標題: [5/22吹水加分題] 有冇遇到d你好想打既人? [打印本頁]

作者: hkcitywong    時間: 2005-5-18 11:26 AM     標題: [5/22吹水加分題] 有冇遇到d你好想打既人?

最q憎d人行路行到好似條路係佢咁,我一定唔讓路" t' K9 @/ ~! v/ z& p
0 M* w/ d$ G& z1 n: P( u! ]+ d
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-21 at 05:17 PM ]
作者: abc123aa    時間: 2005-5-18 11:41 AM

一定有,出街最憎見到d學生或者死臭飛係度笑人,有時真係想衝埋去打佢~
作者: william303    時間: 2005-5-18 11:44 AM

Originally posted by hkcitywong at 2005-5-18 11:26 AM:* b# `6 E7 f2 f; v
最q憎d人行路行到好似條路係佢咁,我一定唔讓路
. `2 P# d. ~; U: T7 T; Q
咁又唔好打人,不過我玩時最憎係果D睇完post唔回果D人o者!
作者: singleung    時間: 2005-5-18 11:44 AM

以前搭巴士,落車的門口有人住碌柱,又唔落車,阻住地球轉,落車時便將他也逼落車,真開心
作者: Dr.anger    時間: 2005-5-18 12:45 PM

Originally posted by hkcitywong at 2005-5-18 11:26 AM:
) L4 y: g* \( c3 b最q憎d人行路行到好似條路係佢咁,我一定唔讓路
; s9 \% g  ~" E0 e7 m) Z/ v通常呢o的人都被我撞到pk
作者: Preston_tron    時間: 2005-5-18 04:23 PM

no i help to make peace no fighting then no wars
作者: Christy~呀華    時間: 2005-5-18 09:56 PM

最憎D人坐地鐵一個人用曬成條柱!!!!
作者: vivienna    時間: 2005-5-18 11:02 PM

最想打D係街上亂講粗口但無毛都未出既小學+中學生﹐吊都未吊過就係度吊人老母﹐食屎!!! 仲有就係穿主校服又擔主口煙﹐正LOW B!!
作者: vivienna    時間: 2005-5-18 11:03 PM

Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-18 09:56 PM:
1 C$ b  o5 W4 L) F9 o最憎D人坐地鐵一個人用曬成條柱!!!!
8 w, W9 M! r8 c4 z0 P6 h就打我啦。。。。不過我唔會係繁忙時間霸柱既
作者: Christy~呀華    時間: 2005-5-18 11:26 PM

Originally posted by vivienna at 2005-5-18 11:03 PM:
& ?; d( U* H& w. |' u" r  o7 s: ~6 ?. S3 c4 l( V. i3 q
就打我啦。。。。不過我唔會係繁忙時間霸柱既
& Y# j( r! R- e打打打打打打打打打打打!!!!!!!!!!
作者: michael86    時間: 2005-5-18 11:27 PM

最憎d唔排隊既人+ ], _5 G1 R$ ^" X! B/ G$ V: f
冇禮貌既人
作者: Vincent銘    時間: 2005-5-18 11:38 PM

唔想打,想殺多D~
$ }7 M* M* O& y. ?* B% V幾時先買到支炮俾我殺人呢~~~
作者: Rika    時間: 2005-5-21 05:38 PM

我試過打人試過一次 only, 好鬼痛嫁
2 o# y6 B* `' V" q無呀, 係我從前玩玩下時有個玩玩下既女友6 O, Z, B: E3 g4 V
大家都唔係認真, 散左都無所謂o個種
+ u7 L* ]" T1 E9 q+ p不過有一次, 我同我班 friend o係某處撞到我條女同第條仔拖晒手4 Y* y8 q+ U. Y
我就一個箭步上前, 各人都未有反應之時, 我就用盡全力一拳風落條仔個頭到
& P% A7 T: ^# |9 H2 b打爆左佢個眼角同眼鏡, 第二拳打到佢訓低左, 我d friend 先開始拉開我7 I- x/ K  G2 k; I$ F  C
個女仔呆左, 我其實唔係好鐘意佢, 只係條氣唔順, 個女仔打返比我, 一路都無聽咁就算喇
. _8 r' `( g5 ~) v之後都無打過人喇, 我係拉開人多: M0 e  I9 N: c$ c8 y

