標題: 唔好去沙田廣場新擴充入面某間食肆 [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-6-14 09:13 PM     標題: 唔好去沙田廣場新擴充入面某間食肆

鍾意試新野o既你..好大機會經過果度..即係海天堂對住條橋行上去果個廣場..; S( v/ R3 C( ~/ `) h
入面擴充左幾間食肆~岩岩試過最角頭果間"魚湯米線"........頂! 平平無奇收咁貴!. Q) q  Q3 F- t/ {5 Z5 U* W( |
最難頂d雞翼! 叫左 南瓜雞翼炒一丁  d雞翼原全食得出係百佳果d$2x蚊兩磅裝果d!!好難食嫁!食多幾下有d腥tim嫁!!她媽的~ d一丁同快餐店果d無分別..又係一樣多油...唉~小心中招9 L5 Z0 G- C) X  W% c

5 d( a0 N  N  x5 M3 Y1 p  o[ Last edited by justtocc on 2005-6-14 at 09:15 PM ]
作者: hiroraymond    時間: 2005-6-14 09:16 PM

你呢個問題我一早就講過,& \! i( s( d! m5 z& _
我仲要慘你少少,* `9 H3 z+ h- E1 P# M" E! J
螃蟹變蟹柳,
* I# \4 t/ n4 p6 K5 A( |+ I8 W1 c得閒去睇下啦
% N) g; x! W/ y5 U, n
. D# E2 C4 R* T% c( r4 Hhttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ight=%2Bhiroraymond
作者: justtocc    時間: 2005-6-14 10:16 PM

真係想好似畢彼特係<史密夫妻>用果枝火箭炮 炸左間野去~~% q# i5 C0 C+ d& T
學埋佢帶埋黑超 and 一個轉身就射 好瀟灑
作者: hiroraymond    時間: 2005-6-14 10:22 PM

真係唔明點解個陣野仲會坐爆,
2 v& v& U3 E  `5 A睇黎好多人都係俾佢好似好靚既裝修呃左,! _4 h/ J+ l2 l! e
個度唔單止食野貴夾難食,
/ ]' Y4 D  `  S  c6 e; U0的人既態度簡真係「超水準」!
作者: justtocc    時間: 2005-6-14 10:27 PM

咪係~我都見到入面多人以後好掂..但主要原因係佢比起隔離幾間平d..入去o既人都應該係咁諗.
  E) R* d6 W1 d* w% q/ b7 V3 O) }; \# K- \3 ^5 z# [& I9 ~  q
如果食返呢個價錢早知係咁去 好好粥 度食好過..隻"根"多大~野飲都係...and d粥無海皇粥咁多水..good d
作者: hiroraymond    時間: 2005-6-14 10:38 PM

我個次去見個高級既員工,  ^  w8 V) W" R; p
類係部長個類呢,
5 c6 }, p3 y+ r( @6 p1 G5 O同條友講話你拎開你0的野俾人坐個位,(言氣唔算好)
2 J. m$ z4 }4 t+ ]我之後俾張椅你放野啦,& S+ P! `1 s5 M' U' h; X* A# g$ W1 L
跟住唔駛講都知啦,% C8 i0 B' l0 ?: ?
啋你都傻,話知你拎住食野。
作者: billyben    時間: 2005-6-14 10:40 PM

thx
作者: vivienna    時間: 2005-6-15 12:42 AM

旺角有間野係 ‘出前一丁廚神大賽’ 冠軍架﹐個黃金雞翼炒一丁﹐好好味﹐HK$34﹐係有D貴﹐不過真係好味。; x" W2 N- L3 @2 B9 C8 x1 J% ]
3 l; Z8 ^% K" d! @0 F$ s
不過唔記得間野個名。
作者: justtocc    時間: 2005-6-15 01:17 AM

@@34$ JA?我話難食o既 雞翼一丁 真係 殘酷一丁 !! 45$ 又難食又cheap又貴..
作者: vivienna    時間: 2005-6-15 01:23 AM

Originally posted by justtocc at 2005-6-15 01:17 AM:
8 P! R# M$ J: z+ h: U5 G/ `) j@@34$ JA?我話難食o既 雞翼一丁 真係 殘酷一丁 !! 45$ 又難食又cheap又貴..
  e) m9 Z+ M$ W5 v8 `- gjusttocc﹐係呀﹐$34蚊﹐而且味道方面我比滿一百分﹐但服務就50分。個麵有成兩包甘多﹐秘制調味﹐又有疏菜一齊炒﹐D麵質煙韌爽口。6 f" C  F( a( t/ @/ t
  }1 S  M' K8 X, g( `
等我下次再去巢番個餐廳名出黎先﹐好似叫咩“真好野”﹐或“好味道”果D超級老套名。
作者: justtocc    時間: 2005-6-15 03:55 AM

咩街? 附近咩商場?
作者: 我是人    時間: 2005-6-30 02:41 AM

好似係叫極之好bor-口-''

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0