標題: 鷹皇職員: 朗豪坊鮮為人知既秘密(真人真事第三擊) [打印本頁]

作者: Iampolice    時間: 2005-3-23 10:48 PM     標題: 鷹皇職員: 朗豪坊鮮為人知既秘密(真人真事第三擊)

鷹皇職員: 2 x+ n, s$ Z# e/ D

$ n" X0 M( l% H2 s/ o( z6 z/ Q( O呢篇文章絕對係真, 不過請大家唔要相信- u2 G5 t9 ?0 q2 N7 j( ^7 x
睇之前要小心, 可能會招致噩運/ x. V/ E- c; Z" S5 Z: x
8 Z3 M4 T2 S% M' g# q# ?/ D, @
話說大家都知朗豪坊係座落於雞場之地, 每晚有不下過千次既妓女被人搞, 呻吟聲處處, 回音之大, 震到你耳仔聾都得
7 }$ [. N, w6 d! G/ ~1 f( ^0 P6 y, H" z! ~+ C
呢個真人真事係一個朗豪坊保安話比我聽
6 m& o) p3 Q; q4 F: g( _2 c有一晚佢要巡樓. 巡巡下佢忽然聽到有個女人係度呻吟, 仲係度講,   z2 _) x6 z" J1 |" K. A  d. d
"過黎la. 靚仔, 我好大波架, 包你爽死"
9 r8 G9 E$ h- F9 O: }1 H; }" g. p把聲夾雜住大量鄉音! ! h0 f- x6 N& i6 g% v9 A
個保安忽然嚇一嚇!
/ |0 [2 x9 ?' J1 B; Q+ o. |不如我講下個保安D野先. 佢係一個好好先生, 佢已經有個仔, 就黎讀小學, 佢老婆仲係靚女之中既靚女, 佢係朗豪坊做左咁耐保安咁耐都未試過隔離場叫雞, 可以話係好男人之中既好男人!
# u. S! n- b0 D) [  o. Q5 e/ H7 d. q2 X; l/ Q5 O0 Q" f0 ~
但係奇怪既事發生, 佢聽完呢把聲之後, 忽然好想叫雞, 仲跟把聲發既地方行過去, 佢不斷咁行, 不斷咁行....佢仲行到扯晒tim   ! @, ?/ S& R( l2 [& ?' h
/ |% k; p& [' c! ~
佢終於行到把聲發出黎既地方. 係佢面前有一對門, 係紅色既木門. 木門之上有個no, 寫住4670.....佢忽然寒一寒,
6 Y% U' b! S1 w4 E# K7 H( j1 _4 P1 s3 r! Z/ U, [% {
佢條件反射望後面......發現.....
, h* i& S; Z1 d9 n2 j$ B. D4 e% k
3 P! C/ c4 x& S7 {. w0 K; C  e5 }7 w7 B7 Z3 i
我唔敢講落佢la, 因為實在大恐怖, 我聽完都驚驚地,,,,,
作者: wb_taz    時間: 2005-3-23 10:51 PM

more3 W( C% n# J; a$ @9 t7 ]
PLS
作者: HansChan    時間: 2005-3-23 10:52 PM

即係點呀?
4 z3 b  o2 d& H; G4 X都唔明你想講乜!6 ]. K& v8 ^! a# z
4670??係唔係一轉頭見到個9394既牌呀?
作者: -.-    時間: 2005-3-23 11:00 PM

跟住點??????
作者: c2h6ethane    時間: 2005-3-23 11:17 PM

講下又唔講$ |7 s# A( P( P, O" b/ e0 Z, n
擺明想人回你je~
作者: inpennhouse    時間: 2005-3-24 02:12 AM

條女係豬扒?
作者: henrywing    時間: 2005-3-24 03:30 AM

你想說什麼呀?真係唔明
作者: net169    時間: 2005-3-24 01:46 PM

講D唔講D
作者: ttvv    時間: 2005-3-24 05:33 PM

46709394  /32211$ l8 y! N  e+ n5 p
死佬出黎搞三搞四開房除衫衣衣yup yup
作者: charlie007    時間: 2005-3-25 12:17 AM

收皮啦你
作者: 大家樂1234    時間: 2005-3-25 01:55 AM

令轉頭見到有條女除哂3?
作者: F.king    時間: 2005-3-25 01:34 PM

He saw his wife???
作者: looook    時間: 2005-3-27 05:41 PM

唔係好明!
作者: pkdonald    時間: 2005-3-28 11:44 AM     標題: re

....唔好老吹....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0