標題: 係咪果d好少朋友既人先會成日玩icq識朋友.. [打印本頁]

作者: kennth002    時間: 2005-5-20 03:46 PM     標題: 係咪果d好少朋友既人先會成日玩icq識朋友..

我想問下大家既意見..因為本身我都係一個無乜fd既人..可能係我性格比較孤癖..所以我一返屋企就會上icq搵人傾計~唔知你地點睇..比下意見..唔該~~
作者: 中田123456    時間: 2005-5-20 04:15 PM

我都會上icq...  @" {8 q) t9 ?4 \, m
但我就唔多會去搵人傾計....
, T: j: B" V& I9 Q  z* D本人都幾多fd下......
作者: vivienna    時間: 2005-5-20 04:18 PM

我以前成日上﹐而家上﹐但D人又唔上﹐所以都好少上喇
作者: abc123aa    時間: 2005-5-20 04:18 PM

唔係,雖然我冇咩朋友,但係我icq入面d人都好多朋友既,都成日玩icq既~
作者: 艾奧羅斯    時間: 2005-5-20 06:37 PM

又唔好咁講!!. F# `9 w/ S0 v8 U" K; `; L
呢個都係其中一個識朋友既途徑啫...
作者: vivienna    時間: 2005-5-20 07:08 PM

Originally posted by kennth002 at 2005-5-20 03:46 PM:; y% E0 J# M6 X. N) I  q
我想問下大家既意見..因為本身我都係一個無乜fd既人..可能係我性格比較孤癖..所以我一返屋企就會上icq搵人傾計~唔知你地點睇..比下意見..唔該~~
9 M1 p; \/ J/ Z2 s4 s5 `0 q等阿伯話你知﹐朋友既野重質唔重量﹐凌決莫濫
作者: jason williams    時間: 2005-5-20 10:19 PM

my icq always online, but playing it very few, just others call me or i have sth need to discuss with fds
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-5-25 11:41 PM

Originally posted by vivienna at 2005-5-20 19:08:
1 z3 i& n5 @0 q7 r
- ~( v' B3 M) S4 Z+ D$ v7 G等阿伯話你知﹐朋友既野重質唔重量﹐凌決莫濫
) h; z: f. a# ]- n6 Q: t" A* V5 Y6 A6 O" i8 g# Q
寧缺莫濫....講得好- i0 e6 G  H! I7 V2 I
最近小弟成日講既野....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0