標題: 請基督教高人現身 [打印本頁]

作者: 本篤十六世    時間: 2005-5-13 11:44 PM     標題: 請基督教高人現身

有條細路, 成Q日响波地同人講, 話佢老豆踢波點勁點叻, 甘D人就叫佢請佢老豆來露兩腳, 條細路就成Q日話佢老豆好忙, 又話D人球技水平低來露兩腳佢地都睇唔明; 甘D人就叫條細路同佢地去探訪佢老豆, 條細路又話屋企住得好遠, 你真係吹佢唔脹!
作者: RyuII    時間: 2005-5-13 11:49 PM

咁同基督教高人有乜野關係?
作者: 月月鳥    時間: 2005-5-13 11:50 PM

Originally posted by RyuII at 2005-5-13 23:49:; @4 n, A, d7 h* n
咁同基督教高人有乜野關係?
9 G' A4 w. y$ }1 K
本帖隱藏的內容需要積分高於 123 才可瀏覽

作者: Gretzky    時間: 2005-5-13 11:53 PM

Don't understand......what do you mean?
作者: 本篤十六世    時間: 2005-5-14 01:14 AM     標題: you deduct my points ar?

Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-13 11:50 PM:) n; b1 _' r1 \2 n8 ^$ G, R

1 q% h, j1 T$ S0 G6 L* `9 ?**** Hidden message by originally poster *****
9 i; s: \1 {9 B3 g! W  |! I: a# n
I know what you are doing ga
作者: chicken    時間: 2005-5-14 02:36 AM

Then you call taxi and go with the children la.
作者: MaxFigo    時間: 2005-5-14 02:41 AM

細路講野你都好理ge = =
作者: justin_lun    時間: 2005-5-14 03:01 AM

你見個細路自己踢波勁到全世界冇人夠佢來﹐連佢班徒弟都踢醞全世界﹐就知佢幾勁喇﹗佢都話佢一身球技係佢老竇教o既﹐你就知佢老竇勁到冇人有喇﹐仲洗乜佢老竇自己落場。
作者: vivienna    時間: 2005-5-14 03:22 AM

甘大個仔都吾化既﹐回想起我小學時候﹐我講大話吾斬眼架。你叫條靚仔大個左上黎吹下啦
作者: 奇    時間: 2005-5-14 01:51 PM

Originally posted by 本篤十六世 at 2005-5-13 11:44 PM:  a) J' V/ ?& I7 z. c3 w
有條細路, 成Q日响波地同人講, 話佢老...
9 c( R4 K; O0 X4 L* \
好懷疑....佢有無老豆
作者: men    時間: 2005-5-14 01:56 PM

你講白d la~
作者: yuzhiliang111    時間: 2005-5-14 07:56 PM

Originally posted by 本篤十六世 at 2005-5-13 11:44 PM:
5 ^. ~7 w; C# x/ I+ u1 P; [有條細路, 成Q日响波地同人講, 話佢老...
! m8 A6 P: q& J5 J& X" h
0 u" M' v! {. d/ M8 m8 e& _個細路其實係唔係你?
作者: leeyanta    時間: 2005-5-14 08:01 PM

呢篇嘢我係某討論區見過,係咪你本人嚟㗎?
; A$ {: T4 [/ [5 P, G2 s* Z
& E% `/ W& I. |# h4 q0 q[ Last edited by leeyanta on 2005-5-14 at 08:22 PM ]
作者: 王晶    時間: 2005-5-15 12:58 AM

你地唔明佢想講乜呀?
作者: 王晶    時間: 2005-5-15 01:00 AM

Originally posted by justin_lun at 2005-5-14 03:01 AM:
& F6 g/ v# j8 j) d5 J  u3 K你見個細路自己踢波勁到全世界冇人夠...
' P0 F# Q7 w) D: q9 t! i& ]7 r

) \/ g4 ~2 Q+ I% w咁從來都見唔到佢老豆有幾好波~~係咪先,朗拿度好波唔代表佢老豆好波
作者: godofcar    時間: 2005-5-15 03:50 AM

本帖隱藏的內容需要積分高於 40 才可瀏覽

作者: 奇    時間: 2005-5-15 02:07 PM

Originally posted by 王晶 at 2005-5-15 01:00 AM:$ ?/ W, x1 Y- r  A
% k- E" Z9 j7 q: {7 p9 V
6 z2 I! V3 I7 \& i) e8 f
咁從來都見唔到佢老豆有幾好波~~係咪先,朗拿度好波唔代表佢老豆好波
1 o0 z# n9 t% Q" }4 r+ x0 o都唔知佢係咪渴望父愛既孤兒~
作者: singdotcom    時間: 2005-5-15 10:23 PM

Originally posted by 本篤十六世 at 2005-5-13 11:44 PM:
& c( k- u5 u# h* `" h有條細路, 成Q日响波地同人講, 話佢老...
* z1 e1 @2 j. w# ^

D  y9 V: P; s9 K但係呢個世界有好多呢d細路喎(我唔係), 周圍都有呢d足球學校. 個大仔死左又上電視, 選新大仔又上電視. 佢又有本好有權威的足球教科書, 會教吓人足球意義, 10條足球條例, 球技同球品. 有好多人見到呢d野都唔覺唔覺信左有呢個老豆. 有d人足球生涯唔如意, 都會投靠呢個老豆.3 L! n4 q# s5 X

]. _* u! F- `& j$ B無論有冇呢個老豆都好啦, 佢唔係叫人打矛波咪算law, 唔好咁執著啦.
作者: vivienna    時間: 2005-5-15 11:17 PM

跟本‘本篤十六世’就唔識得打中文﹐成篇野係COPY&PASTE翻黎既。我從來無見過距打中文

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0