標題: 有冇試過為左女或(男朋友)而做出唔理性的事或你唔會做的事 [打印本頁]

作者: kaigi    時間: 2005-6-16 07:28 PM     標題: 有冇試過為左女或(男朋友)而做出唔理性的事或你唔會做的事

我試過為左一個女仔而苦練足球~~
9 s; J( t9 k- l- N# u( q可惜她愛的是我的好朋友
) R% I% E8 g" R$ M; j5 x$ {有一次我們一大班 friend 去踢波,
  C. C6 ~: R  O# I1 L2 J忽然我發覺她買了水來探班,但不是探我班; F& T  C4 l9 r
而是找我的好朋友(心灰意冷~~~)' e4 C& j' a2 f6 G6 M% |
於是將足球怒射......... I7 ^; w& M( Y. U0 `' A

( U) }( z% y6 G/ g9 h7 a! d正當我助跑時,
" W6 {+ p$ E' A* Q) H$ D3 f$ M! I被地上的水跌了' g" [; w; E6 L% H
我那一腳射了空氣然後# P  y% ?# ?7 T* q
向後番跌左落地下
' v5 c$ `$ T+ Y4 J3 n5 u5 q. l* Z灰到爆6 m" I9 V8 A% x$ o1 u, M' f. M

4 G# d+ f' [6 L但諗反起好好笑~~~
作者: sun041623    時間: 2005-6-16 07:34 PM

唔好灰心喇~實有第個探你班既~
作者: sysykiller01    時間: 2005-6-16 07:36 PM

冇~~因為冇女朋友..
作者: taipotse    時間: 2005-6-16 09:53 PM

果陣我ex gf話同我分手
( R+ i' g6 E$ @想番追佢
1 t2 r5 e% e4 M9 _) J+ S中秋節佢話想要支白色螢光棒
" T# `6 `4 W1 g! |. I; P+ E4 \/ f于是我行左十幾間舖頭 問d老闆個個都話無. m/ C& W" n% L
去到有一間話有 點知買番黎開左個套吾係
( V4 |) n; {+ a% A/ e/ \3 Z又比果個阿伯老點連開十枝
4 v; C+ o! _. e0 Z! E! v4 i終于都比我搵到枝係白色
* w  }6 y4 x% P- O7 }點知ex gf話比我知果枝野一拍開入面粒膠囊
. z7 s* p3 s7 f( G% d) k& ], R就變左........藍色6 e) k. F6 i, ]- B9 w
以後都唔做d咁on居既事 -_-
作者: kaigi    時間: 2005-6-16 11:10 PM

Originally posted by taipotse at 2005-6-16 09:53 PM:+ j) W, |; E5 d; `5 m
果陣我ex gf話同我分手3 P. f, O% V! |- L$ m
想番追佢+ \8 m1 M6 _8 d9 C5 h, H- @
中...
4 T& c$ y! @. b* [% O( ]1 l! p: P你都幾花心機bor,
/ D: t2 q( L3 A一定有個更好的等待你
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-6-17 04:59 PM

試過為左一個鐘意既女仔學打籃球,: D$ ]* v* c) ^, o# l" Z& T) [
放棄足球~~
. B, {' }& W/ f5 f2 Q- ]雖然最後冇一齊,) Z* L' d* _# B: ]' _& g: Y7 M
不過我練到一好眼界~~% W$ q$ _" p) t
可惜既係我已經唔記得點踢波lu........
作者: joycejo    時間: 2005-6-17 10:36 PM

梗係唔會啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0