標題: 大家千奇唔好去e間黑店買野 [打印本頁]

作者: 66630    時間: 2015-4-16 08:04 PM     標題: 大家千奇唔好去e間黑店買野

新界大埔廣場2樓33街18號鋪(萬方科技),諗住買個新router,去到間鋪話冇果隻款,介紹我買另外隻型號,返到屋企發現係舊款,仲要賣貴我$65,落去同佢理論,話剩係退一半錢,其他一半錢要買野

圖片附件: image.jpg (2015-4-16 08:04 PM, 31.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2741094&k=75ae9e66e8acab6fba4d32168192529a&t=1727649343&sid=vaZPJR

圖片附件: image.jpg (2015-4-16 08:04 PM, 1.5 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2741095&k=6dfcbf67a22cdf65eb00397a877cd3ca&t=1727649343&sid=vaZPJR

作者: 地溝男    時間: 2015-4-16 09:34 PM

TP-Link性價比之王牙
作者: 66630    時間: 2015-4-16 09:37 PM

TP-Link性價比之王牙
地溝男 發表於 2015-4-16 09:34 PM
果條正粉腸呃我錢,唱衰佢間鋪
作者: xdxd2810    時間: 2015-4-16 10:35 PM

ccccccccccc
作者: 8250321    時間: 2015-4-17 12:33 AM

on 9仔有时旧款好过新啊!
作者: Thomp    時間: 2015-4-17 01:48 AM

8250321 發表於 2015-4-17 12:33 AM
同意!名牌舊款最好用!
作者: 66630    時間: 2015-4-17 05:16 AM

8250321 發表於 2015-4-17 12:33 AM
你都0n 9,舊款唔係問題,最重要係做生意嘅手法,明知自己d貨賣貴$65,仲要黑sell,之後同佢理論仲要唔x認數,退錢個陣係用原價$200退一半,講真我之後買個新款都係比原價貴,問題係人地明碼實價,唔係黑sell,人地都要交租我明
作者: (~^o^~)    時間: 2015-4-17 06:10 AM

7# 66630

其他一半錢要買野........咁你買咗 D 乜呀?  (~^o^~)
作者: 66630    時間: 2015-4-17 07:49 AM

7# 66630  

其他一半錢要買野........咁你買咗 D 乜呀?  (~^o^~)
(~^o^~) 發表於 2015-4-17 06:10 AM
唔好提
作者: king_king    時間: 2015-4-17 08:22 AM

其實唔係好明白樓主點諗。-就算買貴左,咪照用囉,唔會買貴左就唔耐用架。
-照相片看,這型號我公司都係用緊佢,7x24長開冇投訴喎。
-Wi-Fi基本上已成熟,甚麼abgnac 2.4G 5G,最stable都係2.4G g和n. 够用咪得囉, 太新又有更多問題。
-如你真的已退和換貨,計落差距唔只65蚊啦。
-最後 可能唔岩聽,你要去買野 又唔做好功課 之後先發覺買貴左 唔關鋪頭事架喎。
作者: 66630    時間: 2015-4-17 09:07 AM

其實唔係好明白樓主點諗。-就算買貴左,咪照用囉,唔會買貴左就唔耐用架。
-照相片看,這型號我公司都係用緊佢,7x24長開冇投訴喎。
-Wi-Fi基本上已成熟,甚麼abgnac 2.4G 5G,最stable都係2.4G g和n. 够用咪得囉, 太 ...
king_king 發表於 2015-4-17 08:22 AM
就係格左價先去買,點知屋企附近d商場都冇得買,見佢間野大間就人去問,佢話冇我果款,就黑sell另一款,我唔介意係舊款,我在意係佢明知係舊款仲定到同新款一樣價,同佢理論仲要唔x認數,我情願要番一半錢都會屈服係d無良商人度

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0