標題: 新鴻X副主席?! [打印本頁]

作者: cheapcheapcheap    時間: 2016-5-3 08:19 PM     標題: 新鴻X副主席?!

馬屎埔村收地 恒基擬申禁制令【本報訊】粉嶺馬屎埔村收地風波愈演愈烈,恒基地產連日來收地受阻,保安員及工人昨暫撤出農地,會考慮向法庭申請禁制令,阻止村民進入收地範圍,稍後諮詢法律意見,再採取進一步行動。村民則繼續留守,阻止恒基收地,呼籲恒基主席李兆基「放下屠刀,盡快收手」。

作者: jalin    時間: 2016-5-4 02:28 PM

人地真金白銀買左塊地,呢班租霸霸左人地塊地9年仲要話人仆街,搞X錯

黃絲租霸惡曬
作者: cheapcheapcheap    時間: 2016-5-4 10:11 PM

有錢大L哂晒咪叫地産霸權囉
作者: cheapcheapcheap    時間: 2016-5-4 10:27 PM

你换四萬呎,分D俾農民好無,賺到盡喎?!
作者: cheapcheapcheap    時間: 2016-5-5 12:24 AM

發表於 5 分鐘前 | 只看該作者

唔怪得大仔家傑,覺得老豆去得大盡,要篤信佛教。

唔好對香港有一絲希望, 賣得香港幾多,就賣幾多。

回復 引用 編輯[url=]TOP[/url]

cheapcheapcheap

註冊會員

帖子1563 精華0 威望18  魅力125  讚好14  性別男
[url=]7#[/url]
發表於 1 分鐘前 | 只看該作者

佛口蛇心,齋口唔齋心都係落地獄

作者: Grandfather    時間: 2016-5-6 05:38 AM

有風駛到盡系列趕住起兵馬俑啊..........

仲有三啞年資產階級自由化的榨民資系列啊........
作者: jalin    時間: 2016-5-6 10:04 AM

不如叫四叔每年全民派$6000
香港人甘中意不勞而獲

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0