標題: 你地等車既時候兩對手會擺係邊?[樂+] [打印本頁]

作者: spector.R    時間: 2005-5-20 03:54 AM     標題: 你地等車既時候兩對手會擺係邊?[樂+]

我覺得兩手空空但又要企係度等車既時候最煩, 兩手垂直一條木咁好似怪怪地..
2 |7 a2 D+ H$ W0 q見d 人係地鐵等車,等人既時候,通常一係就"橋"手"橋"腳 , 一係就插褲袋, 一係就玩電話, 女既就ja住手袋條帶, 叉腰, 整頭髮,傾電話...) C2 b; W& @' m( ]7 t: r

0 K  i- x' f: C" k: Z$ i7 J總之就唔會比兩隻手都空出黎...
! ^, U: I+ j) K9 ^7 G
3 s& d0 J- N4 v+ l1 K* M# }[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-26 at 12:07 AM ]
作者: vivienna    時間: 2005-5-20 03:57 AM

R細路﹐鴿靚女
作者: 阿細    時間: 2005-5-20 05:46 AM

插褲袋多~
作者: Asurada129    時間: 2005-5-20 12:44 PM

通常我會"橋"手"or插褲袋
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-5-26 12:08 AM

最近吹水板既主題越黎越攪野: k- ]+ h( D" [! S7 A2 a" n. q! G
一個字: 「好」!!!
作者: yutik    時間: 2005-5-26 12:12 AM

係, 我都覺得怪怪的, 所以都係"橋"手"橋"腳 一係就玩電話, 好唔知點
作者: crap    時間: 2005-5-26 12:26 AM

我等車(火車係唯一搭既交通工具)時會行來行去的, 所以手會FING下FING下
作者: spector.R    時間: 2005-5-26 01:58 AM

Originally posted by crap at 2005-5-26 12:26 AM:
- u9 Q1 J9 V0 T我等車(火車係唯一搭既交通工具)時會行來行去的, 所以手會FING下FING下
, T) @. Z7 w* D  b" o2 s* k1 W1 [" B* F' b9 F4 ^4 s

: N6 V! V- i' h! _8 }: f1 t$ n& {9 y- O. l" I
正wor, 要學下你先 ~~~~
作者: robertchai    時間: 2005-5-26 05:42 AM

如果係馬路等巴士,會放雙手0係口鼻度...= =
作者: GoodPic    時間: 2005-5-26 12:25 PM

5好話等車. 我行街都5鐘意兩手空空FEEL. 點都要買D野拎下. 5係我覺得對手好空虛!
作者: 墳場姑爺仔    時間: 2005-5-26 12:38 PM

Originally posted by GoodPic at 2005-5-26 12:25 PM:# b+ X8 v- \0 \: z7 Z# c1 O" R+ h* I! Z
5好話等車. 我行街都5鐘意兩手空空FEEL. 點都要買D野拎下. 5係我覺得對手好空虛!
, Z/ g( G' w  c: w  X) |" [9 N+ p$ C% c8 b9 ?+ `6 b
最好係雙手插袋東張西望睇靚女
2 I" S5 W% {9 D) C0 w+ g8 }見到豬扒擰轉面...3 C. p. u  e. e! t) C& \
見到靚女眼定定...
作者: Preston_tron    時間: 2005-5-26 02:20 PM

i will just 橋"手 or play my cell phone
作者: joebar    時間: 2005-5-26 05:46 PM

一係橋手, 一係雙手插袋(衫袋/褲袋), 一唔係就一手擔煙,一手玩火機,再唔係就拎住本書睇......

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0