標題: 你既身邊有冇一d賤人? [積極回應者+5] [打印本頁]

作者: sunman    時間: 2005-5-15 03:02 PM     標題: 你既身邊有冇一d賤人? [積極回應者+5]

eg.食野唔比錢呀,講完人是非唔認呀,呃人上床呀,等等.......
/ w6 B* W2 T) V0 C' \- r2 y不如大家講吓佢的下場和經過~~
" Q& c8 y# x- y1 ^2 R( O: L* e0 ^: i! \8 X+ s# m5 G' C
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-25 at 08:23 PM ]
作者: inzaching    時間: 2005-5-15 03:04 PM

考試問佢範圍又唔講,叫佢帶 notes 又話唔記得
作者: fokheng    時間: 2005-5-15 04:00 PM     標題: 有呀~~~~

就係呢個啦

圖片附件: Image(046).jpg (2005-5-15 04:00 PM, 35.7 KB) / 下載次數 30
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=304939&k=7a0032a2a082baa9417c290248c5b9b9&t=1727227939&sid=9mYMmV

圖片附件: Image(061).jpg (2005-5-15 04:00 PM, 136.9 KB) / 下載次數 37
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=304940&k=c8023695111d1828f0b2eb871e8a561c&t=1727227939&sid=9mYMmV

作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-5-15 04:02 PM

個男仔點賤法?
作者: heyyo    時間: 2005-5-15 04:51 PM

yes....too many
作者: Dr.anger    時間: 2005-5-15 04:55 PM

成日做錯野唔認既八婆
作者: 本篤十六世    時間: 2005-5-15 05:26 PM     標題: yes,Jcer

Originally posted by Dr.anger at 2005-5-15 04:55 PM:
1 P* \0 w: Z3 I  ]. E/ u8 N( Q( u成日做錯野唔認既八婆
7 _5 m! W& A  ^' \# W, d
yes,Jcer
作者: 史艷文2    時間: 2005-5-15 05:45 PM

收黑錢,專搞人老婆,對下屬大細超,專講人是非.7 D( O/ }& M. [% a+ Y, [2 s# T
一個極度仆街的四眼基督徒,Victory Wong!!!(黄X光)
作者: KrisX    時間: 2005-5-15 06:24 PM

有! 本人o既一名同學, 專門出賣人, 同學, 老師, 朋友全部佢都出賣, o係人背後講人是非, 專拉攏d 有權o既高 form, 話佢d 衰野, 佢仲話我係小人, 正xx!
作者: sunman    時間: 2005-5-16 10:41 AM

Originally posted by fokheng at 2005-5-15 04:00 PM:
" S. e1 ^, i8 {& [0 o就係呢個啦
0 n  [& N# k) I7 H" R有幾賤?????
作者: vivienna    時間: 2005-5-25 08:35 PM

借錢唔還---->賤5 Q- S. }- I& c0 }) x5 O/ E  q( x
仲賴數---->賤上加賤
作者: cyt34    時間: 2007-1-6 02:27 AM

我識的有條友21歲,上年年初呃左佢個16歲親細妹(仲話個妹當時仲係處﹗)仲講好愛佢,一路到而家仲同佢上床。佢仲有個女朋友添﹗
作者: new_hp    時間: 2007-1-6 02:36 AM

有....  例如以前公司D小圈子....大家背著篤背脊, 小姐扮大牌, D大哥晒學識....7 s9 b) o1 p( J+ t

4 _! g: q$ A2 v1 g- i我以前公司有個掃把
; u- c0 Q: C; A) }  _& r懶型扮勁又成日老點人做野3 M+ b9 ]3 I' i3 `
又要扮有學識.....成日拋書包,又話以前點勁法.....
8 d5 F. }& f1 M) z, B; z對著佢.......嘔血
作者: jimjim12    時間: 2007-1-6 08:21 AM

