標題: 其實,我覺得要出去混o既男人都幾慘~[樂+] [打印本頁]

作者: kkkk789    時間: 2005-5-12 02:47 PM     標題: 其實,我覺得要出去混o既男人都幾慘~[樂+]

講真,如果真係有個好老婆又點會/ T8 v5 g5 l( b5 `& F2 B" ~
出去混呢,多數去混o既男人原因可
- o  q2 D+ A  v5 w$ r" {能有以下幾樣:4 F$ e! M3 `* M  Y
1.老婆變左大肥婆...
) h! w7 j8 Y1 ]: u5 a' F, k咁男仕們又邊會有意欲去同老婆做呢...
$ ~7 O8 K) |; o2.老婆唔顧家,淨係識打牌去街...
6 R- }, g4 R, I有d結左婚o既女人淨係識玩唔做野
9 `2 c( w9 ?0 _3 R/ B) Z& g個男人係出面做生做死又無d家庭溫暖
: ~6 h  t; V( ?4 _" P; }咁又點會令人服氣呢...+ I# d- O; K! n; x4 @
結果係事發之後d女人往往就會話& d( e% |8 f* i+ ]6 F
d男人對佢地唔住,但係佢地又從來唔
8 Z) e  \6 i' t+ W* k" f6 T去諗下係咩原因令到個老公出去混0 r6 E% O/ z3 j9 r5 ?% d: `; l7 W  E
真係有d頂佢地唔順
' b* z; t" ]$ v: F呢d係我發白日夢o既時候諗o既野2 ?; H) e' P5 @8 j: Q7 ]
有咩你地覺得唔岩即刻提出黎啦) c) p8 T3 d* _
* m4 u& t8 u) Q, J# h5 m' t
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-12 at 09:46 PM ]
作者: 良友    時間: 2005-5-12 02:52 PM

其實我就覺得個老婆有幾咁好幾咁正都好,男人們都係要出去混架啵
作者: ronin0587    時間: 2005-5-12 04:54 PM

藉口!!
作者: 史艷文2    時間: 2005-5-12 06:37 PM

唔去滾既男人有以下幾種!
$ e7 h2 }$ F0 C1.冇錢+ ^6 _8 k! A5 Q! X1 `! V7 R
2.冇胆% L/ k# |& N' a% f
3.冇信心(性無能,陽位,早洩)
6 T2 `8 ^4 o+ A) N4.未夠年紀
作者: Rika    時間: 2005-5-13 01:43 AM

上述只不過係一少部份既原因
  Z7 _$ W1 D8 O; q  D我諗仲有大把其他因素

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0