- v4 N5 k# ?) T1 O  {) V2 D' [[ Last edited by Rika on 2005-5-21 at 05:41 PM ]
作者: LMQ    時間: 2005-5-21 05:58 PM

有3種
7 Z$ V% t5 N- f$ c1種係樣樣衰衰,成日o係d公眾地方食煙爆哂粗扮哂型咁..得罪人多稱呼人少既人最想打
  n' x! g! n7 h+ v. f3 a另1種就係想打二五仔,即係專出賣人果d人渣* u& F: j# I7 I* ]* `* |5 V
最後1種想打既就係玩女人既o靚仔,欺騙完人既感情仲要講到自己好岩咁,呢種人相信都佔左想打既唔少部份
. y  U" n# B: N5 R# H+ a4 k. A
0 Z3 F2 Q1 \8 r不過講還講~有冇膽做又係另一回事~
( h6 D1 q4 s9 m  j7 F' {" ~3 O$ K如果呢d人真係激得自己好勁  e2 f1 x6 s5 P9 p; J  M
我諗我點都唔會忍佢地囉~打完上差館先再算4 Q3 |+ w7 g/ E1 h  O3 f

2 P* B/ E; g. t, N( v5 y7 W[ Last edited by LMQ on 2005-5-21 at 06:00 PM ]
作者: abc501    時間: 2005-5-21 06:00 PM

我好憎MK仔同女~!
作者: 28083003    時間: 2005-5-21 07:52 PM

) X# G6 Q$ F  ~; W* @仲經常遇倒2 ]6 I2 u) k; j6 T4 q* ]- D
我唔係話自己唔講粗口# S# K6 J4 q, K, x4 ]& ~3 o
但最多只會係同D好熟o既朋友先講6 I. D# ~9 E6 a& N" Z
仲只係講單字最常講o個個0 T- B  A3 X" K' f. D
& y( S. n& {  J
成日o係坐巴士/坐lift o個時聽倒D mk當眾講電話勁爆粗( {0 S: t: {8 e5 n& _
真係好想行埋去叫佢收聲$ p- n7 ]$ f. `
遇上更離譜o既case,真係想行埋去打佢
作者: 痛苦中    時間: 2005-5-21 10:35 PM

有~~~見到死肥妹實想打="=$ |! p% H7 o, T/ w  p8 U
仲有d p街仔
+ J- T; X% S; z+ v日日係到煩住我
. g5 i" l" N1 ?果d都好想打
作者: honeyharajuku    時間: 2005-5-22 08:08 AM

