標題: 90後跳樓亡,警發現賭輸波飛 [打印本頁]

作者: 潮吹男    時間: 2015-6-7 05:14 PM     標題: 90後跳樓亡,警發現賭輸波飛

【太陽報專訊】【本報訊】九十後青年昨離開大埔住所後,登上附近屋邨高層躍下,被保安員發現倒臥一樓簷篷,當場不治,其母接獲通知,到場哭崩暈倒,需由救護車送院。警方無檢獲遺書,但在現場檢獲一張注額二百元的輸波「波飛」。
墮簷篷頭部重創
墮樓青年姓葉,昨晨十一時許,他前往大元邨泰欣樓一樓層,疑跨過走廊欄杆躍下,直墮一樓簷篷,頭部重創,倒臥血泊,保安員報警。救護員趕至,證實他已返魂乏術,消防員將其遺體抬回大廈內,警員聯絡其父母到場認屍,母親看到兒子屍體情緒激動,淚如泉湧,不停呼喊:「唔捨得你,唔好走!」更因傷心過度暈倒,由丈夫在旁攙扶,警員召救護車將她送院。
警方封鎖現場調查,檢獲一張馬會足球投注彩票、一副眼鏡及一對「人字拖」,但未有發現遺書,墮樓原因有待進一步調查。據悉,該彩票投注昨凌晨一場挪威超級聯賽賽事,於特林素與莫迪的對賽中,以二百元買莫迪贏,惟賽事終由特林素以二比零勝出。
作者: 66630    時間: 2015-6-7 05:31 PM

賭輸錢唔使死呀,好似我咁輸左廿萬都係咁,最多捱世界
作者: 潮吹男    時間: 2015-6-7 05:33 PM

66630 發表於 2015-6-7 05:31 PM
買挪威波咁冷門既
作者: 浪子    時間: 2015-6-7 06:06 PM

後生果時係旺角都洗左唔止廿萬, 不過唔係賭錢
作者: 66630    時間: 2015-6-7 06:07 PM

浪子 發表於 2015-6-7 06:06 PM
嫖妓
作者: 潮吹男    時間: 2015-6-7 06:16 PM

冇25萬條頭髮都係咁,日捱夜捱想唔秃頭都幾難
作者: 潮吹男    時間: 2015-6-7 06:16 PM

浪子 發表於 2015-6-7 06:06 PM
後生晚晚嫖妓25萬
作者: 浪子    時間: 2015-6-7 08:24 PM

嫖妓
66630 發表於 2015-6-7 06:07 PM

去旺角更係SHOPPING,
信和有最新運到日本CD雜誌
乜野係嫖妓
作者: fung225    時間: 2015-6-7 09:00 PM

6 哥幾時組團嫖妓
最多我請
作者: 66630    時間: 2015-6-7 09:07 PM

乜野係嫖妓
浪子 發表於 2015-6-7 08:24 PM
嫖妓姐係叫雞,浪子不愧係浪子,咁都唔知,定係情場浪子只玩感情從不嫖妓
作者: 潮吹男    時間: 2015-6-7 09:50 PM

乜野係嫖妓
浪子 發表於 2015-6-7 08:24 PM
80年代信和全盛時期
日本雜誌、唱片瘋狂購買牙

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0