標題: 大家覺得男性咸濕是不是正常雄性動物的表現,咸濕是對嗎? [打印本頁]

作者: happylion99    時間: 2005-6-11 03:42 AM     標題: 大家覺得男性咸濕是不是正常雄性動物的表現,咸濕是對嗎?

以前都市日報睇過一單新聞,佢話男性咸濕是受雄性dna影響,是為了人類繁殖下一代而擁有的表現,所以男性咸濕是正常的.
) P& \' ^1 N$ `4 l* c$ w2 V請大家踴躍投票.請從理性的角度考慮問題
作者: gn00987333    時間: 2005-6-11 03:49 AM

我都覺得有可能" c5 m7 b9 z7 K
如果唔係d男仔唔會成日向d女仔性xx啦
作者: ken1    時間: 2005-6-11 03:57 AM

我記得倪震講過:男人唔咸濕,,咁女人d卵子要來做咩牙!?) H" v+ X8 \% T. b; b+ V, c7 R- h
哈哈,,1 e: G( y" x* c3 N
男人咸濕係正常需要,,
作者: dnf002000    時間: 2005-6-11 04:05 AM

多餘,你未讀過生物咩?
( p; F. k7 o: V& E7 f8 F! l$ c1 `; O2 t! X
男人咸濕只不過是性需要,女人也對男人咸濕,只不過含蓄D,埋在心裡不張揚而已。: X$ A" `8 l; e( z

4 S2 _) p/ n) ~0 \7 G6 T8 ?% }當你娶了老婆,她就不再含畜了,會嫌你做得時間太短、次數太少,會唔夠喉。
作者: singgeihot    時間: 2005-6-11 04:21 AM

Originally posted by dnf002000 at 2005-6-11 04:05 AM:
1 u) n1 |3 a1 p: Z/ L8 ~多餘,你未讀過生物咩?& D3 ]; d- }% y. P3 w

3 X7 D6 a! ]! D男人咸濕... 當你娶了老婆,她就不再含畜了,會嫌你做得時間太短、次數太少,會唔夠喉。
2 V* B6 A" E3 V3 r  I& ?0 _. b- ~% N5 N- I
Absolutely agree
作者: dnf002000    時間: 2005-6-11 07:43 AM

其實"性需要"三個字就足夠說明問題了,男女都一樣有『性需要』,否則就不是生物,是死物。
; x) {) H$ W" u" \/ |) k0 H; z
  u0 ^  o3 N* h3 F$ b- H1 Z7 j沒有性交,何來生物?
8 B5 v3 q2 O/ V沒有性感,何來性交?
( F! I0 g) z+ s; F# [5 [" q簡單到不得了的常識。
3 h: y4 ]  K9 a( q8 f" O' i' M. \; E- k& n5 o
我不明白為何還要長篇大論地研究咸濕是不是正常。是否對『性需要』的含義還不清楚?香港的通識教育真的很弱。
+ D  S; G9 k  a# p7 J
) ^! X) P. I3 N5 W1 a我發現現在的人,對前人留下來的智慧精華詞語沒有大腦反應,又要重新問點解,重新系度作多餘的研究。
作者: garycheung    時間: 2005-6-11 09:17 AM

男人唔咸濕,就唔係男人~~
作者: adamas    時間: 2005-6-11 12:45 PM

與生俱來既本性, 無話對與不對
2 I$ S  }$ y3 uD女仔如果覺得男仔咸濕唔要得# H) S4 }7 v& n7 Q3 A3 F
請去怪上帝
作者: 良友    時間: 2005-6-11 01:01 PM

邊位老哥投[不對]?
* f$ R5 q2 A# v9 T; d9 ]我想佢出黎解釋一下。
作者: happylion99    時間: 2005-6-11 01:28 PM