如果你問我有咩人最想打.., ?, b! n2 p0 y
倒不如問我有咩人最抵打啦!!!!# B. a* ], m; [1 h# Z

1 ?$ T) h' e9 t* s1: 唔尊重女人既銀樣9 S& h8 h# [0 _- E: P

+ Z& r# ^/ o9 ?  e4 F4 r點唔尊重法呢?! 我意思係指強姦.非禮.屌女人.打女人(除非果條女都抵打)
6 i" f1 C& g$ e8 Y試過有次我朋友個妹..比人搞(唔洗講到咁明啦...)8 ?2 U0 {9 t9 I9 f( }" g5 W
以下稱佢為呀妹.因我由細睇到佢大.都當埋佢係自己個妹嫁喇.
0 a4 v) I, t- d# k8 s3 H呀妹先得果14歲..岩岩開始學人出黎玩.8 o! Q& _, j2 m" S/ q1 {3 j
有晚係d fd屋企訓.比個死肥仔咁硬搞左1次.
/ C, m4 X9 V' T3 U當時呀妹因為驚.同埋飲左少少酒wing wing地. 就咁比條死肥仔搞左.; s; A) ]9 |3 w/ |# b0 A0 m
好啦..搞左都算喇!!!  個仆街仲要周圍唱!!!
! j' }5 E: G3 a. l5 x+ x; \呀妹先得果14歲人咋..佢以後點見人呀!!!
5 p" @% M/ [  y) L搞到個個識呀妹既人都知呢件事..
7 z8 f% E/ K. S. e4 @竹之傳傳下...傳到黎我同我兄弟都知./ a7 z, V. T5 F& @
果晚本來係吧飲緊酒.一收到呀妹電話 話係xx街見到條死肥仔.8 a; D8 V$ V- z) X2 P' o
我同我兄弟酒都唔飲就仆左過去喇.... H8 A7 Y4 w  i0 f
沿途我兄弟仲同我講 :
( `- q0 B8 M* i* z3 x$ F* m6 ]4 {"拿! 陣間乜撚都唔好講. 一埋去就鐘佢老母!!"
; F5 ]) x3 j, b  C" k9 R到達現場後..我地d fd 8.9個已經圍住個肥仔唔比佢走.
" ?# q  z3 O" }我同我兄弟一埋去. 真係野都唔講  打佢老母先慢慢傾!!. [! Z5 e" E' D4 F
竹之條死肥仔口腫面腫咁同呀妹講對唔住...
" v; _, U, J4 R$ n2 o% ~& @- W
1 E) @' J' U2 W我好僧暴力.好僧打交!. @. p+ X- u5 a1 S: _( L3 K
但對住呢種人真係不可撓恕!% i, a1 u2 \+ P' ?/ X5 S% \
5 P+ P6 e- }" w- c  t: Y
( t5 m! r) U% e& D, X$ @9 \8 U

( z% G0 {7 V) P3 q: ?5 k6 j$ E2: 破壞人地幸福.背後做衰野既小人$ e( E9 F7 I- j8 V) p  r7 W
* B6 z$ ~' B& b; l
點解呢種人抵打呢?
+ z1 O& r4 m+ H) b# S. F2 R明明人地一對行得好地地.呢種人鐘意人地條女就日日煩住人.
0 n9 e0 c% ]& g# ^4 q, p: d煩住人仲不特止喎.仲要係背後搞埋晒d小動作黎挑撥離間.
  Q2 ]! g( f; l: {' f試過有個fd.佢本身同條女行得好好.日日都好sweet.
( w$ x# G( Q3 \2 g7 S4 ], g- K忽然有日殺出個屎忽鬼.(我朋友條女本身識既)
: q7 X! l1 w$ B4 W4 J2 a. J) u果條屎忽鬼日日打電話"我好愛你呀" "受我啦"之餘.
5 |* {# O: H0 f( I' O係背後唱人地條女咩咩咩.乜乜乜都算啦.
2 W9 ?3 _+ Y6 x/ D1 U/ e仲要打比人  "上黎我屋企一齊屌西好冇呀?! 我實屌到妳拍拍聲嫁!") }0 t# n( N9 b* l* O
成個過程比我個fd聽到晒. (我當時都在場.真係隔住電話都聽得出佢有幾賤格!)
0 T6 i) |$ p6 N6 @0 D* k0 [: S收線後.我個fd叫佢條女打番去. 扮野約條仆街出黎話去飲野吹水. 剩機...嘿嘿4 Y/ ^5 }3 I" @" `# l
晚上9點  港島區某區某公園內...
9 A. O6 f! v4 l+ J6 K  c我個fd條女  1個人坐係公園內., R& P& p# _- ?0 l
而我地當時叫左5.6個fd出黎. 捕住係公園附近....8 U5 N# u5 l8 F& R2 Q2 h  u
7 m' H  i6 V: n% ^; G
9點15分. 果條仆街黎到喇..
' d( P; L" N3 N- l7 ]. d身高1米6  年約18.19歲
7 P3 w# n' X' o% D5 J! M: W! S( R又白又瘦既身材   頭髮又長又黑  (10年前最興既浩南look)
2 F8 G" y+ V( R# N! F/ @身穿鮮藍色MK拉鏈背心. 淺藍色甩到就黎變白既mk穿龍牛仔庫.0 b9 R- O* \2 o6 P
另加先達一舊水對既經典正宗mk木底皮鞋!!
6 f2 A) O+ F! t6 s5 y當時呀浩南哥好蕭咁慢慢行埋去我個fd條女度.* z/ w9 Y# g; A) f
對木底鞋邊行邊"角角聲"..又油又黑既長髮隨風飄揚.....; ~' c+ A) Z  J) Y
忽然間6.7個正義既使者走左埋去!2 ?7 @. {% f! d9 J* J) C
一見佢就係咁鐘係咁鐘..., P5 ]" h2 j$ T: [0 u4 H* S( J
(我當時著住對ground係咁踢xp)7 a7 E" q4 v7 T+ o& e

