標題: 大家去公廁方便時是「坐著」還是「蹲著」既呢? [打印本頁]

作者: xthmkn    時間: 2005-5-30 07:56 PM     標題: 大家去公廁方便時是「坐著」還是「蹲著」既呢?

去公共次所  總之唔係屋企個D 你會坐係度定係"MOUTH"係度呢?+ O( n4 v8 D6 w0 v
! A9 T% b, H: o$ {& `3 f1 y
) M. I& u) Y* l, R$ `: E5 P/ ~
-_-  我睇個個新聞 "MOUTH" 係度有可能 個馬筒會頂唔順..之後爛左  插傷自己..' c6 m+ Q) }5 c0 A2 Y# q$ k
我驚 所以我會坐係度5 w6 r, c3 ]9 @- U, P0 N

' y+ ~# W9 x; Z5 `: N[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-3 at 10:46 AM ]
作者: 奇    時間: 2005-5-30 08:27 PM

Originally posted by xthmkn at 2005-5-30 07:56 PM:" L! `+ a+ A, T0 O
去公共次所  總之唔係屋企個D 你會坐...
: j( n( @4 j3 X5 P
我會"窄"馬
作者: kingkong007    時間: 2005-5-30 09:18 PM

"窄"馬, if too tired, i will use many tissue to clean up the toilet plate, and place some tissue on the top of it, than sit.
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-6-3 10:48 AM

會員xthmkn
( i* @( O  w% m/ f' F+ l2 x' w您個標題太多別字
4 Y% n+ O; o; w( p* s2 i/ R. k我改左好多2 H( q/ U# j3 Q0 P0 ^
(其實其他主題我都有適量的改動, 不過無呢個咁誇 =.=)& o, u( c' Q; k5 `
希望令多d會員明白及回應
作者: 良友    時間: 2005-6-3 10:52 AM

要係街屙屎我寧願唔能屙!% ], ^1 X0 ?! ~
忍得就忍!
作者: karate_pau    時間: 2005-6-3 12:21 PM

我一定唔會係街d公廁屙屎2 Z0 `  Y* J& b1 F) Z- \" ~

2 g3 a; k# a: x大型商場就會,因為好乾淨,坐都冇問題,仲乾淨過自己屋企
作者: adamas    時間: 2005-6-3 12:39 PM

係啦, 唔係急到賴我都唔係公厠拉屎
; i; a7 U) M. s! P. o- W0 Z2 _# L2 C# p2 _* t* w
係學校就成日, 我會用紙狂抹塊板然後坐
  p9 D& Z& l' ^mou係度個屎出點同落水點既距離太大, 隨時比D屎坑水彈到一腳係
* \3 L* {2 x- k7 d0 f6 x- F# s  {5 d: R; K4 k/ o6 e5 B
不過好彩我學校D厠所多數有果D一塊塊既厠所板形紙供應- j' i3 T- T8 Z1 G- D" h
抹完塊板再加塊果D紙係上面就拉得放心
作者: long winer    時間: 2005-6-3 02:11 PM

除非大型商場既厠所夠乾淨,如果唔係實會忍到返屋企,我連學校果個都唔去咖!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0