標題: 最"唔抵食"食肆?最勁試過食幾多快餐/野?[樂+] [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-4-25 09:25 PM     標題: 最"唔抵食"食肆?最勁試過食幾多快餐/野?[樂+]

今日有優惠卷肯德基~用了原價70.6$o既2人套餐平15蚊 果張~55.6$搵笨柒~唔抵食~平時果d炸雞餐巳經覺得貴左5蚊或以上~呢個係6隻蜜糖中雞翼+2客細飯+兩杯汽水
8 z! @9 U' C% _2 j; C6 rd雞翼又多油又唔夠蜜糖~係咬落去第1啖感覺到少少甜~之後完全唔掂~真係衰過自己bbq d雞翼搽蜜糖~
* b$ T) a  a/ n# l! }最大食就係成個2人餐都係我食哂..=.=
( p/ w4 [( w: h8 C
* t1 Z8 y% i, I& Q; b1 X+ p2 y+ T[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-6 at 03:19 PM ]
作者: 奇    時間: 2005-4-25 09:41 PM

今日我先食完....超唔抵
0 I8 F/ E' H/ N, |: f$ z& p貴到死,又唔係多/好食
作者: jublio    時間: 2005-4-25 09:52 PM

pizza hut in Australia 1 pizza = AUD$5 = HK$30
6 x4 J. N& A4 m6 x9 Q3 dpizza hut in HK        1 pizza = HK$70+
作者: alexly    時間: 2005-4-25 10:50 PM     標題: 味千拉面

味千拉面
作者: hiroraymond    時間: 2005-4-26 01:00 AM

點解哈迪斯唔夠 KFC 爭架,
: n6 \& e4 b9 q我覺得哈迪斯好食好多喎,$ o& U, L. V9 Z9 H9 @# S
KFC 個0的炸雞既炸粉仲多過件雞,: m4 H% C- i  v9 R$ E
勁難食。' _+ I2 ]4 q& D  E
但哈迪斯0的炸雞都好好食呀,# B+ i6 q' }0 e4 a2 T
個磨茹飯都好好味呀。
- l$ U4 ]  B; z7 ^但最慘要食都要搭車去好遠先有得食。
作者: 史艷文2    時間: 2005-4-26 01:36 AM

一定係麥記啦
作者: robertchai    時間: 2005-4-26 01:38 PM

唔洗講...我一向唔去麥當勞!!!剝削員工福利...
作者: andychan4b    時間: 2005-4-26 05:40 PM

M記加完又加....遲早30-40蚊一個餐
作者: so1874    時間: 2005-4-28 05:28 PM

之前去肯德基試新野...叫左個乜Q野潛艇餐~4 u* c( M4 V) E' e& Q( V6 O" N" }
連野飲收我五條野一餐...已經唔好多好食.....仲唔X飽...要再去茶餐廳食多碟叉飯先夠..真PK~
作者: 奇    時間: 2005-4-28 11:35 PM

Originally posted by so1874 at 2005-4-28 05:28 PM:
0 e7 a( |! e3 K, p之前去肯德基試新野...叫左個乜Q野潛艇餐~3 H7 Z9 h. b- m, m' v; j, k
連野飲收我五條野一餐...已經唔好多好食.....仲唔X飽...要再去茶餐廳食多碟叉飯先夠..真PK~
  e/ ]9 U8 n9 J0 h2 J
哈~我都比佢地搵過笨
$ ~8 u1 Z: o. a7 \* t" U' |成架潛艇都食唔飽人,仲要收咁x貴
作者: yeahchan    時間: 2005-4-29 02:30 PM

我試過2日食8餐大家樂
作者: 大家樂1234    時間: 2005-5-2 01:06 AM

M記囉) f. c2 l8 Y- W( [2 B
愈黎愈貴

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0