標題: 大家對打你手提電話講粗口果D無聊仔有乜睇法?[積極+] [打印本頁]

作者: baatkung    時間: 2005-6-7 11:44 PM     標題: 大家對打你手提電話講粗口果D無聊仔有乜睇法?[積極+]

大家對打你手提電話或者屋企電話講兩句粗口就收線果D無聊仔有乜睇法?6 z- t, K. w- Q9 F9 L

y% L7 s8 K1 x) X2 J9 e0 x[ Last edited by sfxc0000 on 2005-6-8 at 10:43 AM ]
作者: vivienna    時間: 2005-6-7 11:51 PM

我未試過﹐係咪你得罪人多﹖
作者: baatkung    時間: 2005-6-7 11:58 PM

Originally posted by vivienna at 2005-6-7 11:51 PM:4 L9 o; k1 m' O# D0 j0 q
我未試過﹐係咪你得罪人多﹖
2 p& h' H7 v9 Q3 u" b9 ]! n
衰在手提同屋企個電話號碼都係太好記果D靚Number,早知就揀D複雜d組合!
  K) u+ J6 ~, @連財務公司D追數電話我都接過分別搵三個我唔識的人!但呢三個人都話係佢屋企電話!6 ~/ F: s& R2 j: j7 ]% ?

3 K6 ~# l+ u3 T* u$ v% G1 ]1 e* ][ Last edited by baatkung on 2005-6-8 at 12:04 AM ]
作者: vivienna    時間: 2005-6-8 01:25 AM

Originally posted by baatkung at 2005-6-7 11:58 PM:
$ Z" R0 Y* i6 d0 p' W2 F3 K; K4 |
0 F" ]: {: [  i- I+ v8 K衰在手提同屋企個電話號碼都係太好...
) A) p8 Y! l2 W% _5 g- v# k! Q4 Y甘大劈蘇州屎﹖
作者: baatkung    時間: 2005-6-8 01:54 AM

Originally posted by vivienna at 2005-6-8 01:25 AM:/ {3 u6 n5 m' f$ ?5 _4 r8 `

/ e' r5 }, l) c. u1 u* K甘大劈蘇州屎﹖
$ R5 Y/ o. d9 ^: M( j+ t, m
除左無聊電話之外,仲有追數公司搵債仔,青年中心搵問題少年,哥哥仔打黎搵妹妹仔,最好笑有次有個男人打黎搵佢分手女友,仲問我係邊個,後來至知佢話個電話號碼係佢搵D兄弟巢番黎,個個都係隨口"UP",點知野野都中我!
作者: antonytwl1679    時間: 2005-6-8 02:10 AM

睇黎你d phone no.真係好靚下=.=
作者: Miz    時間: 2005-6-8 09:16 AM

哥哥仔打黎搵妹妹仔   嘻嘻~~
3 }" m( E8 H- X, J可能只係有人玩你電話
% ^2 o' }( W: b$ F; Q& k, e; [
% J0 E$ l' r; ~/ x2 i7 L& P3 k我試過一日有好幾次有人打黎問係咪 x記 (好似係發記)~唔同人
作者: baatkung    時間: 2005-6-8 11:04 AM

講到尾,都係D人求其講個電話敷衍人,或者呃人,點知野野隨口up中我之嘛!但係講粗口d無聊仔真係擺明打電話黎玩野,我以前公司總機電話又係偶然有呢D無聊仔打電話黎,問候你媽媽兩句就收線,尤其暑期最多,依家D細路真奇怪!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0