標題: 全國獨立黨推手終極現身 [打印本頁]

作者: goonejp    時間: 2015-6-16 05:10 PM     標題: 全國獨立黨推手終極現身

在維基百科更改「全國獨立黨」主席資料的IP 218.103.112.250 地址不是中銀大廈,而在永利街!!!

比條 Link大家玩
http://
whatismyipaddress.com/ip/
218.103.112.250

網友報料,四處抹黑本土派嘅黑手,喺維基"做嘢"時行蹤
敗露,俾個IP address出賣咗,經巴打一查,原來黑手嘅地址係一
國兩制研究中心!
原來港共就係全國獨立黨嘅推手!? 小編巧亂呀!!

圖片附件: 10560322_116786805322568_5353667334647601664_o[1].jpg (2015-6-16 05:10 PM, 106.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2752252&k=5c1e10976d7b5467f268fe40f1e4062d&t=1727648364&sid=9aGMP1

圖片附件: 11053286_1655881321314694_7805991760055082242_o[1].jpg (2015-6-16 05:10 PM, 186.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2752253&k=b6a71719f92759d6b1772caa335da0c8&t=1727648364&sid=9aGMP1

作者: 66630    時間: 2015-6-16 05:23 PM

e家香港越來越亂
作者: (~^o^~)    時間: 2015-6-16 06:30 PM

e家香港越來越亂
66630 發表於 2015-6-16 05:23 PM
同你個倉一模一樣?  (~^o^~)
作者: 66630    時間: 2015-6-16 06:55 PM

(~^o^~) 發表於 2015-6-16 06:30 PM
冇錯,個大佬廢,請人同炒人都話唔到事,講仲多過做,缺貨又唔識訂貨,d野我自己做囇
作者: (~^o^~)    時間: 2015-6-16 07:32 PM

冇錯,個大佬廢,請人同炒人都話唔到事,講仲多過做,缺貨又唔識訂貨,d野我自己做囇
66630 發表於 2015-6-16 06:55 PM
買乜A貨?  (~^o^~)
作者: 長洲賓客    時間: 2015-6-16 08:13 PM

1# goonejp

懞撚, 我唔是幫老共, 不過用whois 揾到的只是ISP機樓既地址,
唔是上網條友真正地址嚟架!
作者: 浪子    時間: 2015-6-16 08:25 PM

1# goonejp

懞撚, 我唔是幫老共, 不過用whois 揾到的只是ISP機樓既地址,
唔是上網條友真正地址嚟架!
長洲賓客 發表於 2015-6-16 08:13 PM
其實可以用你同D FRIEND自己個IP CHECK下,
而家定位已經越來越準確,
ISP會將IP地址和所在大廈名稱一起公開, 如果是用商業BB更加準
想在INTERNET做ANONYMOUS比以前要做多好多工夫
作者: chicken    時間: 2015-6-17 08:43 AM

希望大家幫手查個水落石出, 我唔係唔信有激進者會想做呢D野,
我只係唔信佢地會咁低能咩事都未發生就被人拉到
作者: limited-too    時間: 2015-6-17 02:47 PM

有聽6月15日晚的光明頂, 阿陶傑已點了兩個破綻啦,
首先個英文名已是錯了, 其次若真的反正苦的人仕, 不會稱咪鄉江特9的名字叫振英, 而是會用689的
所以根本真相是什麼, 有點智慧的人會了解的
作者: 地溝男    時間: 2015-6-17 03:13 PM

有聽6月15日晚的光明頂, 阿陶傑已點了兩個破綻啦,
首先個英文名已是錯了, 其次若真的反正苦的人仕, 不會稱咪鄉江特9的名字叫振英, 而是會用689的
所以根本真相是什麼, 有點智慧的人會了解的 ...
limited-too 發表於 2015-6-17 02:47 PM
振英哥牙
作者: 地溝男    時間: 2015-6-17 03:14 PM

(~^o^~) 發表於 2015-6-16 06:30 PM
貨倉仆野一流牙
作者: 地溝男    時間: 2015-6-17 03:20 PM

同條女貨倉渣奶一流牙

圖片附件: 14ec6p12.jpg.tn.jpg (2015-6-17 03:20 PM, 164.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2752651&k=f4b99eaf0941ee61c43325974325006b&t=1727648364&sid=9aGMP1

作者: 長洲賓客    時間: 2015-6-18 03:26 PM

其實可以用你同D FRIEND自己個IP CHECK下,
而家定位已經越來越準確,
ISP會將IP地址和所在大廈名稱一起公開, 如果是用商業BB更加準
想在INTERNET做ANONYMOUS比以前要做多好多工夫 ...
浪子 發表於 2015-6-16 08:25 PM
我人在九龍, whatisip 說我在中環
有人放流嘢品屈本派固然唔啱,
用流嘢 "證明" 本土派被屈, 又好得幾多?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0