標題: 講下你朋友既缺點(無論莫逆/泛泛),而您又忍到嗎? [積極+] [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-6-6 11:53 PM     標題: 講下你朋友既缺點(無論莫逆/泛泛),而您又忍到嗎? [積極+]

我當佢係泛泛..因為
+ M3 F5 c+ o: m( W1.不還錢(40$),知心的話會自動自覺還~但佢扮傻
$ j# d0 Q3 d1 x4 B  X  o2.本身佢話去佢屋企.到去o既時候打比佢~佢自己就煲電話粥.無交代清楚.一日咁就去了.., m* a, R; M& j  [
3.重色輕友(唔緊要)..但打電話去.佢可以勁快勁大聲講:唔得閒呀!(因為傾緊同女仔)9 @$ f' s5 `1 m: ^' d$ o: ]) P8 z
4.話跟佢玩甲運動 佢就跟我玩乙運動..但玩完甲..佢可以say no
" |9 Z  `4 v6 K5.朋友間互相信任..但他不借錢也不借漫畫不借碟..原因:好煩
8 W* X. Q8 w+ k9 _1 ~6 K1 f. z9 L: u6.悶到極點才打比人出去..但平時我打去話出去就10居其9 say no3 t6 A# S) s4 H, x2 O5 Y7 S. N

: |& m: @9 ]. G* q/ J# l- v2 O[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-7 at 08:12 PM ]
作者: justtocc    時間: 2005-6-7 04:14 AM

講到朋友..大家都不方便講嗎= =..................社會返工一族巳經盲目了...3 i/ k: O& v/ `% z
so我仲未上戰場...仲未比野心沖鑂頭腦..
作者: waithung    時間: 2005-6-7 10:38 PM

不還錢AND重色輕友,呢兩樣野我真係頂唔順,我當佢係best fd先講d秘密比佢聽......佢為左溝女而爆哂比人聽....仲有平時打波,請佢飲野都冇所謂,次次都話冇散紙,借錢食飯,次次都幾廿蚊..........借左又唔還.........8 U7 y! E  I1 E2 }8 @1 R

/ B$ }9 d5 r# `, |% Y. x: k" |[ Last edited by waithung on 2005-6-7 at 11:05 PM ]

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0