標題: 肥仔係唔係溝唔到女嫁呢~~ [打印本頁]

作者: 魚仔    時間: 2005-4-5 01:45 PM     標題: 肥仔係唔係溝唔到女嫁呢~~

如題~~
作者: tclek    時間: 2005-4-5 01:49 PM

未必~~有錢另講.....
作者: jason williams    時間: 2005-4-5 02:02 PM

i feel fat boy sin can get some kinds of beautiful gls because tthey will think fat boy are gute
. ^7 j$ Q8 G1 P3 b& y( _$ t" @but $$$ + sweety words are also always their quality that what i have seen on fat boy^^
作者: zatoichi    時間: 2005-4-5 02:13 PM

I have seen many fat guys go out with girls that are actually not bad.
作者: Jho808    時間: 2005-4-5 04:13 PM

yes...very agree....!! Some fat boys always has a pretty gf!! ; Y, n! V; b3 k: {/ P
Also if a guys looks good then his gf is not pretty!! Fairness!!
作者: toro    時間: 2005-4-5 04:20 PM

的確係蝕底d,有部份女仔同男仔一樣,都係樣行先,合格先再觀察。但係你要明白,肥,只係令你唔可以好快咁得手,唔係溝唔到!唔應該太心急,同太自卑。做乜一定要一開波就表明態度係溝呢,你外型唔得嘅咁樣好易嚇走個女仔。真係鐘意人哋就比d耐性,同人做吓朋友先,多d同人傾下計,比時間人哋發現你嘅優點,試下出街時對人細心d先再向人表示,咁成功嘅機會自然高d。呢個世界始終會有人欣賞你,唔好一開始就標簽左你自己,加油!
作者: JCer    時間: 2005-4-5 05:54 PM

聽聞瘦係比肥更難接受wo..... d4 h5 W% K) h9 s
有冇女會員回應下呀?
作者: austin666    時間: 2005-4-5 07:11 PM

Originally posted by toro at 2005-4-5 04:20 PM:2 R0 H* ]* D7 N7 s9 ]4 t" v  ^
的確係蝕底d,有部份女仔同男仔一樣,都 ...
% ]8 f/ a" Q6 P6 t: U' w8 i7 r# ]% H
我明白你的意思6 [4 `* ]8 _  q; o  G3 n& r

6 U" f& V. Q6 @6 b5 u不過根據佢的問法
+ @6 I0 X, V* \應該係連出街的機會都冇
3 L7 t6 @/ O( D/ N9 r: a# x9 W4 x=.="1 ^: N+ E6 F* ]* Q
% v+ e+ y( @0 B; Y1 I  ^. L1 |; r

7 N  e8 e- h0 ]" r! x* ]6 m回番條問題先
/ g7 P' _. u: Z其實吳一定的2 D) Z: B  f" ]5 u1 N( ^, S
豬扒一樣都有靚仔老公4 s3 J/ F7 s& D8 G7 k
樣"需"一樣可以有靚老婆# F$ f. t3 j  o; ~) k( p2 M
(以上都吳係有錢人)
) I" ^: a, j- C7 N- \9 w/ G; m- q. h: d
樣天生的都冇問題啦,咁肥你可以減唧3 X8 W' y- W% d5 ~7 x% @9 `8 l+ t
仲有未必個個女仔仲意瘦/大隻的
作者: goldenfish    時間: 2005-4-5 09:27 PM

我朋友選擇左一個比佢肥好多的老公, 當然, 你要有一份不錯的工作, 而且又有口才.
作者: escalation    時間: 2005-4-6 02:09 AM

都唔係的... 就算你肥, 只要你唔係極端肥個種(香港好少呢種人, 放心)  N- A8 X9 }: l; g, ]. E

/ o2 ?" k- j) }' E; S, t* d你可以去做下健身, 令D肉好睇D (超有用)
3 I1 ~6 i2 J9 C/ C6 ?0 U* M( ~) ~  i+ d% h
然後改善下衣著, 例如著直條紋既恤衫 (望落高D瘦D)# J& i3 a3 t8 {9 U2 K' k  N
" g1 q/ L9 C8 X& A; k
再保持笑容, 講野之圓滑D (好多肥仔殺食在呢一招 !! 因為大多肥仔知自己條件唔夠, 唔會係度扮野扮cool, 反而成日自嘲講笑, 女仔都buy架)& g5 N$ |5 I  l* X! N3 q. W/ h
8 W+ a* a# B$ U$ |. `  Z
事實上一樣有肥仔溝到靚女, 令人"大跌眼鏡", 我個frd以前都好肥的, 但做左以上幾樣野後不知幾受歡迎, 你都要努力呀

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0