標題: 國產結衣bb,元老有冇 J ? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2018-1-10 05:03 PM     標題: 國產結衣bb,元老有冇 J ?

新垣結衣憑著佢嘅甜美笑容、加上自然清新嘅氣質喺日本成為「國民老婆」。早前播出嘅《僱傭妻子》就更加令佢人氣急升,連女仔都封佢為女神!不過佢身在日本好似好遙不可及咁?

最近就有日本網民發現上海竟然出現同結衣BB好似樣嘅女仔,名叫「龍夢柔」。介紹返,其實佢哋並冇任何血緣關係。呢位同新垣結衣長相激似嘅女仔來自中國少數民族「土家族」,綽號叫栗子(連個名都可愛過人)。雖然佢出身自湖南一個普通農民家庭家境貧困,不過佢又識唱歌、又識創作,所以2015年就參加偶像選拔節目《來吧灰姑娘》,憑著新垣結衣式嘅甜美聲音獲得觀眾緣,最後仲攞埋冠軍。其後發行過兩張單曲,亦拍過微電影同廣告。

圖片附件: 0d90b293c7a3f7bb8f3ae8964bee5ea7.jpg (2018-1-10 05:04 PM, 240.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2892577&k=503011fd8a9d3d2fe9591fa24beefc8c&t=1719814064&sid=3U9813

作者: 電騙男    時間: 2018-1-10 05:05 PM

強國多A貨
作者: Thomp    時間: 2018-1-10 06:56 PM

國民性偶像
作者: 地溝男    時間: 2018-1-10 10:49 PM

國民性偶像
Thomp 發表於 2018-1-10 06:56 PM
波多野結衣
作者: FH1086LA18    時間: 2018-1-12 08:30 AM

thx些牙榮
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-1-14 07:48 AM

癈話 ... 梗係 .................................. 起雙非拉
作者: 自拍男    時間: 2018-1-14 04:12 PM

癈話 ... 梗係 .................................. 起雙非拉
迦樓羅女王 發表於 2018-1-14 07:48 AM
元老精損
作者: kenand5    時間: 2018-1-14 09:19 PM

thx for sharing

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0