標題: 6哥真係好心冇好報系列 [打印本頁]

作者: 66630    時間: 2015-12-3 03:42 PM     標題: 6哥真係好心冇好報系列

今日班c9個部門冇人,又叫6哥去幫手,完本今朝做完野都仲有時間去蛇王,下午返黎自己倉另外個同事要出貨,6哥要兩邊走,咁就仆x班癲c9堆哂d貨係度,等6哥返來做,做完之後又要做返自己倉d野,之後班c9就開始發癲咬人,杏x橙,完本倉得一個人可以唔洗去其他部門,好心幫手卻換來比9咬,火滾得制6哥等佢地堆爆哂d貨,就一走了之唔幫手,等佢地班仆x做番哂,自己就返蛇竇
作者: 地溝男    時間: 2015-12-3 03:46 PM

今日班c9個部門冇人,又叫6哥去幫手,完本今朝做完野都仲有時間去蛇王,下午返黎自己倉另外個同事要出貨,6哥要兩邊走,咁就仆x班癲c9堆哂d貨係度,等6哥返來做,做完之後又要做返自己倉d野,之後班c9就開始發癲咬人 ...
66630 發表於 2015-12-3 03:42 PM
好心冇好報 = 好人冇好報 = 好心做壞事
作者: 地溝男    時間: 2015-12-3 03:48 PM

今日班c9個部門冇人,又叫6哥去幫手,完本今朝做完野都仲有時間去蛇王,下午返黎自己倉另外個同事要出貨,6哥要兩邊走,咁就仆x班癲c9堆哂d貨係度,等6哥返來做,做完之後又要做返自己倉d野,之後班c9就開始發癲咬人 ...
66630 發表於 2015-12-3 03:42 PM
返蛇竇上17 app等收工   
作者: 66630    時間: 2015-12-3 04:40 PM

講真班c9都白x痴,又擦唔到老世同高層鞋,就應該巴結6哥e d有利用價值嘅人,竟然蠢到咬9 6哥,同6哥玩對抗,唔同部門就一定唔會老奉同佢做野,理得佢咩部門主管,6哥自己倉大佬都未敢吊7我,佢憑咩出聲,再者如果6哥要擦都去擦老世鞋,洗比面佢個狗場部門主管
作者: 66630    時間: 2015-12-3 05:28 PM

d仆x癫狗辣9完6哥仲要扮無孤扮偉屈,出黎叫6哥幫手個樣做到想喊咁,講真6哥唔會對c9 d眼涙出憐燘之心,再加上比人吊比人咬嘅受害者係6哥,早知今日又何必當初,得罪人多稱呼人少,下次就算跪係度求6哥都要考慮下去去幫手
作者: slowestking    時間: 2015-12-3 09:02 PM

6哥出打狗棒,全倉無狗
作者: 66630    時間: 2015-12-3 09:55 PM

6哥出打狗棒,全倉無狗
slowestking 發表於 2015-12-3 09:02 PM
6哥=倉霸=丐幫幫主

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0