標題: [八掛] 大家收埋d鹹碟響邊度?[樂+] [打印本頁]

作者: crap    時間: 2005-5-13 04:29 AM     標題: [八掛] 大家收埋d鹹碟響邊度?[樂+]

大家藏量有幾多, 收埋響邊? * G5 ~$ D, V( K3 ]; m
有無試過俾人發現, 之後點?
. y; o* x; U/ s有無搵位收既時候發現左個位俾人用左? (我朋友仔試過....)
( q+ ^& L5 m4 Z: k" V7 |3 s, e3 _3 I' F
大家吹下啦  D2 V* f$ r2 j& w2 }
' x7 {! @8 I" N
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-13 at 04:55 PM ]
作者: SEEK    時間: 2005-5-13 04:40 AM

我珍藏既鹹碟得十幾隻...樣衰o個d睇完就唔要....d碟放左係ipod個吉盒入面...而個ipod盒就放左係櫃頂上面....同d十世都唔掂既模型盒放埋一齊,十分之安全...因為基本上冇咩可能會再開ipod個吉盒!
作者: hambug    時間: 2005-5-13 07:37 AM

求其放﹐D碟通常無記認﹐碟面又無圖無字﹐無乜所謂。
作者: 一樓一    時間: 2005-5-13 03:16 PM

通常睇完都唔啦!  買過d新o既黎睇!
作者: ricojohny    時間: 2005-5-13 08:17 PM

我全部方晒響個 cd盒入面,一盒50隻,2盒都就滿
. P9 Y$ M& k# h& c入滿100隻我諗我唔會再租(租完會copy1隻)
作者: 夜行大魂    時間: 2005-5-13 10:49 PM

二百幾隻(九成有封面,避免買到相同),放哂喺鎖匙櫃桶
作者: 大家樂1234    時間: 2005-5-13 11:04 PM

上網dl放係電腦到, o+ n$ Z( r) K5 Q3 u( N
ps:阿爸阿媽唔識用電腦所以唔會掂我部電腦' }' O8 |% r; l* J6 H5 M
有幾隻咸碟就放係d game碟到: h+ i/ |% o/ b8 i3 [
十幾廿隻game碟有時真係自己都搵唔到
作者: pokemons    時間: 2005-5-14 01:08 AM

試過比啊媽發現只3仔碟套,555555,死話同學流低整估我,吾關我事。
作者: jason williams    時間: 2005-5-14 01:53 AM

any hidden space also ok as my parents would not touch my things
作者: robertchai    時間: 2005-5-15 07:42 AM

不用收埋,屋企得我一個人,以前同屋企人住都唔理我d野既...
作者: looook    時間: 2005-5-15 01:20 PM

唔使收埋 ! 我同條女住 !我地一齊睇 !
作者: sfxc0000    時間: 2005-5-15 01:32 PM

我冇咸碟播~~~4 D. T- x; h( z4 E
通常都上網搵, 然之前save o係部電腦度' Y$ I4 h! k# m+ f% f) I( o* o( N
我屋企人唔會掂我部腦
作者: 奇    時間: 2005-5-15 02:24 PM

Originally posted by 夜行大魂 at 2005-5-13 10:49 PM:* I  F: B& O0 t5 f3 q$ F0 t: N
二百幾隻(九成有封面,避免買到相同),放哂喺鎖匙櫃桶
9 T% ^% y3 ^! W9 b

, e" \/ }4 E' Y& `* v6 `放o係我屋企仲安全不如....
作者: pctong    時間: 2005-5-15 02:44 PM

[quote]Originally posted by at 2005-5-15 02:24 PM:
7 f9 @( q! v+ d. r9 N3 b. G6 V% n% W2 A0 y0 y7 `0 r8 _: O! l8 c
我放係床尾,希望發夢都有對手

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0