標題: 摩連奴被炒 [打印本頁]

作者: 地溝男    時間: 2015-12-18 09:06 AM     標題: 摩連奴被炒

天價賠錢
作者: 地溝男    時間: 2015-12-18 09:06 AM

6哥月尾被炒牙
作者: 66630    時間: 2015-12-18 10:12 AM

6哥月尾被炒牙
地溝男 發表於 2015-12-18 09:06 AM
錯了係6哥炒老世,e家佢炒6哥仲要比返兩星期糧$4千
作者: 66630    時間: 2015-12-18 03:29 PM

吊x佢老母,今日去問大佬話聖誔日假同一日大假,兩日冇薪假有冇得放,佢話要問公司人事先知,話未過試用期,應該冇得放同冇錢補,就算炒9 6哥一蚊都唔洗賠,話公司決定佢話唔到事,吊咁簽約托呀,話提前解約或炒友要賠通知金,杏x佢老母,仲話自己咩良心企業食屎收skin,如果佢咁炒6哥唔賠錢,一定去勞工處同報館告9佢
作者: 地溝男    時間: 2015-12-18 03:51 PM

吊x佢老母,今日去問大佬話聖誔日假同一日大假,兩日冇薪假有冇得放,佢話要問公司人事先知,話未過試用期,應該冇得放同冇錢補,就算炒9 6哥一蚊都唔洗賠,話公司決定佢話唔到事,吊咁簽約托呀,話提前解約或炒友要 ...
66630 發表於 2015-12-18 03:29 PM
邊間公司咁X串
作者: 浪子    時間: 2015-12-19 10:32 AM

邊間公司咁X串
地溝男 發表於 2015-12-18 03:51 PM
未過3個月試用期雙方也除時可炒對方不用賠,
一向都係咁,
如果唔係要試用期做乜
都就走重唔用番你盡, 聖誕冇得放好正常, 重有得你放呢間一定係超好人公司你走就走寶了
作者: 66630    時間: 2015-12-19 11:03 AM

未過3個月試用期雙方也除時可炒對方不用賠,
一向都係咁,
如果唔係要試用期做乜
都就走重唔用番你盡, 聖誕冇得放好正常, 重有得你放呢間一定係超好人公司你走就走寶了 ...
浪子 發表於 2015-12-19 10:32 AM
聖誕有得放,不過冇薪,而一日大假冇得放而且話冇水補,而且佢間濕9公司唔會用到盡(驚6哥搞事)又唔會炒(所謂嘅偽良心企業),仲日日嘥人手監視6哥蛇王

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0