2 d9 x! |9 n5 \竹之...呀浩南哥比人打到仆左係條街樹.."任人踐踏"  v8 z9 K, h$ }
當打到差唔多既時候..正義既使者都閃晒嚕.% ?; p" R, h) `4 v& u
剩番呀浩南哥趴係地下樹..0 _% Q/ Q& V3 y4 x* m4 Y3 [
後記 : 朋友a打黎..."喂? 你地岩岩係xx公園附近打過人牙?!"
  Z: M+ c9 [+ S5 J: f% z         我"係呀. 做咩呀?"! X4 K& \, }0 \
         朋友a"冇野~...剩係想話過你知...."' a9 D5 {: Q& T1 a2 r
        【原來呀浩南哥比人打完後.】$ c# k7 i5 s, t1 j: d9 k5 P
        【一直趴係地下叫人求救喎.】
  z+ @' W, a  k6 @8 y: R+ d5 `+ E        【叫路過既呀婆幫佢報警....】+ X4 ]& ?1 b4 y' k8 U" T8 g7 \% N
        【連呀婆都唔so佢惡有惡報!】
作者: 月月鳥    時間: 2005-5-22 12:56 PM

當然有啦,例如當我搭火車時& H% }/ D; D: j# D
有時見到d9人係度講其他搭客壞話,
& x! i1 ~( ~) v; V3 X仲要一露篤著人地個樣,一露講人壞話,
! Q$ Y; e' N; f. i; B, S& H人地睇佢d行為就知佢做咩啦
* X% W5 S2 m+ i; {+ Q! M講完人壞話,又要大大聲笑
6 T7 C+ o% k$ A, y3 m; T& U真係想打佢地
作者: tian1011    時間: 2005-5-22 09:18 PM

第一類係街上面一字及人字排開, 再加上行路超慢的人, 因為係趕時間時, 成日比呢班人阻住條路, 搞到扒唔到佢地頭. 7 t  f7 x; r# n) T, D
! B8 ?0 j; p& b2 K- M; ?( W! O
第二, 果 d 講野鬼咁大聲既師奶, 成日係側邊大大聲講野嘈三洒, 但係又唔知自己講野令人討厭.
作者: sfxc0000    時間: 2005-5-22 09:41 PM

咁就一定有啦~~~0 E. R( c0 E+ G& F9 {
好似有時o係學校見到一d寸77o既同學~~~3 C0 k4 R/ B/ B  Q
係又寸, 唔係又寸~~~3 i: |2 c) d# ~$ Y) p
我真係好想打佢o地
+ \  ^; s& y4 _* N& |有d就係一d鍾意扮勁o個d人囉~~~- ]5 \, P+ J* H# c
明明唔係好勁, 但又成日講到自己好勁, 又唔認廢~~~$ z. a  b8 P5 O$ b4 Y# f7 m) n
呢d人我都想打
作者: spector.R    時間: 2005-5-22 09:51 PM

