標題: 大家有冇試過去人地屋企打爛人d野既經驗[樂+] [打印本頁]

作者: loklok117    時間: 2005-4-28 08:34 PM     標題: 大家有冇試過去人地屋企打爛人d野既經驗[樂+]

上星期幾條友去個f屋企玩,玩到沃手沃腳,見野就係咁掉,玩玩下其中一個f攞
$ x  U$ n$ A; K; z0 N起抬面個指甲拑掉過去,點知人就掉唔中,打裂左佢身後面個魚魟' J" t' m2 m# ^
個魚魟不停係咁漏水,我個f成個傻左話:大獲la,我老豆番黎見到交都有得打
2 J* B, r. Z8 |我地重一路笑,一路睇住個魚魟係射水出黎hahaha.....4 h- t. `7 `7 b3 p
大家有冇試過去人地屋企打爛人d野既經驗
0 Q! L) }! W2 |/ S% b! ^( Y- P! W9 R1 _- Q2 r
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-6 at 05:28 PM ]
作者: coke123    時間: 2005-4-28 08:37 PM

冇ar, 不過幾好笑
作者: 史艷文2    時間: 2005-4-28 08:57 PM

有呀!係人屋企踢波,打爛光管!
作者: loklok117    時間: 2005-4-28 09:54 PM     標題: [原創]小時候既攪笑事HAHA

小時候既攪笑事HAHA[原創], ]* Y3 ~5 r; A% N! ?$ Z9 L

7 ]& ?3 g1 n7 X6 E0 Z. J1 y) r) |上星期幾條友去個f屋企玩,玩到沃手沃腳,見野就係咁掉,玩玩下其中一個f攞
( C/ B" w0 v$ V( m3 x起抬面個指甲拑掉過去,點知人就掉唔中,打裂左佢身後面個魚魟
) }9 |/ J& a# t0 O) m2 W3 o. e個魚魟不停係咁漏水,我個f成個傻左話:大獲la,我老豆番黎見到交都有得打, S) U; y$ X3 R) p* o3 H" e
我地重一路笑,一路睇住個魚魟係射水出黎hahaha...... n! R  y  |( A; r5 R% h
大家有冇試過去人地屋企打爛人d野既經驗
9 \' o# \) n( R
  z6 K  `- b6 T* _1 Q/ S. x. S我第一次post野,希望大家有一齊笑下分享下^^
作者: 月月鳥    時間: 2005-4-28 10:03 PM

即係第1次world war 咁/ {) A+ u2 _$ s
d歐洲列強在自己地方打
4 w" f$ ^/ o$ f2 s" N5 {打到自己地方爛晒
作者: 奇    時間: 2005-4-28 10:13 PM

Originally posted by 史艷文2 at 2005-4-28 08:57 PM:: r. u  r% F; j* s) F' m! G7 {
有呀!係人屋企踢波,打爛光管!
+ G2 s7 }" q5 m1 O
我就倒楣d踢爛自己光管,仲整親手,連左幾針...
作者: jason williams    時間: 2005-4-28 10:29 PM

Originally posted by loklok117 at 2005-4-28 09:54 PM:
* r; S) h$ p& U小時候既攪笑事HAHA[原創]& l4 K) K! m7 Y" s" t7 i; f

5 H& T3 L# c- n, E3 }! {上星 ...
9 E* O/ T, t* ~% J# u% U2 k' P
# A, |) c, c, e3 V4 bhow is about the ending? i have interest to know
作者: loklok117    時間: 2005-4-29 08:59 PM     標題: 我地...

我地笑到收唔到聲,個朋友就賠左500蚊比佢後我地就走左& B  n8 {$ N) A" z* C
佢之後話比我聽佢自己出錢買番個新魚魟,佢老豆老母就媽到佢嘔
作者: DXneo    時間: 2005-5-1 06:17 PM

打爆水管
作者: leochan2468    時間: 2005-6-5 06:31 PM

我整爛人地張床,立即走佬
作者: vivienna    時間: 2005-6-5 06:36 PM

Originally posted by leochan2468 at 2005-6-5 06:31 PM:. g2 j- l6 _0 c# n0 p5 v
我整爛人地張床,立即走佬
. e. b5 U+ i4 h: u
wah, how?
作者: LMQ    時間: 2005-6-5 09:46 PM

諗諗下都好似有一次去個fd屋企+ V& f% y" C7 p% V9 x
一個錯手整爛左隻玻璃杯
6 k& t8 Z+ g) I& S. B$ t好彩我個fd個阿媽唔介意
  P' H/ h) J/ `7 R最後我都係過意唔去
- \/ P+ m. W& T& H% r2 q! N賠番少少錢俾我個fd~
作者: TwinsPride    時間: 2005-6-6 10:24 AM

記得兩年前15歲16個人係個FD間屋開party....- i( g- @! ^) r8 _5 ^( s
個個都飲到成隻醉貓咁...) e" e, ^8 ?5 a' e  Z! N0 u
有條PK癡左線攞起杯酒淋落部電視機到...." p: B3 F) u0 h
當時個個都神智不清...* Z5 G& ?# \- P9 ~) M
聽到"bomb" 一聲...見到電視機出煙...淨係識笑.....
8 k7 H3 J) Z- O到左第二朝...襯個屋主未起身...! j: g, m, S8 I( X% j
個個以最快ge速度走人...
作者: loklok117    時間: 2005-6-6 06:36 PM     標題: HAHAHAHA..........

Originally posted by TwinsPride at 2005-6-6 10:24 AM:, F# Y4 X. j5 ^2 m) l

( M6 r1 B8 Z8 r* x5 ?" z記得兩年前15歲16個人係個FD間屋開par...
+ k1 N& u2 K% t& r
哈哈飲到大唒
. m4 ^' t: C% r: }# c
  K. _' b$ }0 a" |我都試過飲醉左係廁所疴尿射d friend,到最後大家互射攪到成隻鞋同fu都係尿
作者: 腳指o    時間: 2005-6-6 09:09 PM

去人地屋企踢波...
7 I5 N8 Z- I5 ^踢爆左個觀音
作者: pkdonald    時間: 2005-6-7 01:03 AM     標題: re

踢爆左人地屋企個地主
作者: 20steven    時間: 2005-6-7 01:17 AM

有呀 不過唔係我 ,係我個fd
/ q7 Y  x( x5 n第一次去人地屋企la 甘4個fd 打winning la wo
3 j) e. m8 b2 H6 D! R一個fd用意大利 另一個用呀仙奴( ?3 u; S! n  h+ I5 s  T
臨完場迪比呀路 入左個世界波之後無幾耐我就聽到呀仙奴領隊爆玻璃

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0