標題: 大家覺唔覺d宣傳電話好滋擾?[積極回應者+] [打印本頁]

作者: Dr.anger    時間: 2005-5-24 06:25 PM     標題: 大家覺唔覺d宣傳電話好滋擾?[積極回應者+]

大家覺唔覺o的宣傳電話好滋擾呢?特別係o的電話錄音既宣傳聲帶(成日有個PK醫療網打黎),簡直浪費左好多分鐘。有時o的公司打黎話想同你sell一o的service,o的service死都唔想收線咁,真係好討厭。9 e  K8 M3 v: |, V
可能小弟黑仔,一個星期都收到最少三個咁既電話。不過今日一個下晝,我收到"4"個咁既電話。唔知有冇得打去電話分司—要求飛走晒呢o的電話?
$ ^7 O! N5 p+ `- A3 L7 B6 [# d' H' u6 `+ A& n6 }0 m; f
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-26 at 01:01 AM ]
作者: singleung    時間: 2005-5-24 06:43 PM

打去電話公司是沒用的,你應跟來電顯示,回電話通知他們不要再來電,如再來電的話,便可報警,告他們
作者: 地球人一個    時間: 2005-5-24 07:19 PM

大家搵兩餐je~!
: |6 R& x0 o5 W9 i4 d人地一日俾幾多人reject你地知唔知?
作者: sfxc0000    時間: 2005-5-24 08:01 PM

我老豆好唔鍾意呢d電話 =.="
作者: spector.R    時間: 2005-5-24 08:22 PM

有冇試過接到d 會問你3條問題, 如果答岩哂就會送免費遊輪飛比你 ?
8 x; Q( Y! W+ S. \* D# v
( X$ Q0 q/ z* J$ h$ e千奇唔好上檔 !!!
作者: 良友    時間: 2005-5-25 10:09 AM

我都試過,但我都唔能SO佢
作者: tobias002    時間: 2005-5-25 06:51 PM

ppl work ja ma!!!suen law!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0