飛象過河既巴士乘客 ~~~~0 ^2 f' T* [# F1 J, {; g+ o
係班上面特別高大出眾, 左手搭一個女,右手搭一個女, 以為自己好型既人 ~~~
作者: stone86    時間: 2005-5-23 05:02 PM

有次搭MTR,個亞叔成隻牛咁衝入來,我話好多人呀,入唔到,下班車0% N0 o, H: I" x# A( U3 S4 A
佢仲係咁衝,那次真係好想打佢呀
作者: i-path    時間: 2005-5-23 06:00 PM

我一定會啤行佢.....之後睇下佢有咩反應
作者: 膠佬    時間: 2005-5-24 01:24 PM

有 !
# m3 r4 C. `2 Q7 I4 Y5 L6 O我最憎啲以為自己好型既死臭飛 ,
3 n1 h9 X1 W7 U踢波唔勁以為自己好勁既人 ,# B" a5 ^3 J& N. V* ~2 T- p/ Y: h
同一大班唔3唔4啲人一同笑人 , 1 N! j  R* i1 X* R0 i
亂講粗口 , 擔主口煙 ,
8 j: Q# Q  _9 ~: S借錢唔還既人 ,
7 E) M( F: U) l5 T果 d 講野鬼咁大聲 , 講人是非既師奶  ... ...
作者: 趙公子    時間: 2005-5-24 02:01 PM

我最憎係我身邊食煙既人
作者: hkcitywong    時間: 2005-5-24 04:47 PM

我有冇得加分? :p
作者: 哈哈哈哈    時間: 2005-6-10 11:56 PM

我班有條友,又串又口臭,仲要成日撩交打,但係至弊佢又冇料喎。呢d人真係超級乞人憎。
1 B8 A4 X  a3 S( t, y7 F6 Y  s  x9 S! S) W
[ Last edited by 哈哈哈哈 on 2005-6-11 at 12:00 AM ]
作者: taipotse    時間: 2005-6-11 01:06 AM

雖然呢個TOPIC好似好舊1 Q- r( t: n4 N3 L: l
但係見到呢個TOPIC我真係好想回應# M, ~$ e5 j0 J: E; Q& Q

2 z6 `3 T  c. h* A有!!0 A+ o( O0 C- G/ X1 m  V; f
我最想打既人就係阿叻!
; h" x, G2 R7 H呢條友係我一生人遇到最想打
% x$ S+ R% ^- F亦可以係電視上"遇"到最想打果條友
' l: S* D' ]" l$ J0 B5 _9 f5 v1 N6 B% f5 N( n
特別係
" A8 }" m1 u  g( \7 f佢作為一個強調美麗同品味既節目
8 Y( f- x0 Y, }瘦出美麗人生既主持既時候
  F$ m' y8 Z+ h2 O. t一身咁既打扮加埋佢個死樣 * K+ j9 ^2 O* b4 O
橫睇掂睇都唔係美麗同品味既代表下嘩( x3 x1 @& u( Q9 k( J2 w9 m; G
真係想打殘佢!
4 @) F8 p6 {* d  d% j之于請佢果條友
; H( J3 l2 ^5 u! x3 e篤盲佢雙眼就算0 F/ g  d2 |( k7 O  V
9 e* _# p! l. m6 _1 b/ c( m6 s
[ Last edited by taipotse on 2005-6-11 at 01:07 AM ]
作者: sfxc0000    時間: 2005-6-11 12:05 PM

Originally posted by hkcitywong at 2005-5-24 04:47 PM:. ~- Z! @0 A) S4 s8 {# D
我有冇得加分? :p
0 T' P' U* m/ s2 ~/ D- k; T好o既回覆咪有囉
作者: pkdonald    時間: 2005-6-11 12:10 PM     標題: RE

