標題: 如果知自己就死最想做d乜?(可以多於一項)[樂+] [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-4-9 04:07 AM     標題: 如果知自己就死最想做d乜?(可以多於一項)[樂+]

選幾多個都得~講句大吉利是先..
: ]$ n# J; a# O/ |9 R放心選~多謝~"想"...沒問題的..自由想
) e  {' b: t/ z( ^/ P# f5 ~# @6 W& Q0 r. x) S
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:48 PM ]
作者: nightmare    時間: 2005-4-9 04:12 AM

吸毒,* @% }: Q* ]3 t2 a6 U& V
同平時一模一樣or不停訓教等死9 {% b9 X5 `4 q; @/ x+ _
做善事,
7 B5 L$ @* q9 n, ?( F同現時情人說愛你......
0 e/ [) q3 R6 p3 G' s8 g0 Z0 |0 t, c7 C% R' t: U* F7 q
我會禁囉...好想有機會試下...=.=""$ p$ D' f4 X) z% ~1 V# y
個感覺好特別
作者: 天使藍    時間: 2005-4-9 05:14 AM

我中左好多=.=好果d隨外
作者: hk853    時間: 2005-4-9 05:34 AM

揀左幾十樣=.=
作者: sfxc0000    時間: 2005-4-9 10:24 AM

咁就梗係強姦明星啦^^"
作者: 史艷文2    時間: 2005-4-9 11:11 AM

一定做善事啦!多D放生.
作者: 黑黑仔    時間: 2005-4-9 12:16 PM

原本有諗過強姦......但一諗到被強姦者既陰影後就打消左呢個壞念頭~~
( R# V: `, ~; H4 l/ Z' j做多o的善事仲好~
作者: DXneo    時間: 2005-4-10 01:25 AM

殺d害群之馬,如捉住D無能官員以死要協佢或嚴邢迫供,& Y% @3 H% E/ M% S0 V) G* j
要佢地自爆點將香港人D錢袋曬入D有錢奸商度,屈底打工仔工資,推高自己身價,
+ X4 B5 k! W; j+ p! a! b+ L一退休即投靠奸商...等等
作者: 傑傑    時間: 2005-4-12 12:53 AM

殺d害群之馬
作者: lookityourself    時間: 2005-4-12 01:08 AM

姦哂想同佢做愛好耐既人
作者: robertchai    時間: 2005-4-14 09:25 AM

殺撚左町川信孝名留青史!!!!
作者: neptune1122    時間: 2005-4-14 08:20 PM

當然係做善事啦!!!放生啦。。。最重要當然是跟愛人說我愛妳啦!!!我愛妳玲玲!!!!!
作者: 奇    時間: 2005-4-14 09:52 PM

真係壞事做盡1 h3 y) p7 b9 m, C
不過現實係.....好易被送入監獄等死:cool:
作者: ricojohny    時間: 2005-4-27 08:42 PM

借大耳%) A0 G4 C& x: \3 ]4 F9 z- X7 W
去釣魚台殺日本人, ?! A& z3 A% x! |; }: d9 ]
殺d蝦過自己ge人
" K! [9 c1 b3 D再去新哥到,又借貴利,借到幾多就幾多一口,輸左再借
* p8 y5 ]- U# m. C叫雞算啦,姦乜野人呀
作者: dereklike    時間: 2005-4-27 10:51 PM

拎把AK殺晒班土共
作者: 奇    時間: 2005-4-27 11:11 PM

Originally posted by at 2005-4-14 09:52 PM:
2 a! j8 c$ {  O) [# u& O真係壞事做盡, I7 Z* l) V$ b. ?4 J( W4 s" A2 A
不過現實係.....好易被送入監獄等死:cool:
- e7 ?. {6 z' a; @3 n
臨死做番件好事....買保險
作者: 中華卡樂b    時間: 2005-4-27 11:53 PM

用乾淨錢請一家人食飯,同去叫雞
作者: 古蘭士    時間: 2005-4-28 11:54 PM

好同壞都去做
7 o# M6 k, I4 w
* [9 e4 Y8 U, R( k* j3 @好-做善事~捐哂所有錢比有需要既人
/ S0 M* F, S0 a( p9 l
# v  U- C' [, G: e  W% x壞-殺仇人陪葬
8 ~6 I9 V3 `# p, u3 @
$ o* s4 i3 \, M1 |! l9 o( d如果到時仲未試過扑野既話~我會叫雞: k: z+ c2 L- Z  R' G! k" O

% J( h3 N: e/ @6 O. @. Z本來想強姦~但怕影響到受害人~都係算了; g$ k+ O" n9 Z& d! D: L* O
1 i( m6 `. j- a% S1 N/ _
[ Last edited by 古蘭士 on 2005-4-28 at 11:55 PM ]
作者: pakning    時間: 2005-4-30 04:50 PM

我會亂殺人~同屋企人食飯~同埋同條女個阿媽SAY SORRY~
作者: DrChik    時間: 2005-4-30 06:54 PM

以上沒有我的選擇:5 s0 o4 b. C1 f1 P6 J' }! H2 H
我想在我暗戀的人面前下打飛機.
作者: 老鬼X    時間: 2005-5-4 12:25 AM

都死啦!唔好害人!好無?人唔係到o甘又有乜仇可以淨下?做個好人吧!借貴利就....都好 片贏就大家有運   輸就...佢無運囉? 而屋企人(包括愛人^^)就一定要啦 乜都做哂就得
作者: coolyiceman    時間: 2005-5-4 12:23 PM

請求現時情人做愛~~~~
" [& p$ m, i7 D! N* e唔知WHY

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0