標題: 你地見過最核突既野係d咩? [積極回應者+] [打印本頁]

作者: Raymondkan    時間: 2005-5-25 10:41 PM     標題: 你地見過最核突既野係d咩? [積極回應者+]

記得以前小學每天放學回家都會經過一個花糟, 有一日(記得o個陣剛完左 Final exam 冇來等住放暑假的) 見到花糟內有隻死老鼠 (條屍好完整的), 但竟然冇比清潔工人發現, 之後的大約兩個星期每天放學都睇到佢o既變化, 慢慢由一隻完整o既老鼠屍體 => 發脹 => 全身"歐"滿米黃色o既虫"共共"o下 => 最後 D 虫都唔見o西, 只剩下一 "pat" 黑黑啡啡o既野, 且"張"住花糟內 D 植物o既葉
0 q6 M! _/ i4 o0 |
1 m  @" ]( g8 f/ |1 ?再之後有日見到o個到突然乾淨o西, 可能已經比清潔工人執過了  p  B; R& \6 }, y, X
4 }- B; x6 e1 x6 m
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-26 at 01:14 AM ]
作者: Dr.anger    時間: 2005-5-25 11:28 PM

係ogrish.com睇過一張話係中左既爛西相(聽講個女人仲左virus)。熄機都熄唔切>口<。
9 t. t; E2 T# J9 w/ XPS:仲有張lin頭蟲既相.....睇完真係毛管凍- Y: B2 j/ I* M- G( a$ b6 U

. m6 D& H! V9 n1 `. n[ Last edited by Dr.anger on 2005-5-25 at 11:30 PM ]
作者: shoot_the_girls    時間: 2005-5-25 11:39 PM

吃飯前....係食飯前見到一大舊屎
作者: JCer    時間: 2005-5-25 11:51 PM

好多都好核突...講個近D既( w! [# ]  `& e( q; n
我果時返工, 要入去個貨櫃到搬野...原來櫃內係起碼有2,3百隻曱甴...
6 Z* z2 Z; [) [; D$ i你有無聽過佢地既腳步聲??? 因為太多啦...真係聽刑 e/咋 咁既聲....9 i% G" u. z% \4 {
係...我既前,左,右,上,下都有...要係咁踩....比佢地圍...好噁心...
+ h- I+ w% X/ q) E- f. j果日我拍左movie ar.... 睇返都可怕....; |* \# c: c9 Z
& v4 h) }0 D3 x' |% \
[ Last edited by JCer on 2005-5-25 at 11:52 PM ]
作者: mtvcmh    時間: 2005-5-26 01:19 AM

我見過d無你地咁核突
/ H3 P2 b+ H- f% ^我只係見過一隻死貓( o& w) _. E5 M8 R
一隻被車碌死既貓) X/ {9 [2 W( t% {8 K' f
隻睇重突左出黎# W" i5 w3 T: h/ ^
而可怕既係當我行到先知= =
作者: Dr.anger    時間: 2005-5-26 01:22 AM

Originally posted by mtvcmh at 2005-5-26 01:19 AM:4 u, W( r% r+ \: E
我見過d無你地咁核突
* z% q6 C8 l) R  E1 _+ a3 D7 x我只係見過一隻死貓
9 \( W  w) v# D1 I) x一隻被車碌死既貓
) D- V& S6 V; A, |2 b+ J# n4 d# F隻睇重突左出黎
+ K7 c% ]# g* O) b& K而可怕既係當我行到先知= =
+ b$ y; |8 c! O( x& s* d
哈哈...我試過執過一條死蛇(乾屍)返屋企當劍咁舞。
作者: 史艷文2    時間: 2005-5-26 01:35 AM

唉.....!( Q6 w! b6 \% n8 `: f- L
本來入嚟睇咗唔想覆,驚被人笑!- S- [* C: o# n/ j: B
但都講啦.以免有兄弟中招.  |5 F+ Q4 ~5 R

