標題: 喜歡或討厭甲狀腺的人,有機會投票啦~ [打印本頁]

作者: happylion99    時間: 2005-6-13 02:40 PM     標題: 喜歡或討厭甲狀腺的人,有機會投票啦~

以上票選內容只作參考性討論和數據分析,如有冒犯,敬請原諒2 n* Q) F, |9 t* s5 d8 o
我先選了答案一 作為支技
作者: 甲狀腺    時間: 2005-6-13 07:47 PM

hi我係甲狀腺
' H. K7 O* o. K5 i3 t多謝各位
作者: loklok117    時間: 2005-6-13 08:31 PM     標題: 無所謂la

無所謂la5 x* L  D6 ?9 E% S' W
如果大家睇得開心,佢又無人生攻撃,冇問題ga. J3 w+ |2 z( q
大家都係吹下水,講下d無聊野笑下姐. n3 v' C2 ~# ?5 N
放鬆d la香港人
作者: vivienna    時間: 2005-6-13 08:50 PM

26FUN = FUN!!
作者: trista_cheong    時間: 2005-6-13 09:14 PM

我喜歡甲狀腺wor
作者: shitspit    時間: 2005-6-13 10:21 PM

甲先生既 topic好正好攪笑...
作者: 良友    時間: 2005-6-13 10:46 PM

我都好喜歡甲兄
作者: william303    時間: 2005-6-13 11:35 PM

無所謂啦,冇話喜歡或討厭,最緊要有人欣賞咪得囉,呢個世界冇話有人可以令每一個人都喜歡假嘛,覺得討厭咪唔好睇囉,喜歡ge咪回多D囉!
作者: honeyharajuku    時間: 2005-6-14 09:10 AM     標題: 致親愛的板友 : 甲狀腺

其實你可以試下唔寫故事嫁啵...., `4 A  Z4 N/ |* A) k+ @( n
試下發表下一d "有趣既話提") K% K7 ], Y& _9 x+ E; b" u
例如 : 成龍大鼻點解大過燒鵝比?!
: k% z2 N  G7 \6 N7 Y         煉金術師煉出本篤十六世?!/ ~- Z3 ~: P- _2 G: K3 _1 g, B' S9 S
(篤篤見到唔好小我xp)* P9 e" \$ ]- I, S* E5 Z5 |

/ Y; g5 q( c8 _4 h- h4 b1 ~6 S始終故事型式 時間耐左 你發佈得多左.) ?, Z# t, L+ T0 I5 s0 X
讀者門就好容易會悶.
$ H+ k9 W' N! q" ~* g8 j加多些少創意! 試下轉變下唔同型式既風趣." E! v: }, e- G  u9 }
我相信你會更上一層樓.
" W- e& g. w4 ~: N8 X! U4 c1 A( z
+ K5 j& a9 I4 V7 V4 k5 t9 A- _3 y! l+ D/ l% l* t' I8 |$ Z
支持你為我地帶黎更加多既觀笑!
7 K) R, m- r8 E7 d
作者: eraser    時間: 2005-6-14 02:57 PM

用獨特的寫作手法,反轉你的邏輯思維,扭曲大家的空間感。喜歡佢的人會覺得好低死,亦可鬆弛神經;討厭佢既人會覺得佢冇聊及料神分裂。$ v4 e: h  M# N
8 e, W) h( n& [$ A
Anyway 我支持佢,因為我冇睇過精神病人會作出這麼好,及條理曲折之餘又能令人發笑的文章,相信精神病人冇理由可以只作令人輕鬆及發笑的文章...謝謝。
作者: 甲狀腺    時間: 2005-6-14 03:58 PM

happylion99-loklok117-vivienna-trista_cheong-shitspit-良友-william303-honeyharajuku-eraser等等..
, v/ ]7 s5 |; C7 X2 ~多謝您地既支持和意見,請您地繼續回應我我文章,thx: P& o+ |& W( n* e2 l
祝您地鼠年行大運
" N* v' e/ a4 V6 U% z* B" t
  m% {: l9 \* l( I- S) [( g[ Last edited by 甲狀腺 on 2005-6-14 at 04:09 PM ]
作者: vivienna    時間: 2005-6-15 01:36 AM

Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-14 03:58 PM:
* z6 o( w3 }: g1 U9 {happylion99-loklok117-vivienna-tris...
8 d; q/ e- n( Y9 H/ U) K" W
多謝﹐麻煩曬。
作者: yutik    時間: 2005-6-15 03:21 AM

咁甲生到底是否十六世?
作者: happylion99    時間: 2005-6-15 04:17 AM

Originally posted by yutik at 2005-6-15 03:21 AM:
6 ?! g* S9 Y' j+ y咁甲生到底是否十六世?
/ k* Y% V( j" Z, h$ D7 i$ u

- C+ X" ]4 K1 W  d# ^6 p咁你覺得佢有無100種人格分裂的病徵?
作者: happylion99    時間: 2005-6-16 03:04 AM

甲兄,可唔可以出多d文章?
+ m5 ^) L% }! N: x$ A朕每天見唔到你d新文章,如隔三秋.朕令你快馬加鞭,速貼新文章~
作者: 月月鳥    時間: 2005-6-16 06:18 PM

i love ur funny , 甲兄,

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0