標題: [兩性題]如果你撞到舊男/女友?[樂:不宜轉入戀愛區] [打印本頁]

作者: don    時間: 2005-6-9 03:43 PM     標題: [兩性題]如果你撞到舊男/女友?[樂:不宜轉入戀愛區]

發覺佢變到勁靚同索/型,你會?& L& c  m1 ?6 ]: r
ps:係你講分手嫁wor
# D" r/ }- F% [7 g) I4 a) B3 o5 R- d) R; O
我會好搥心口=0=
( n/ l6 }' a' e! u8 W5 h" W不過唔會追番佢,因為我覺得拍拖唔係因為佢靚就鍾意4 c7 ?; t$ G! E+ t! P
我覺得只好搵番個比佢更靚ge女友
! k* h% X4 V' s& o0 P% V7 ]% `大家點睇呢?& x2 l0 @/ A+ ^& K" |4 N9 S

% n4 o; p/ r1 A" m( L" A[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-10 at 10:04 AM ]
作者: vivienna    時間: 2005-6-9 03:51 PM

我會扮形﹐然後行埋去講﹕
2 t2 ~2 r  Z& H% I& U! b$ y- m! |% x. k8 w
“好嗎﹖最近點呀﹖”
: d: w' U+ q& V# H距講﹕: T1 B- y$ L- U' W
“OK啦﹐都幾好”0 Z, z$ v8 q5 c+ ]& S- \
我講﹕
8 w6 R5 ]9 X: K8 w: i# I“我好想同你做愛”
7 [6 o* K6 \! u: K, T3 u4 P& ~距回﹕. E) I2 }4 O' ~+ u  R
“我屋企無人”
$ q1 P: i; q' H' h
( A* p+ }! ]3 u; A( M尼個係認真答案﹐至於會唔會o係番埋一齊就要事後討論喇。
作者: william303    時間: 2005-6-9 03:53 PM

Originally posted by vivienna at 2005-6-9 03:51 PM:7 @& |/ [. n) G
我會扮形﹐然後行埋去講﹕
/ Z7 o+ c7 R0 Z  u& e7 d
) Z2 I- O4 g4 v$ c3 H$ p“好嗎﹖...
) w  [  a% A1 f+ J1 o9 e) E好!我非常之欣賞,如果可以係咁就好啦!
作者: vivienna    時間: 2005-6-9 04:00 PM

Originally posted by william303 at 2005-6-9 03:53 PM:
+ U9 f% K$ D. V, I- V3 r* ^: ~" T6 \0 a7 M+ W) Q7 _  A
好!我非常之欣賞,如果可以係咁就好啦!
5 k5 G4 p# r# b
但如果個EX女友變得醜樣D既話(但仍然接受得到)﹐甘我就會甘問﹕
- s$ Y: m5 k/ J& @! W( e
& T& q1 B6 E6 \: [4 r4 c“想唔想同我做愛﹖”
% w, Y- ]) w) I; J6 a/ n: C距答﹕3 q7 e# }/ s0 T
“好想”
作者: singgeihot    時間: 2005-6-9 04:30 PM

我会微微苦笑, 問道 : "幾好嗎?"
9 R5 c% }7 U0 R$ h& @0 r佢答: "ok 啦, 你呢?"2 e# K  p' a2 p$ i0 z2 w0 @/ y6 K
我刻意唔望佢, 再用鼻深呼吸, 扮晒認真咁苦笑: "........同你分咗手之後都無好似無好過...."2 \) s4 \" D  G# `- b( U5 Z, j
佢: "發生咗 d 咩嘢事呀?"
) H& K9 d! n3 m7 h$ s' A繼續刻意唔望佢: ".....點講呢?.......好後悔, 冇咗你, 心靈同肉體都一直空虛緊...."# T& G! O2 T" Z/ k. a
佢: "嗰陣又係你話想要 d 自己嘅時間同空間先同我分手嘅"/ G8 t) Q4 u, M8 m' d6 K' E
我: "老套 d 講句, 有 d 嘢無咗你先会珍惜...." (然後用方法演技谷眼淚)
. F( q, Y- m2 O6 t% [$ i之後就梗係間吓佢有無男友, 冇就食住上, 有都要食住上, 起碼一場友誼賽啦, 如果唔係咪嘥眼淚+ n0 ~/ C, B# K9 [- e