! K3 z+ @6 U0 g94年嗰陣同成班fd去深水埗,鴨寮街買喇叭(車上用的)  P6 x- e6 i+ k& V9 E; z  L$ L
行完買完都7:45分.去新光食飯,途中經過一個樓梯口.) J9 i7 W+ q( `) K* t2 Y
有幾條女背住D光在等客,我叫D fd去先,我等陣先到.5 E) T* m, b* i' E) _6 v
我即刻上去揀,有3條泰妹,我揀咗件唔出聲但最Fit身形,7 k! x9 s. a: l  h$ M4 [
沿樓梯上時揸下佢個籮,又圓又挺,正!: a  O8 m+ `6 Q3 k4 u& l. ?
上到去佢背住我解除束縛入廁所較水,) Y6 Q( x/ t% F3 h& G. {4 l
我不甘後人也解除束縛入去摷佢,$ Q1 y7 o8 b- R9 O9 H
一個熊抱式揸波,之後摸佢塊嘢,
! M; D# \1 K, [- C6 o唔摸由自可,一摸之下,咦~~~~~?/ b5 T+ G7 v: ?

) J: K3 D5 q' F. k; U乜我碌嘢伸到咁長,隊到出嚟?????  i7 z, B, W/ v
哇~!我du吖!!!!原來個仆街係人妖!  l* @3 w5 u; a; W$ p2 X, {
嚇能到我打冷震,即時着褲唔着衫走人,
: [# X7 s% ]& V3 J6 w$ H$ b4 \臨走佢仲叫:貼 貼 貼 ,仲想攞貼士!比條毛佢!!
/ X; C% v2 H$ @: {0 O$ v$ Z  W5 l$ R1 ^& ]7 ^) ]" @+ r
見過最核突既野莫過呢鑊嘢!
作者: Project.D    時間: 2005-5-26 02:18 AM

以前中學放學o既時候自己一個人行返屋企, 因為我學校係山上面, 要落山就會經過o的草叢, 當我行緊近草叢o既地方o既時候, 突然草叢發出一好大o既o灑o灑聲, 之後我望一眼, 嚇見起碼超過50隻大大小小 o既老鼠 向第二個方向走....我見到之後我第一句說話就係 "x你老母啊!"
作者: JCer    時間: 2005-5-26 02:22 AM

Originally posted by 史艷文2 at 2005-5-26 01:35 AM:
  h- ^& Q3 h5 |6 S" a唉.....!" m2 ?( A; \1 W+ M  y! U
本來入嚟睇咗唔想覆,驚被人...
2 R/ u% U, t" {) k...小弟甘拜下風, 請受小弟一拜
作者: biglin    時間: 2005-5-26 02:26 AM

Originally posted by 史艷文2 at 2005-5-26 01:35 AM:( W' Z* J% {$ J5 E  P7 M  A
唉.....!; H# E" Y4 J8 ], ^) R4 T
- |: i( v) d# V; E: l2 @  `% ]' i! s  P6 g. f- P7 M: N
阿尼路亞...叫左隻公雞..重要變性ge tim...慘慘..
作者: 左輪仔    時間: 2005-5-26 02:31 AM

Originally posted by 史艷文2 at 2005-5-26 01:35:/ {! R7 d1 T1 p) _, h- f
唉.....!  Z; Z$ L8 q8 A7 ~
) @' H( V' Q0 t% `) W
你比鵝咬呀
作者: vivienna    時間: 2005-5-26 02:33 AM

你地見過最核突既野係d咩?& @5 i, U# i- e. \3 `% M# f

8 }) Y3 N9 l8 @# G; M' A& j. S坦白講﹐女人D親戚野
作者: henrywing    時間: 2005-5-26 02:41 AM

上次途經廣州天河區,早上十時,眼見前面有一個年約18、9歲的妙齡少女迎面而來,我當時坐在車上,等紅綠燈位,突然有三名男子向她走近搶她的手袋,她雖然身穿類似校服裙,但仍然反抗,旁邊一男子手起刀落,成隻手斬到飛開,前後不夠五秒,這少女登時大聲慘叫,滿地血紅,我個的士司機第一時間............開車走人!好慘!
  D( E1 ~5 p/ o# n0 M記住番大陸千萬不要單邊「咩」袋!用背囊最好!
作者: 小明518518    時間: 2005-5-26 02:50 PM

