標題: 若您要代老闆面試應徵者,您會如何考核他們呢?[積極+] [打印本頁]

作者: manid903    時間: 2005-6-6 12:36 PM     標題: 若您要代老闆面試應徵者,您會如何考核他們呢?[積極+]

若你係一個喜歡揸住雞毛當令箭的公司副經理,你老闆有事離港,你要代老闆interview員工,你會怎樣考核他們呢?2 `  P( S- w9 s$ ^6 `- X$ f

( ?/ H) @( a9 Y9 P6 H% _. b( }* L[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-6 at 08:29 PM ]
作者: michaelwong71    時間: 2005-6-6 02:06 PM

首先以中,英文寫個人自傳帶來過目. 現場做掌上壓50下先.身體唔錯再談.
作者: ilovefuckingyou    時間: 2005-6-6 04:47 PM

我會keep起晒的令女資料,自己約去街,或威迫利誘~~~9 h% h: q$ T- I* \! k

9 v$ a* k; S2 d# S8 L留返d扒俾老細慢慢揀~~~hehe~~~
作者: secretfj    時間: 2005-6-6 06:26 PM

"我會keep起晒的令女資料,自己約去街,或威迫利誘~~~"7 C; v* W; M( \* j' c$ t# k" t
會比人告的..../ G9 c( s* a; ^9 R' c
到時水洗都唔清' W( d8 B) k! V2 }
1 J; t: {6 c7 @5 B/ I
我會睇下佢點解揀呢份, 同理想薪金, 之後簡介份工0比佢聽, 睇0下佢有咩想問.. 跟手叫佢等消息, Next..$ e% T. S- H8 F( s9 s+ \$ T
最後就研究佢D Academic Background 同 working Experience, OK 0既就打電話請佢
作者: ilovefuckingyou    時間: 2005-6-6 06:48 PM

Originally posted by secretfj at 2005-6-6 06:26 PM:
- R& e3 Q' b5 H) D* M( _"我會keep起晒的令女資料,自己約...
, M7 y9 c: g  K( D/ H4 i9 w( v; L/ P3 {/ L; o1 ?! U
吹水姊,唔通真係咁做咩~~~
作者: pkdonald    時間: 2005-6-7 01:10 AM     標題: re

睇下係仔定女,如果是仔叫佢收皮,女就睇下咩質素,pork就叫佢返屋企唔好嚇人,如果是正的話就............請佢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0