標題: 有邊個比人掌摑過/見過人被掌摑?[樂+] [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-5-8 06:35 PM     標題: 有邊個比人掌摑過/見過人被掌摑?[樂+]

好多次嗎?! Z: E. V7 D, O& q' ~, `
因咩事?; J8 o# ]. U: H6 t

+ F8 N( V* \. j2 y& j2 o我兩次~都係被冤枉
& m6 w6 L7 R; B% u睇人被摑就一次~條友想甩黑社會底~要比錢~但無比到~係lunch比d老表走過黎~一巴車埋去~我係隔離~問佢第1次比人掌摑嗎~佢話唔係~係屋企成日比mother 摑...
, t! b$ e6 g! i1 S& y
( w7 Q  n. L+ ~! ?9 c* s[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-9 at 04:28 PM ]
作者: 大家樂1234    時間: 2005-5-8 07:39 PM

試過中1同個女仔玩比人摑左2次
4 N; o5 h0 I/ d4 m; U好細力玩下=.=
作者: Rika    時間: 2005-5-8 08:31 PM

我無試過但就見過兩次% ^* S" o: _& f$ j* `
一次o係球場, 打打下波, 其中一人轉身一巴車落去
6 T* }3 {4 n" L第二次係個friend條女同佢同行埋一邊鬧架時, 唔知咩事條女車左條仔一巴
作者: 月月鳥    時間: 2005-5-8 08:35 PM

my G always do this to me
作者: Crapcake    時間: 2005-5-8 09:05 PM

小學四年級時有個女仔話中意我~後尾我話唔中意佢(好溫柔咁),佢就cup左我一巴~無奈
作者: Nogard    時間: 2005-5-9 12:41 AM

P.4 都咁狼?
作者: 阿細    時間: 2005-5-9 02:58 AM

我有一次...都唔知咩事..
( b, C7 i4 U( y( _+ E! P, H/ @我同d frd同d 女仔係到打排球~- q- @6 n" }0 O3 I& s; _  m$ j
之後有人踢足球..中左一個女仔快面...咁..我咪走前去問佢..4 R5 K3 c" {. Y- _" n
你有冇事ar???佢就一大把打埋黎....................% t$ Y/ T1 a: Y
d frd都呆晒....比佢打完我咪走lor......傻嫁......../ K: N8 {4 |" u2 q5 }) E: y
之後佢走黎同我say sorry...第一次比人大大把打= =!!
作者: 良友    時間: 2005-5-10 12:14 PM

Originally posted by 阿細 at 2005-5-9 02:58 AM:
" \$ O- Z+ `# x4 U+ N# h我有一次...都唔知咩事..' A. o* a5 h+ \& _9 q3 E% }
我同d frd...
0 c0 v1 w0 `. S: [/ l9 p
女人都係ON99加九唔搭八架喇,俾著我我一腳伸九佢啦
作者: william303    時間: 2005-5-10 02:05 PM

我經常都俾D女星,可能我實在太樣衰啦!
作者: robertchai    時間: 2005-5-10 07:21 PM

我星過人,見到個靚仔太臭串
作者: karate_pau    時間: 2005-5-11 02:35 AM

中學時代一把打到個同學腦振盪,入左廠~~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0