我見到單車撞狗--"4 B; m7 v% {$ f% K* ^# f
隻狗就訓左係度,之後有個車車左下9 p/ h! Y$ K! C- m
5馬分c--:
" d6 S! @& X, c& U$ J隻耳仔仲吊下吊下--"""
作者: 小虫    時間: 2005-5-26 03:51 PM

Originally posted by henrywing at 2005-5-26 02:41 AM:2 b/ B8 S; B. ?( \) C
上次途經廣州天河區,早上十時,眼見...
: ]3 k% R0 A7 v" u- f3 B
基本上廣州度度都有呢D搶劫案,我既鄉下就係廣州,& d# E* @+ P' Y4 [7 h0 i
以前放新年假,暑假返去玩既時候,都見過幾次,你邊
' E+ u% B. O' U+ a+ N彿阻住佢佢就斬邊彿,真係好血腥
& _7 Z* n* S+ H$ a0 o所以出親街都會張個袋咩向前面或者唔ling野出街
作者: khyyih    時間: 2005-5-26 03:56 PM

最難受的是在意外發生的現場...尤其是車禍及跳樓, 必須務求把死者身體的每一部份找回...記得有一次去火車站執一名跳落月台自殺的,手手腳腳和頭都散哂要每件慢慢執回,放在地上..好似玩拼圖, 拼返個人形出嚟,主要係唔可以剩低唔見某部份.....0 M: v) J+ a0 z% g6 g8 J: ^) }  Q, Z- ]
最精彩的是回到殯儀館後要請專人將各部份縫合...要經過約2天的功夫...到出殯那天家人可以看到的是一個完整和漂亮的遺容
作者: 大家樂1234    時間: 2005-5-26 04:26 PM

- Y0 w& k+ b+ k& P; E& a8 P死屍
  h7 X% ^5 a+ Z4 U9 J等等
作者: keyer    時間: 2005-5-26 04:53 PM

見到有人跳樓 =="
作者: cibe    時間: 2005-5-27 10:27 AM

細個時候見到人跳棲樓....
作者: ricojohny    時間: 2005-5-27 10:49 AM

車禍 個人個頭爆左....一地腦漿
作者: 腳指o    時間: 2005-5-27 08:02 PM

小學放學果時...
4 t8 P% O  k' N( \0 B  }9 i搭下搭車...見到一隻流浪狗..
8 [& L$ x. z1 X! q俾架車撞死左...仲唔止...後面d車唔停咁係咁碌條屍....
4 F2 a( E* a* h; U+ ^嘔心到丫 ><
作者: charlie007    時間: 2005-5-29 04:03 AM

好 E
作者: DXneo    時間: 2005-5-29 12:00 PM

Originally posted by 小虫 at 2005-5-26 15:51:
% A. L% ~4 X5 @
1 H( w/ v- }# D( u. k基本上廣州度度都有呢D搶劫案,我既...
& j# r+ y$ O) Z  d) R$ _3 O: B& R7 |$ G
唉...好多香港女仔上到去,: }9 @7 u4 c7 ~' k& r; v( s8 y
重係單手揸住佢個“大舊銀包”手fing fing...
! p7 }/ K( H$ {3 k" v3 |: Y唔被人搶左去都要還神啦...
作者: taipotse    時間: 2005-5-29 10:45 PM

搭巴士經過馬榴山由大圍入深水涉   b/ w/ y& ]6 L1 p- v/ Y0 Y  ?
大家去過馬榴山都知 3 h4 Y  C, \& a1 }$ q3 G
果條路又彎又長
% V, W6 V# `: ]* ?; O" D1 K9 ]成日有d馬榴走出黎被車車死
; z8 D6 ?: \& R有d重有馬榴樣) S  p* z- j9 }9 }& k
有d就變成一塊肉餅3 ^& ]% F: \# s/ r; U2 Y
甚至唔知係乜既野 好嘔

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0