, I; S: |# m; z9 y  i" g; e/ j" I4 V! U$ b[ Last edited by singgeihot on 2005-6-9 at 04:52 PM ]
作者: 我想做好人~    時間: 2005-6-9 09:26 PM

妳肥左播., n7 E9 ?# D$ g2 y+ A! d* H/ V
對波種大左咁多tim.) y6 G& B4 P7 y( ]$ n* z! y* H
如果可以..就好了...含x默默咁ge樣.
作者: alexkelly    時間: 2005-6-10 12:38 AM

對波種大左好多..........  N  G  }6 N' ?* H: ^" \

( i3 u0 w- ?/ y, V6 jhaha!里句笑撚死我
作者: H.L.L.H    時間: 2005-6-10 01:44 PM     標題: 相對論……

見番舊情人覺得佢型左,又或者索左,我會點?) y6 S# d2 ]+ n+ y) m0 t

) [+ Q4 Z8 Z' D9 @! f- A7 `無野咖喎!!!佢型左、或者索左都好啦!( 咁都唔代表我差左咖喎!!)可能我仲型,仲索呢!最緊要既係,我要睇真d,究竟佢身邊個個,好唔好得過我先啦!講咁多仲乜鬼!
作者: cooldark2004    時間: 2005-6-12 12:44 AM

你們實在太膚淺了
4 |$ O" t% y3 U如果當初同佢拍拖係因為佢o既樣貌o既話6 A) `/ M6 X: V2 T
咁點解當初會同佢一齊呢?- V! v8 b  K0 d2 H+ ^
我相信分手係因為意見分歧或性格不合2 @+ }" j2 g) ]9 E* a7 Q
就算佢突然靚左/型左
6 b3 n* h& n3 L% I, Q: Q0 l0 f) s都冇乜關係...
作者: mku88    時間: 2005-6-12 12:53 AM

just say hello and give my new contact... maybe we can get some chances.
作者: honeyharajuku    時間: 2005-6-12 01:12 AM     標題: "最近好嗎?" "嗯.我很好.妳變漂亮了....."

那天的晚上.我們再次相遇了.
1 G) m$ s- d. z' U* R* D自從分手後.一直也沒有聯絡上.
  k* I5 ]3 k% r; g本來短髮清爽的妳.如今已變作了一把美麗的長髮.* x1 v- k" C$ I7 G
漸漸清減的妳.雙眼還是那樣的讓人心醉.
) A" f/ @" P7 \0 H4 r( s$ X一絲絲清香從妳那嬌小的身軀傳來.: m# @$ f2 @5 Q2 c( _- C
妳低垂著雙手.緊握著拳頭...9 C5 L; l6 ], ?# S6 U
"最近好嗎?"這句簡單的問候語從來都不會讓人覺得怎樣.5 E. A7 p3 d3 ~* {: F+ f! `) w( e
但是當從妳口中吐出來後.就只會讓我感到無限的親切.5 H; e& M$ a- k% c+ u8 a
像是回到過去那甜甜的日子一樣.
0 S; ?1 L) k8 z# o' R+ |. u( @9 N千百萬道感慨從心裡湧起來.
6 t9 k; X, v1 ^' J9 ]- z, ^心儀的妳站在我面前.而我卻講不出我是有多愛深愛妳...
0 ^" G( {4 m9 _' f5 k只能隨隨便便的回答著 "嗯.我很好.妳變漂亮了....."
1 H/ O6 q9 @7 R! x8 M" L這句說話的味道有多苦澀.妳知道嗎?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0