標題: 你地試過睇d咩戲悶到笑?[積極回應者+] [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-6-3 05:21 PM     標題: 你地試過睇d咩戲悶到笑?[積極回應者+]

尋日睇完喜馬拉亞星......頂佢個肺~都唔知佢想點...劇情無聊~最後影焚天果幕知道套戲就完..就不停笑~唔係化..好似無睇過咁...9 p' ~( y$ y" F) C% y
森魔(哦.原來最後咁嫁),連環不幸事件(懶好笑),小飛俠2004(真係細路仔先岩睇),7 W: b8 x8 D) K0 Y3 m+ B3 v/ q
柔道龍虎榜(妖),protect x(3隻碟竟然可以一模一樣),屎波快閃隊(低b唔好笑)' K: X; k6 g' k
貓女俠(同蜘蛛俠無得比),甜絲絲(強差人意,甜條毛),
' ]9 h* z1 _: w: o5 s' I
+ N* f/ e3 k" j3 n/ n. K/ M4 N[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-4 at 10:42 AM ]
作者: william303    時間: 2005-6-3 05:28 PM

Originally posted by justtocc at 2005-6-3 05:21 PM:& R3 P- V2 l/ N) C  T. j
尋日睇完喜馬拉亞星......頂佢個肺~都...
/ {% ?6 K8 G9 Z! W2 H
頂!隻喜馬拉亞星睇到我火都黎,睇左半粒鐘已經俾我毀屍滅跡,$#%XY#@
作者: alan1984    時間: 2005-6-3 05:37 PM

天下無雙( H. H, m5 n- }) F
話係笑片,但無聊到爆,我睇成場戲冇笑過
作者: justtocc    時間: 2005-6-3 05:43 PM

什麼...天下無雙=偉仔果套??? 那套不差wo..
2 Z1 k" N5 u; ~8 }  \! c那有悶到笑嗎??
作者: 良友    時間: 2005-6-3 06:05 PM

喜馬拉呀星
作者: 史艷文2    時間: 2005-6-3 10:52 PM

我阿媽發仔瘟+ h7 j0 H. b8 d
; [4 o) ^% `# t. @" K
審死官番案   (黄光亮,關詠何)7 l6 s- J8 w( h
8 K6 w2 C4 P6 a: f4 W
同時睇完呢2套戲,之後出門去街.
/ R& m2 t& [8 f( M" V可以感受到出冊或精神病康復之快樂!!
作者: rest365days    時間: 2005-6-4 10:27 AM

一套叫唔知 "XX反擊戰".. 尊特拉華達做嘅科幻片.. 睇完戲出嚟, 我同人地一齊呆咗...相對無言.. 一直都無再提番套戲.  之後睇報紙話套戲喺美國入選全年爛片之一.
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-6-4 10:43 AM

鄭X基個套「我要做model」3 W  {* S5 k- k/ {9 D
睇到眼火爆
作者: william303    時間: 2005-6-4 10:52 AM

Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 10:43 AM:
+ t9 h- Z1 |  I/ u鄭X基個套「我要做model」
) j! N" o* S7 j0 Z/ i; B" Z睇到眼火爆
: X/ _7 f1 t. C6 E6 l9 K都唔條呀,需然冇乜內涵,但起碼得啖笑呀!
作者: 史艷文2    時間: 2005-6-4 11:48 AM

Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 10:43 AM:
8 ?1 H2 U! i  l! s鄭X基個套「我要做model」
% F( g+ y- L. x2 }0 L% }9 s- Y" ]睇到眼火爆
  W2 m7 r& Y5 K& K
' x7 {9 V1 [; L2 f0 n6 B
( W  ]% y3 I  U
森美仲克人憎:cool:
作者: alan1984    時間: 2005-6-4 12:01 PM

Originally posted by justtocc at 2005-6-3 05:43 PM:
6 @7 P7 o4 ?7 s0 |1 m+ i4 C' p什麼...天下無雙=偉仔果套??? 那套不差wo..( m  F: K" s) M" Z
那有悶到笑嗎??
係呀,仲有王菲,趙微果套,真係爛片
作者: zlkwa    時間: 2005-6-4 08:50 PM

