標題: 有無人知麥當勞4月25號有乜經典? [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-4-23 09:02 PM     標題: 有無人知麥當勞4月25號有乜經典?

連續兩日頭版都有~有乜咁大陣像~?有人知嗎?
作者: abc123aa    時間: 2005-4-23 09:41 PM

我都想知
作者: easonwing    時間: 2005-4-23 10:29 PM

唔會又係急口令掛=.=咁經典....
作者: Lincoln    時間: 2005-4-23 10:41 PM

我知!; J* U- D1 q+ G9 X& Q/ y' Y+ c/ h
係買漢堡包!
作者: lalalala0123    時間: 2005-4-23 11:53 PM

人地話膠手圈呀嘛
作者: 搓    時間: 2005-4-24 12:03 AM

膠手圈   $2 好似
作者: mayin    時間: 2005-4-24 12:12 AM

膠手圈好似話有25款
作者: 火柴仔    時間: 2005-4-24 01:44 AM

Originally posted by mayin at 2005-4-24 00:12:
7 l( {( H( A0 X* ?: D8 B2 d" {4 u" [膠手圈好似話有25款
9 q6 }. }/ d& Z2 D
係呀.......好多色嫁,好似買野食+$2就有嫁啦
作者: chan kai wai    時間: 2005-4-24 02:01 AM

Originally posted by justtocc at 2005-4-23 09:02 PM:
, v! w' c) v/ a: T( a* o- \連續兩日頭版都有~有乜咁大陣像~?有人知嗎?
$ J& e9 Z# K$ B8 P) X0 K5 N) y- H: c: `9 e
25號開始推出膠手帶,每星期一出四隻,星期五出三隻,每次買超值套餐,開心樂園餐同烤餅餐加兩蚊就有一條,最多加八蚊換四條
作者: chan kai wai    時間: 2005-4-24 02:02 AM

Originally posted by justtocc at 2005-4-23 09:02 PM:( u  V3 \2 M& r: Y6 h8 T: g
0 K/ O* Q* V. i7 R0 u
0 u, E* f. K' D; I- T4 r% K25號開始推出膠手帶,每星期一出四隻,星期五出三隻,每次買超值套餐,開心樂園餐同烤餅餐加兩蚊就有一條,最多加八蚊換四條
作者: justtocc    時間: 2005-4-24 01:36 PM

咩 膠手帶? =.=即係飾物???  u7 |/ P6 f0 l/ ~  ~# c7 b
唔係化~咁都頭版?
" b! p( v/ j- @; ]/ C* b仲以為每間mc都有mc叔叔出現派野送tim~
* V0 P1 h* f# O9 @) u  {# Bor平爆o既野只此一日
作者: 寧靜    時間: 2005-4-24 02:59 PM

仲以為一蚊一個餐
作者: 大家樂1234    時間: 2005-4-24 06:38 PM

仲以為會叫哂d公關著3點色陪食野
作者: MaxFigo    時間: 2005-4-24 06:56 PM

仲以為食夠500個豬柳蛋包就有麥記公關提供特別服務tim...
作者: justtocc    時間: 2005-4-24 08:04 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-4-24 06:56 PM:
9 S2 i! r5 K% W& S& N4 D, E仲以為食夠500個豬柳蛋包就有麥記公關提供特別服務tim...
2 S; `6 O" t9 @4 b2 m, D$ e:cool:500個誇得際~世界上無人可以一次過食哂~
作者: newman2005    時間: 2005-4-24 10:23 PM

Originally posted by justtocc at 2005-4-23 09:02 PM:0 n% G+ e* d+ n/ z
  O8 V3 `9 S, Y: p/ ^+ R7 O1 M好似係麥樂雞買一送一.....
作者: justtocc    時間: 2005-4-25 04:14 PM

yes~答對了~同一日報紙裡面有埋KFC Q-port) y- w5 u) S  ~+ M% v
大家揀邊間? 我正係蚊左幾張..事關KFC食得多~面上好快火山爆發
作者: MaxFigo    時間: 2005-4-25 06:52 PM

我今日唔記得左去睇膠手帶ar ??
/ D# ~) J. @$ `: H2 }6 J有冇人去左睇ga ?? @@
5 [0 Z8 E6 _9 o. \& x/ Y9 g我想知下大若係咩樣.....
作者: MaxFigo    時間: 2005-4-25 06:53 PM

Originally posted by justtocc at 2005-4-25 04:14 PM:
# x' {5 L8 l% L5 T7 W" o; ?0 c+ kyes~答對了~同一日報紙裡面有埋KFC Q-port
3 C$ r4 e- A7 F3 b5 p' d大家揀邊間? 我正係蚊左幾張..事關KFC食得多~面上好快火山爆發
2 |8 A  |# l) v0 g2 `" S7 ^

" s0 B  \' Z* Y" G/ a
1 M4 g2 L2 L' m( IKFC卦....我覺得d雞皇飯幾好食' Q1 Z. y4 A) v, F  C4 _. `
雞腿飽都ok....不過賣相超核突 = =
作者: justtocc    時間: 2005-5-2 07:09 PM

x香雞包 同 魚柳包我都有買~買果陣仲見到成間m記真係each table都有食魚柳包~1 B" W+ n* f$ v8 h/ P4 @" y: A
但唔係買一送一果d根本搵笨~一d都唔經典!今日終於無係頭版出現了!4 R6 z( Q, u% C8 t" ?! ~; t1 i
買烤包仲要30% off蘋果批/6$奶昔 呢d厄錢!一d都唔覺得著數

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0