標題: [5/03吹水加分題] 有無人發夢見到明星? 係咩事? [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-5-5 12:18 PM     標題: [5/03吹水加分題] 有無人發夢見到明星? 係咩事?

我尋日竟然夢見我同gill,sa,老豆,一個唔識o既婆飲茶@@(本人不嬲好少夢見明星~一年唔多過5次)
! v0 D( |+ o0 b0 }/ t) G夢到我坐gill隔離,gill同sa中間就有個阿婆樣子不清楚阿sa隔離我老豆~7 U  V" {3 d0 ]* e' y3 D( H
唔記得講d乜~有幾句~但一定訓醒就唔記得講d乜~6 i) Y/ S) o4 q
但正係知阿sa好引人歡笑的樣子~係度笑的~2 k0 w4 ~; E' W- Q6 K. e: Q

) _' {" Y& B& H4 ]/ @[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-6 at 12:14 PM ]
作者: d228216    時間: 2005-5-5 01:41 PM

有, 夢見 利智... 姦緊....
作者: 奇    時間: 2005-5-5 01:55 PM

Originally posted by justtocc at 2005-5-5 12:18 PM:
% f2 ?3 z+ B- l4 ?" ]4 R$ W" b" K我尋日竟然夢見我同gill,sa,老豆,一個...
, k' B% G/ o! I+ B2 J$ o我都唔記得夢見過咩明星....不過講開sa,gill....
  F# l, B8 t* b2 J我個夢同你差不多,又係飲茶-_-
) S# ?' J; u5 s2 t* m0 i% N只係佢地做侍應
作者: D9B9A97E    時間: 2005-5-5 01:55 PM

如果你說的是真,那我介紹你看看佛洛依德的著作夢的解析
作者: brightlee    時間: 2005-5-5 03:28 PM

剛剛昨晚發夢見到胡杏兒,她在哭,我在旁擁抱著她,安慰她,但又唔係男女朋友那種!!!
2 U' ^3 O6 ^, i3 y6 p) lerrrr. ok cos 我唔識胡杏兒啦!!!
作者: 小虫    時間: 2005-5-5 09:11 PM

上星期夢見林志玲,夢褢面佢同我住埋同一間屋,我重同佢係露台睇夜景,重唔知講左D咩,
' h; n( u0 q' T, X4 Q: u3 u跟住我就醒左,而家諗返起都覺得好正呀€_€
作者: 阿細    時間: 2005-5-5 10:56 PM

Originally posted by D9B9A97E at 2005-5-5 01:55 PM:
# I& g3 ], j1 ]0 O3 U3 S如果你說的是真,那我介紹你看看佛洛依德的著作夢的解析
% F8 v3 E% }3 r& {. d5 \
我買過一本...唔知係咪佛洛依德...
作者: justtocc    時間: 2005-5-6 02:36 PM

佛洛依德 呢個名第一次聽係係  無間道3 =.= 杜汶澤係架車度同偉仔對話7 o  t; w! Y( A# e& `
偉仔唔知自己係咪有妄想症~之後汶澤就繼續查車(唔係望住偉仔)講:係佛洛依德~之後講d無聊野~神情好笑~之後第2次聽到係 盧巧音 我看見佛洛依德一絲不掛掛念著林夕
作者: rayrayip    時間: 2005-5-6 05:05 PM

我試過發夢同twins一齊唱k
作者: yuzhiliang111    時間: 2005-5-6 05:43 PM

舊年我夢見柏芝,同佢握手。
作者: ricojohny    時間: 2005-5-14 11:08 AM

星明就無乜點夢過
$ J: p6 |+ Y1 a5 f- ?$ K8 }' A' g& @2 S* ^+ C7 }5 x2 W# N8 L
一d識ge女就夢見得多

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0