標題: 小心d上東網有廣告病毒 [打印本頁]

作者: 66630    時間: 2015-10-23 08:43 PM     標題: 小心d上東網有廣告病毒

dns unlockel ,又黎上次中過一次,超煩係咁彈廣告出黎

圖片附件: image.jpeg (2015-10-23 08:43 PM, 2.7 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2777976&k=49e50abbf253225441e0679b5ee919b8&t=1727648984&sid=AFKa4h

作者: 胡生    時間: 2015-10-23 10:47 PM

dns unlockel ,又黎上次中過一次,超煩係咁彈廣告出黎
66630 發表於 2015-10-23 08:43 PM
唔怪得依幾日上東網成日出唔哂網頁..
近日上唔到youtube網頁..只全白畫面..咩原因?
例你 post youtube 定欣條line上來這里就睇到.一入youtube網就睇唔到? 似block左我youtube網敢..埽毒.埽惡意程式.做系統還原都係俉得?..
作者: 66630    時間: 2015-10-23 10:57 PM

唔怪得依幾日上東網成日出唔哂網頁..
近日上唔到youtube網頁..只全白畫面..咩原因?
例你 post youtube 定欣條line上來這里就睇到.一入youtube網就睇唔到? 似block左我youtube網敢..埽毒.埽惡意程式.做系統 ...
胡生 發表於 2015-10-23 10:47 PM
你的問題應該唔關事,e個病毒剩係裝個程式落電腦度,然後狂彈廣告出黎,只要刪了佢個程式就冇事,不過好快又被入侵過,我中過好多次
作者: 胡生    時間: 2015-10-23 11:08 PM

你的問題應該唔關事,e個病毒剩係裝個程式落電腦度,然後狂彈廣告出黎,只要刪了佢個程式就冇事,不過好快又被入侵過,我中過好多次
66630 發表於 2015-10-23 10:57 PM
你中廣告毒..試下用malwarebytes anti-malware..我上次中左廣告毒.用依個o.k...
我上唔到youtube..關唔關我用ie 8瀏覽器太舊原因?
作者: (~^o^~)    時間: 2015-10-24 12:32 AM

白粉報放毒!  (~^o^~)

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0