標題: 唔知大家最驚咩野昆蟲? [打印本頁]

作者: yanmatthew2006    時間: 2005-6-14 08:40 AM     標題: 唔知大家最驚咩野昆蟲?

我最驚飛曱甴.. V" M- A) w6 ]% y! P7 A3 P
好核突, 仲要識飛, 好驚." w: g3 _5 g3 ^( C$ P, ^
速度奇高, 捉都捉唔住.
* U9 d; J3 H3 y" ?4 F' R8 ?而家夏天, 繁殖率高, 都係買番d殺蟲水先.
作者: easonwing    時間: 2005-6-14 10:21 PM

屎蟲~
作者: secretfj    時間: 2005-6-15 12:37 AM

~~曱甴~~
3 [/ z6 R6 A+ p& N) r雖然我好鍾意研究昆蟲, (甚至曾0係屋企養蟲同煲昆蟲書), 不過真係好怕曱甴, 一見佢就只會大叫逃跑!!
作者: spector.R    時間: 2005-6-15 01:31 AM

Originally posted by secretfj at 2005-6-15 12:37 AM:
  R) C! n" H1 E5 x9 p~~曱甴~~* @" ^7 w: x7 f
雖然我好鍾意研究昆蟲, (甚至曾0係屋企養蟲同煲昆蟲書), 不過真係好怕曱甴, 一見佢就只會大叫逃跑!!
3 {" j, ~2 l$ }& C8 @( _, n) b
! c0 ]. k# R: }% c6 ]0 p5 H  b- f0 l" m. d; p: q

$ j8 m" M' @9 v8 c" v咁如果佢係肥肥大大, 死都唔走係你間房周圍飛(si si sag sag), 而你又夠鐘訓覺....個晚你點算....?
作者: Athlon 64    時間: 2005-6-16 01:28 AM

殺蟲水攪掂!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0