當然係鄭中基個套我要做model......6 M7 Q. U# C) G
真係唔知點笑好.......' }1 r0 k& H: R+ _1 A5 W( d# n/ b
成套野都唔知做咩.....
5 N8 x5 N5 g; M' O3 _% g  Q話佢係新一代笑匠......
' C/ E4 e+ o! X5 ~& h' C我真係無野講..................
( q0 N1 g8 M1 Z" h% B) I+ `. R" z$ \% D$ O) P( c6 {5 h  A  w& N
仲有一套係陳奕迅....joey....魂魄唔齊....
+ J6 M) n8 O6 Y- [8 v& U睇完我ge表情同個片名一樣...
作者: hello1234    時間: 2005-6-4 09:53 PM

[案山子] 無聊到我想死既鬼片.
作者: coke123    時間: 2005-6-4 10:57 PM

柔道龍虎榜我唔識欣賞, 重案痴孖GUN 我覺得好底能, 身驕肉貴我覺得好悶, 魔幻廚房好無聊, 2004 新紮師兄好唔得, 我要做model 都ok D, 喜馬拉亞星就完全唔掂(睇完想死)
作者: vally    時間: 2005-6-4 11:32 PM

我要做model 喜馬拉亞星  睇完真係好想死~/ l9 ?% a) ^$ _: m4 b
劇情有唔知佢想點~ 啲演員有唔知佢想點~
$ B. B1 j- p0 i7 G2 S9 `無一個識做戲~唉~呢啲戲 全部都係攪笑既~
) Z% Q" r; F" z/ ~! ]: X, u我都唔係好明點解香港唔拍番啲 有意思既~電影~2 ?" z2 {! e# R! ]
好似外國咁~ 不過 外國真係幾好~
! }8 D% [2 Q1 I' A7 _3 k$ i全部都好有意思~
4 D8 S: z+ H( S! B9 k" S7 r個結局唔會好似香港個啲咁~happy ending; C. M) L# A, j% k) d8 N
雖然個啲主角死左~但係 佢地俾到一種反思既野我地~5 W4 Y/ y/ B- o  S
但係香港呢方面就做唔到~唉~# b8 Q; }3 f+ t6 }  ^
如果香港續係停留係呢個地步~' ^# T" O% U1 n) Y6 C
我諗香港電影~都好幾難~番身~
作者: charlie007    時間: 2005-6-5 02:31 AM

占基利果 d
作者: vivienna    時間: 2005-6-5 02:39 AM

哈哈﹐四面夏娃﹐吳君如做既。。。。應該成6-7年舊架喇。。。我真係悶到笑左出黎。。。
作者: 亨九利    時間: 2005-6-5 03:40 AM

紅燈記, 白毛女, 智取威虎山, 紅色娘子軍......
5 g1 G. B4 ~. j. U2 e5 S
作者: karate_pau    時間: 2005-6-5 04:27 AM

喜馬拉亞星
7 b  P6 H2 K2 }話說有日我地成班frds本來去睇西片,但係有個frd話要支持下香港電影,咁我地就去左睇喜馬拉亞星,我悶到望牆都唔望個銀幕,最後全體仝人訓著,.....................散場後話睇果條友一句聲都唔出,仲流露出極度唔好意思既眼神
作者: vivienna    時間: 2005-6-5 04:34 AM

Originally posted by karate_pau at 2005-6-5 04:27 AM:/ U$ l# ~2 p1 D3 W# Z; K6 ^
喜馬拉亞星
9 q4 n( O. }0 R9 ^2 N& Y$ x. i2 O( `話說有日我地成班frds本...
2 b4 q- O$ F, Y% Y& u5 `
嘩﹐好採無睇姐。。。。
作者: chickenboy    時間: 2005-6-5 08:08 AM

咁大家認為有冇值得一看嘅hk movie??
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-6-5 10:55 AM

追女仔2004..........仲有好多王晶片.......都係呃$$的...
作者: 奇    時間: 2005-6-5 07:08 PM

鄭秀文拍既所有電影,大城小事
作者: iato    時間: 2005-6-9 02:49 PM

話說同朋友去睇完matrix第3集, 2個睇完出來... 對望一下... 大家一齊笑起來... 因為完全唔知佢講咩... 無言...
, I: w8 ?/ t' l! m  o! T9 ^其他有d你地講果d 我返而會話下咁無聊既都有既... 都有得話下... matrix明明係大片. 但又睇唔明... 無得話人地拍得衰... 只好傻笑...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0