Originally posted by dnf002000 at 2005-6-11 04:05 AM:$ c! r7 a  N- U/ V2 Y
多餘,你未讀過生物咩?
; B( F' a1 i' {+ P
9 b! t, s% f" C, P+ G男人咸濕...
; `: R, ]) A+ S- J
* B  b5 ~5 B; U- Q! {* u我己經叫你理性考慮問題,從你的答覆我都知你諗野唔經大腦唔理性,都唔知點做地球上高等智慧生物.
, \! D+ K% f  m' ?. k+ V8 H/ P: ]8 \3 Y
你走去街邊咸濕下你身邊所有的女仔,你就知道唔一定是咸濕是對的,要睇埋你咸濕得來專唔專一.好簡單一個example,如果你對你的女又咸濕,又對夏蕙姨咸濕,又對欣宜咸濕,你呢個咸濕就是不對,因為你呢個咸濕違反了道德的觀念,違反了人類最基從小到大的觀念和道德規範,即是你是孔子論語中所說是禽獸.
; _4 @9 B% f# J& `
" Y* b- ]' l( s9 S0 V' R" y諗野唔好諗得咁單一角度,應從多角度考慮問題,呢d話我諗你都聽得多,但唔知點解你都唔識應用,是人類的學習能力退步嗎?
作者: damgundam    時間: 2005-6-11 01:39 PM

男人唔咸濕........個女人咪更驚........反而覺得男人唔正常tim la....
作者: 膠佬    時間: 2005-6-11 06:17 PM

男性咸濕梗是正常啦 ,' C( g- K3 I! B" _" L, j
唔係又點會咁多人向d女仔性交 ,
( d9 O* m4 \6 Z6 @7 U5 R# \0 Y叫雞 , 打飛機 , 強姦d女仔 ,; i; |3 x0 ]+ z' H* W0 @2 {
周圍去攪三攪四 .
作者: dnf002000    時間: 2005-6-11 08:38 PM

Originally posted by happylion99 at 2005-6-11 01:28 PM:
( k7 o/ H7 s- I& X8 M; I, `7 X0 y1 f! E7 s0 M) M" l- o
! j; W1 x5 ?( K. a5 C
我己經叫你理性考慮問題,從你的答...
' ~, x* r1 \' `5 S  k
  z$ n* R8 t& p" g1 ]  B! ~4 K, x
8 N7 E  q0 Y+ D' n/ }
你講的是道德范籌,而樓頂個主題系『男人咸濕是否正常』,並非『男人不道德的非禮行為是否正常』。
, C- `) X3 C9 O% m# N  }' |" u
- W9 o/ n* ~  L/ |6 ]6 {* F男女的『性需要』都是天性,女人對男人也一樣有性幻想。' S: o+ B2 H2 N

z4 H. l( o" ?1 c0 `只不過,人類是高等智慧動物,而不是野獸,人類要通過道德修養來約束自己的本能。( ?5 @; J2 a6 E6 w: ?

2 g/ F! f/ A& u+ d除了自我約束,社會為了約束一些放縱自我而對他人作出非禮行為的人,就有了法律。
+ M8 N+ D8 U$ n; R* y$ @( H" g4 H) R1 X* W0 o2 d& ^
法律是保障人不受侵犯的權利,而懲罰那些侵犯他人權利的人。
7 L( V# o, W0 O# |0 N: P
+ Z: Q/ C7 O0 Q1 w; R7 ?$ y$ e1 |  ~[ Last edited by dnf002000 on 2005-6-11 at 08:40 PM ]
作者: Dr.anger    時間: 2005-6-12 01:28 AM

因為對比起女性而言,男性性器官外露。所以係性方面會較為即極。
作者: felix_pang    時間: 2005-6-12 01:30 AM

我都覺係 normal
作者: sing888    時間: 2005-6-12 04:34 PM

唔單止男人先咸濕,女人都咸濕架啦..
4 N0 ~4 T2 T* W; |1 S" z如果唔係都唔會有「鴨」-.-
作者: samuelleung    時間: 2005-6-12 06:28 PM

其實骨子裡, 男人都係對女人有興趣的. 分別就只係在於含蓄有禮的就叫君子(當然係發自內心的有禮), 見到靚女就流晒口水仲要有好多無謂的幻想的, 咪叫咸虫law
作者: loklok117    時間: 2005-6-13 08:44 PM     標題: YES

Originally posted by samuelleung at 2005-6-12 06:28 PM:' W  N# T) \% ^
其實骨子裡, 男人都係對女人有興趣的....
9 D! A6 e2 t5 k: `

. R! }  C) ~5 U' z1 h/ `agree

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0