標題: 你喜欢怎样的女人?请进来灌水! [打印本頁]

作者: VictorTan    時間: 2005-3-28 07:59 PM     標題: 你喜欢怎样的女人?请进来灌水!

女仔身材阿娜多姿,不管是全裸,半裸,若隐若现,0 G1 d1 ~1 U9 C
洗澡,更衣,打球,玩游戏,总能吸引一大堆,
% c' n) ~& L% U3 J5 N7 O欣赏,贪婪,羡慕,爱慕,淫欲的眼光,
; {! {1 @! t5 O4 [4 O或让人目瞪口呆,膛目结舌。
" @8 C: T) ]' B* v5 X你喜欢用什么眼光来看女性,喜欢看那个部位,
( @( m# m) t, ]. v* ^4 R1 v5 {5 \4 l请发表意见。

圖片附件: 开片.jpg (2005-3-28 07:59 PM, 17.5 KB) / 下載次數 45
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=180865&k=02fc15be7dfd601a366ad8288a06e41a&t=1726927813&sid=i7eXA3

作者: Miz    時間: 2005-3-28 08:40 PM

玩得 ~ cute ~卡娃依 ~活潑好動~唔靜(越嘈越好)
5 |9 a2 k  T, u9 T0 k( N- N矮矮地~善良~唔成日發皮四! u9 a2 C" a0 Y% U
最緊要..唔貪錢..唔貪名牌XD& f  R' q: Q, f  k) O

( q/ S6 `1 z8 y( w! R$ c" p當然看樣子先啦~ 不靚不看
作者: abc123aa    時間: 2005-3-28 08:50 PM

心地好,玩得,鍾意著低腰褲^^,唔高過我,身材好,孝順,唔貪錢,樣唔錯就可以了^^"
作者: jason2152003    時間: 2005-3-31 01:24 AM

上圍起碼要有32,唔肥,同我差唔多高(我180M)(最少要有170),冇象腿,樣不差,心地好,CUTE,有點傻氣,唔嫌三嫌四,唔大洗,皮膚白晢,活潑開朗
作者: 奇    時間: 2005-3-31 12:48 PM

廣末咁囉.....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0