有,有D人個樣真是雖冇過犯,可惜面目可憎
作者: dx8a    時間: 2005-6-11 01:02 PM

有啦梗係~1 W% s/ t! F7 K& d$ z, s" E4 j
有次去網吧打機 有條pk座我對面
" b3 H1 ]1 y$ w: ~6 i+ q我打3粒鐘機 佢就食足3粒鐘煙
# T* u+ y6 q9 z7 {9 A5 Ud煙嘖曬過黎 都唔知佢係去打機定係去煲煙
作者: 甲狀腺    時間: 2005-6-11 02:30 PM

我最想打果D人是係
1 W( Z: p/ p2 N7 G. s, y個板一D POST都未開過,而又成日不懷好意地評論人既會員
7 A1 }" O$ w* w' ]0 V- m% Z0 I' b4 w例如:taipotse此人2 p% D1 r9 A% q3 L
如果真係想評價人,就去HK3x到話人地貼得相對波唔夠大囉!
作者: kkcphk    時間: 2005-6-19 06:39 PM

Of cos I have...$ w' D9 O, I2 ^- y  H6 M6 u
One day I was eating in Mcdonaldo...6 q/ W3 w8 i, Z
A fat man came and sat at the opposite4 W' B- h9 s7 f7 ^3 \
side of me and share my dask...The main
" _2 A8 m( Y7 }3 m( ypoint is that he has not asked me before3 w" V1 \2 r/ H) ^1 ~, w. p: t
he sat down..I did want to beat him but..* l$ ^: Y: G0 y3 h7 |/ E( |
Finally I had done nothing because I didn't
+ |3 E# {5 b9 p! Twant to make mass ....
作者: hoho886    時間: 2005-6-19 11:27 PM

當然有la 仲係經常
0 I: _% [: x0 b# f2 s; l  `& m有d行街撞到人又唔say sorry仲望住你 好似係你唔岩+ t0 O0 o: _1 k5 M+ t( q% ~
有d一個人坐車又坐兩個位,仲要多人個陣,好似比你坐都唔夠位坐咁' e8 V9 Z/ i5 r
有d可能個樣唔好 有d做埋d無聊野,好黑人憎( t& g+ s2 q) R, H6 T! p' i4 t4 {
有d常常係你後面講你壞話個d
7 W" b6 U; v# r6 o9 y以上幾種都係好想打既人' ^0 v" ?9 b$ }5 G

4 F; Q& Z' ?" ]4 A# X1 [[ Last edited by hoho886 on 2005-6-19 at 11:30 PM ]
作者: d228216    時間: 2005-6-20 12:02 AM

Originally posted by LMQ at 2005-5-21 05:58 PM:
6 |9 l) u* O! m有3種
- ~9 {! A( |1 i+ Y6 Q3 u/ ?1種係樣樣衰衰,成日o係d公眾地方食煙爆哂粗扮哂型咁..得罪人多稱呼人少既人最想打$ j, \" t2 g7 [) e2 c' B
另1種就係想打二五仔,即係專出賣人果d人渣
$ e! Y4 }6 k7 T$ n, O/ D$ @5 C( w最後1種想打既就係玩女人既o靚仔,欺騙完人既感情仲要講到自己好岩咁,呢種人相信都佔左想打既唔少部份
* O" f: N7 n) O' |: i
3 h7 b. u& [! T" k( f1 e+ ]
- s. s! q, P9 l( b2 Z4 R& I我中咗 1 同 3 喎, 尤其係 第3 [靚仔], 中到爆!5 m, F0 {3 P" o, X1 k6 |, N) |5 c

0 i* T6 \, K& ~# M3 sp.s. 嗱, 打時打, 唔好打面!
作者: d228216    時間: 2005-6-20 12:11 AM

Originally posted by honeyharajuku at 2005-5-22 08:08 AM:! _* p# q/ T1 G' t# ~
如果你問我有咩人最想打..
3 K: N& W4 F7 R8 V9 N( d- k# K倒不如問...
  v" S$ l  A  C; n& k- @6 I( e

