標題: [片段]美軍在伊拉克對人民的殘暴對待[樂+] [打印本頁]

作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-4-8 08:38 PM     標題: [片段]美軍在伊拉克對人民的殘暴對待[樂+]

這就叫作殘暴
  ^& I8 e9 R# h$ u[wmv]http://home.velocitus.net/sylvan2000/kidbeat.asf[/wmv]
9 {: G) m% d) X3 R2 V2 n( e3 P1 z+ Q! r7 o, Z: ]' ]
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-8 at 10:04 PM ]
作者: 甘國武    時間: 2005-4-8 08:54 PM

果d唔係伊拉克人,伊拉克人唔係咁
  |4 R  f1 t! m9 ]仲有.....佢地做左乜,姦左佢?(本人眼力較差)
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-4-8 09:02 PM

住係伊拉克唔一定要係伊拉克人架ma~
  M6 C) Z& U2 z& m# |9 t3 X) V佢地除個細路條褲,個細路反抗/ b  V9 X1 g" N8 ?2 h
d士兵就用腳踏佢,打佢屎忽~
& @! Z# ]4 t) T  C6 M. c7 ?咁lo~
作者: 甘國武    時間: 2005-4-8 09:09 PM

住係伊拉克唔一定要係伊拉克人架ma~
/ ]$ b1 ?3 Y' d9 L
咁你up曬姐~會唔會係佢地係非洲的馳軍
/ o" W; c. V2 F2 Q5 Y據我知非洲情況應比伊拉克嚴重( C0 K7 ?3 d8 g$ ]0 c8 @. ?
仲有.....細路係男係女?
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-4-8 09:13 PM

小弟無知~!
& ~0 ]1 z, i0 v/ b因為地點實在唔知出於何處~!* N" G. t! T& L
可能係我誤會左~ ANYWAY1 w3 d' R. K4 G9 ?8 a0 _
佢MAYBE係男仔,BECAUSE佢好似有個袋袋@@
作者: Dr.anger    時間: 2005-4-8 09:34 PM

我都覺應該唔係美軍
作者: 新經濟學巨人    時間: 2005-4-8 09:34 PM

恃強凌弱,非君子所為
作者: 史艷文2    時間: 2005-4-8 10:00 PM

呢度係 索馬里
  q2 c7 A0 X2 n& Q1 _2 E6 F# A, h+ h個細路對手比班仆街扭斷咗
4 Y& d4 x+ B; x! J最尾個鏡頭見到佢左手,手肘D骨突晒出嚟!
作者: d228216    時間: 2005-4-8 10:04 PM

第一, 果D係非洲人.... 應像 剛果 果頭 D 人..
2 y  @/ Z% j/ Q- y第二, 唔知頭唔知路, 是非難辯.......: q' u+ J2 `+ A, V
第三, 非洲 果頭 D 人, 如果唔同種, 殺人也是等閒....(當地法律..偷野都要切JJ)...佢地冇殺條靚仔, 又冇切佢 J J, 已經好比面.6 s" o' P7 T( Z4 N' B/ J
最後美軍係文明之師, 絕對唔會做E D野................................................................佢地一支貧油飛彈, 曱甴都冇淨, 洗咩整污糟對手
作者: neptune1122    時間: 2005-4-8 10:07 PM

我想是那班美軍下下逼他們,他們才會反擊!!!
作者: jason williams    時間: 2005-4-8 10:48 PM

chi lun si ga! sad !

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0