下載賤人都要100点!!??
作者: pppqqq    時間: 2007-1-6 08:47 AM

借左錢之後唔還呀
作者: 卡娃兒    時間: 2007-1-6 10:10 AM

我公司有條友超賤~專係老細面前講其他同事d是非同專篤人背脊~有同事有機會升職加人工~佢就更加係老細面前加鹽加醋~攪到人地冇得升又冇人工加~佢未入黎做個陣遲到5-10min唔會有問題~佢就攪到遲到每分鐘要比$2~話d錢會比員工攪活動~仲賤既就係有同事離職~個同事冇比0個個月既遲到錢~佢竟然要人地比錢佢先會比離職證明比個位同事~其他同事睇唔過眼~因為人地都已經離職~佢冇機會再享用個d錢~理應唔比~所以直接同個條賤人講人地可以去告你~佢更賤咁話~"唔比都得不過唔方會寫得好"~最後唯有要比錢。仲有好多好多講唔完~仲之佢同佢條0靚都係超賤~全公司同事都好憎佢地
作者: wer    時間: 2007-1-6 02:16 PM

Originally posted by fokheng at 2005-5-15 16:00:
. Q- m. C" d8 \( m6 w就係呢個啦
: U3 P6 {, y0 ]4 |9 x% o他可能好賤,但你這樣做同他沒分別
作者: ronald711    時間: 2007-1-6 02:30 PM

我識有個人…出親街買o野 食親飯 打親機
8 ]: G9 b  K5 ^+ D只會出整數…細數要朋友幫佢俾……住先 (從來冇還過)+ D6 Z/ y6 D3 b3 U
((**係佢自己既支出,唔係請朋友))3 x) o. g$ K1 l. Q  {) V% z
4 O' J. G6 w. ]) s0 V
例子: 食飯$36…( $6要人幫佢俾 )
7 ?0 Y. D7 m8 U- k. z買o野$75....( $5要人幫佢俾 )
! q, l3 g$ a: {( ?; g/ S
1 h% y7 Q' Q8 i+ Y) h唔係一次半次…係經常都係咁....!
作者: cristiano3156    時間: 2007-1-6 03:09 PM

我有個女同學,話到自己唔會點主動追仔,一見到靚仔就扮狗,d唔係太靚仔的就好似殺父仇人咁,靚仔的就做咩都對~~~~
作者: pigcat    時間: 2007-1-7 12:27 AM

Originally posted by 史艷文2 at 2005-5-15 05:45 PM:
: B$ Q2 [. S8 O" X$ I收黑錢,專搞人老婆,對下屬大細超,專講人是非.
2 e$ Z4 l0 R; Y$ \6 X: @一個極度仆街的四眼基督徒,Victory Wong!!!(黄X光)
8 R, E/ X) V0 y
收黑錢??' }* l8 s" ^  i1 K; J, S8 v5 H) s
唔舉報佢??
作者: loklok117    時間: 2007-1-8 01:13 AM

有呀...有呀
4 F6 X% M5 ?# L4 q& m" |* g( W7 l就係* p8 g* ]1 [7 W1 U, P8 n& t0 k5 t
我見到積極回應者+58 j- T" w" u, T! j" c
我即係入黎! d% G+ _* z5 M6 K# d( Y- u
我夠唔夠賤呀?
作者: bigfish    時間: 2007-1-8 08:39 AM

- 大學入面, 有d 人成日都叫人一齊遲交功課, 等份 assignment due date postpone, 點知自己又往往準時交( S( N) j, k" E- B4 L2 P1 c: v
- 最鍾意同你扮熟, 同你講其他人d 秘密, 然後引你爆自己d 秘密, 再同其他人"分享"1 Q4 \: V, J8 |& G7 P3 ~6 H7 H
- 有陣時會無緣無故請你食飯, 但請完你知後又周圍同人講"上次請你食飯o個次, xxxxxxx", 慌死人唔知咁
作者: jimjim12    時間: 2007-1-8 12:18 PM

喺茶餐廳入面明知你吾食煙都要坐埋黎撘枱,仲要噴到你一面都係煙嗰D咪賤人囉~~. D+ n7 C" O' }9 x/ I' n
下場而家咪冇得食囉~~現眼報

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0