9 y6 W' H/ ~0 y$ |% u" l$ ^& N呀honeyharajuku兄, 睇在我前前後後加左你成 2分 份上, 下次你打人前, check 吓, 對方係 咪 中国籍男子, 五呎十吋, 四眼, 肥肥地, 三圍 44-34-45, 極之靚仔......(可能係我).....手下留情呀!!!
作者: kaigi    時間: 2005-6-20 12:46 AM

最想打的人係搭車打尖的人
+ S9 M* P  s+ A. A8 O仲有搭mtr 一個人坐2個位個d 人兄
# @# x' I: T5 S見到多人都唔讓人坐
1 E$ B( I" W) s2 k7 I/ e; E2 S& U好野!!!!!
作者: karate_pau    時間: 2005-6-20 12:52 AM

我最想打就係o係雷台上面既對手
作者: 大家樂1234    時間: 2005-6-20 01:27 AM

有牙: m# V+ H5 a0 n- y
事情就發生在2004年12月將近放聖誕假前一星期左右
9 g; z" Q8 k$ N# `% Y( N7 A我地班某個同學係上年之前份人係幾好, i; Y5 y! C: R
但係升左中4之後犯眾憎,咁我地要做化學報告同化學補課
6 g: L4 U  L0 K8 m" ?* |& U$ l咁我地要自己組  一組,咁我地組好之後就決定踢走犯眾憎% @' i& k  y6 t2 Z
咁放學果陣講開話踢左佢,咁我同班同學行行下,條犯眾憎就打左我2拳* F; x! l: p9 H2 Q
咁我開頭都未知咩事因為我以為係另一位同學同我玩細細打打我2拳  @" ^& I4 g; O8 P; X
行多一步之後犯眾憎就係到話隻愀咁我當然好驚3 B7 C; h3 b+ ?- \
我就推開佢,話上訓導處但估唔到條犯眾憎淆底係咁話打完你先上去
2 h8 \$ ^1 q% a5 M* G- A咁我就話咁你打囉~咁我同行既2名同學話明幫我8 ]( [% z9 K$ V; D* D3 h( }
咁條友就無聲出: E$ l& k8 {% f% O3 i
咁我地走去地鐵站,條犯眾憎仲要跟住我地行~條犯眾憎唔知個醜字點字$ r- B8 b3 V( ~) r0 F- [7 }6 K
之後我地無理佢~成班得一條友理佢
3 @8 S2 ?  a( M$ A: o咁之後不停請人食野,人地就拎佢d野黎食,但係d人都係好憎佢( D. P+ v" T5 ~3 N( g* N- O. S
之後犯眾憎好似女人咁求我地原諒佢,但係我地無原諒佢
9 b# t/ m$ E) |8 N因為條友係背後講人壞話,又講到我地唔岩先
7 k2 R& o% B9 A" M1 C- N) n3 o! w所以條友係無朋友
& U& \8 |6 J$ T) Y$ g低佢死6 i/ S% U7 |, @4 @1 m% c# _
成班人都想打佢好耐& L; f8 `% R9 @! B$ d: I3 d7 D
不過未有人出手先
作者: vox    時間: 2005-8-31 10:11 PM

我最想打d二世祖!!!!
作者: jordi    時間: 2005-9-1 12:16 AM

最想打果 d " 見高拜 , 見低踩 " 果 d x 街 ! 0 L6 d* G2 D- [$ }# S4 p6 _7 r) l
見自己 head 住你就踩到你死,
2 D0 @4 u8 I0 G6 g0 a2 r人地 head 住佢果 d 就擦能o麗鞋 , 死 x 街 !~
作者: joseph1234    時間: 2005-9-1 07:12 AM

