標題: [love]大家做過d咩同埋去d咩地方令條女開心[樂+] [打印本頁]

作者: ivan520    時間: 2005-4-23 07:18 PM     標題: [love]大家做過d咩同埋去d咩地方令條女開心[樂+]

大家做過d咩令自己條女好開心...去d咩地方可以令條女開心
1 f" M# X3 q8 r, [
0 y- z$ {6 `. a6 Z4 d4 G[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-25 at 02:18 AM ]
作者: kenneth_so03    時間: 2005-4-23 07:23 PM

帶佢去LV專門店任佢揀..任佢買
$ X3 O/ w& U8 |, C佢開心到死
作者: Rika    時間: 2005-4-23 07:38 PM

I went to Japan for her, she was happy  K' k8 c0 G; A
I let her stay my home in Hong Kong, she was happy$ l+ f6 J2 o2 Z7 u2 l& c
Maybe that's all; ~" L/ k7 z3 m( z
normally, I do something to make her feel upset~
作者: DrChik    時間: 2005-4-23 07:54 PM

如果條女like你,去邊度都happy,如果唔like你去邊都假既,最好去旅行,有錢去遠d,無錢返大陸,因去旅行焗住要爆房,到時就.......哈哈哈(講笑姐)其實在香港去邊度到一樣,始中都係香港,無新鮮感,不如對佢做一d平時唔會做既野,講一d平時唔會講既野,咁樣會令大家既關係
! u4 M2 W8 @& T' ?, \2 h7 z# E/ O再拉近d,因為有新鮮感,列如同佢講:嘩-妳好能樣衰喎,今曰(講笑姐)
作者: antonytwl1679    時間: 2005-4-23 08:23 PM

同條女講d平時唔會講既野:
( K; g/ v- }: U7 i# ^   其實我覺得你好豬,又肥,又象腳,
2 o2 ~0 Z9 j3 V& A9 e9 a  o   又成日發爛咋.....又乜又物...
作者: justtocc    時間: 2005-4-23 09:13 PM

Originally posted by kenneth_so03 at 2005-4-23 07:23 PM:2 s; [: C. ]+ [7 r" H# B% d
帶佢去LV專門店任佢揀..任佢買
& x* f% ^1 |* r: _6 d佢開心到死
5 T/ Q! D2 b8 U+ B  Y) ~' _............不如索性係佢面前逐張逐張金牛片佢塊面,話"拿!錢呀!錢呀..!錢呀!...錢呀!錢呀..!錢呀!":cool:
作者: crap    時間: 2005-4-23 09:39 PM

首先唔好稱自己女朋友做"條女"先..
: o* C4 |# q( {: {/ b- E# I因為女仔唔太鍾意俾人咁叫
作者: d228216    時間: 2005-4-23 09:54 PM

豪华酒店, 一晚三獲, 再加鑽介.... 死未
作者: Lincoln    時間: 2005-4-23 10:43 PM

我最想條仔陪我多D,( A9 o3 Q: I4 [4 \0 y
一齊煮飯食!
作者: 史艷文2    時間: 2005-4-23 10:52 PM

平時多D為佢著想,對佢父母好D!
作者: hiroraymond    時間: 2005-4-24 12:54 AM

係生日蛋糕入面收埋條手鍊(當然有盒包住啦)
作者: eastzero    時間: 2005-4-24 12:58 AM

其實女仔真係好難明,一時一樣,....同一方法,唔一定個個女仔arm....
作者: ivan520    時間: 2005-4-24 12:05 PM

係生日蛋糕入面收埋條手鍊(當然有盒包住啦)0 K. v' B! b0 t( O
個生日蛋糕味污糟左=/=
作者: hiroraymond    時間: 2005-4-24 05:00 PM

Originally posted by ivan520 at 2005-4-24 12:05 PM:
9 ?  P5 ?7 x" ~) c3 x4 u係生日蛋糕入面收埋條手鍊(當然有盒包住啦)5 a8 D; R7 d, ?6 T) ^) l
個生日蛋糕味污糟左=/=
- H5 m& `" g3 t" e' D5 K# Y  ~. e& R
( _: z! ?) d, W
所以只係係超級市場買個勁平既蛋糕玩,
( Q- I$ |) S. L! c" {- Y* S一物多用架,' k" X) o: L7 H, P7 q) b- V1 M& p
有得許願,  `+ [: m$ n$ W+ K# \) I
有得吹蠟燭,, T7 r0 E" V7 g6 z( [$ T# {
又有得切蛋糕。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0