標題: 你試過同朋友玩鬥大最激o個次係玩咩?[積極回應者+] [打印本頁]

作者: Raymondkan    時間: 2005-5-30 11:03 PM     標題: 你試過同朋友玩鬥大最激o個次係玩咩?[積極回應者+]

幾年前同 D 同班同學一起去 Bio 會考, 我地一起早左八個字左右到左試場, 唔知做咩吹吹下水吹到鬥大話(同其中一個同學):如果你夠膽即刻搭車番屋企, 我都跟你, 且連o黎緊科 chem 都唔考, then, 我地真係去左巴士站, 仲上埋車, 坐左兩個站後我個 friend 都係忍唔住要落車趕番試場 (of course I follow him accordingly), 之後佢從始再冇同我玩鬥大!
! C/ n+ t7 J8 R0 n/ R
  C& w5 Q: s& f* P7 _[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-4 at 11:38 AM ]
作者: hello1234    時間: 2005-6-3 04:22 PM

猜包剪dup, 輸左除衫..3 ]& E6 `' j) V
哈~
作者: homan~    時間: 2005-6-3 10:25 PM

試過同人鬥大打架2 g# D- O* S4 i! I/ |

^% c8 K) k9 A6 s, B2 Y果時中一,唔妥一個同班同學(事實上好多人都唔妥佢)- e9 N  K4 N, [+ r9 [5 q
有一次同佢又嘈
7 U* A% K: T) R! v# C7 z
1 L/ u# K/ \; @$ p2 I2 B其他旁觀既同學係咁話
/ h) r3 @+ M" S7 w; z+ j& E. t"你兩果夠pot就放學打過"/ }! i$ p/ T3 z: d

* E* ]9 f9 A1 L6 f果時嘈緊ma........
7 x/ M+ N* A" b我地兩果都唔想失威4 @, j# C+ _; g! y1 U
係度鬥大, 講埋晒"你打我實打"之類既野, I! D' }+ U- v* P' C+ ^. ?2 |

+ |+ q- \9 s1 N咁就應承左!
( X" z: X6 k* K7 [6 r
作者: waithung    時間: 2005-6-3 11:13 PM

我地玩得最大的一次係將d墨汁倒落教職員厠所個水箱度,再拉鬆條喉~等到有一個阿sir一拉個水箱,條喉鬆左,頂唔順水既衝力,爆哂出黎~搞到阿sir成身黑色~but最好笑o係d墨汁倒頭淋,本來一個幾靚仔既阿sir>>>seven左~
作者: singgeihot    時間: 2005-6-4 12:01 PM

將幾排炮仗入面嘅火藥搗晒出嚟整咗個炸彈, 然後綁咗個炸彈响條雞頸上面, 點着咗响二樓丟落街, 當時放学時間, 鄰近幾間幼稚園, 成街都師奶同豆釘, 個炸彈未爆已經雞犬不寧, 點知爆咗仲過癮, 個雞頭唔知爆咗去邊, 但隻雞仲响度邊飛邊走咗成分鐘, 搞到四圍都雞血, 師奶尖叫豆釘咸
! V1 t/ {# \7 u  I; \
. {* H- S, U$ U' O- C  f最衰細個無 DV, 如果唔係就 post 咗俾大家睇好耐囉

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0