我試過o係戲院,坐尾二行正中。後面成班MK女o係度大聲講野,諗住仲係播片頭忍佢啦,點知佢地把口仲係唔停,我真係好想鬧佢地。但我都選擇避佢地,自己走左去左邊路口位坐,諗住避開d聲。點知突然間佢地成行人企起身,又搬去左邊,又正正坐o係我後面,擺明玩野,我真係好想打到佢地仆x。
作者: gundamman678    時間: 2005-9-1 10:11 AM

想打人就好少,不過有時對d衰人都會好"慶"!+ s2 F, @9 v6 s% H6 d
$ u  H2 D1 n$ C7 O+ L+ _
例如返工搭地鐵時,要落車已經慢,有d 等上車既cheap友仲有係人地都未落晒車就乜都唔理咁爭住上車,完全無諗過要俾人落車先既。所以遇到呢d自私精,我落車時會有大力咁去撞開佢地!! 心諗: 既然你條友咁自私,咁我都唔駛同你客氣啦!9 M1 _; m; q. P
  X/ O3 J' e; ~) K; X( M
[ Last edited by gundamman678 on 2005-9-1 at 10:51 AM ]
作者: 得得C    時間: 2005-9-1 07:08 PM

好憎有d mk學生
! H0 G* S2 P  L+ P人仔細細,做埋晒d自以為好型既野6 y  @% ~' I4 D/ n4 i
食煙講粗口咁
- S  i+ x+ E0 [# K仲有d成日三五成群咁蝦低年級既同學
3 L& E8 k8 |, R, o- e4 t0 O# Y比老師罰又懶串# X/ b( P7 H; R2 f1 u/ q* M/ ]. c
好想得佢自己一個既時候同我d 朋友一齊串返佢~
作者: whoirdke    時間: 2005-9-6 12:47 AM

賤人、賤精必殺
7 q9 x4 n4 b7 M& B2 @8 M搞壞事的人必殺
作者: god0304    時間: 2005-9-7 06:39 PM

有呀~' `' o2 [6 y2 b2 C
佢係學校成日針對我~
5 z! v. ^( U, V9 f1 Tbut i dont know the reasons ..........>.<"
作者: Killer6234    時間: 2005-9-7 08:24 PM     標題: ...

我最憎就係d無料到既『擦鞋仔』,做唔到野淨係識得『拓』+ z+ ]4 V" p8 p  ^7 U
未上位就同你攬頭攬頸扮晒fd,一搵到個上司照就原形畢露
$ r4 M1 i) t9 l無料到『拓』住隻大腳黎上位,見到前面都想打腫埋佢下面!!
作者: research2005010    時間: 2005-9-8 06:01 PM

我有好多好想打(xx)的人
作者: nono_comdan    時間: 2005-9-8 09:04 PM

話相馬茜
" C& W: \( S' x聽到我一定打
作者: hold_find    時間: 2006-1-1 01:12 AM

那些經常「寸」我又經常覺得自己大晒的人,見到就想打
作者: ronychan    時間: 2006-1-2 12:21 PM

有呀 , juno law --0--7 C5 D5 h( W9 B3 M+ E
3 k' C$ z$ ^  I$ ^5 K7 W0 Q
一見到佢地就火都黎埋架啦 ^^"
作者: CHECSS    時間: 2006-1-2 12:30 PM

my classmate
( y- c( k) B/ |http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=90373&fpage=1
6 x" D) U4 J9 _1 m' W2 ?5 v! g1 N4 d. \8 w! c/ g
[ Last edited by CHECSS on 2006-1-2 at 12:31 PM ]
作者: makin    時間: 2006-1-2 12:30 PM

我最討厭果D脾氣唔好..郁d就發火果隻~
4 N% y* l1 p! H佢發火果陣我一定唔比面~0 h& U* ?& P0 n& y# [0 }7 [
佢發火就要比面佢我咪好唔得閒?. b* u# o& ^2 H. s6 p
我有個同學就係咁..一發火就好似全部人都要就晒佢咁!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0