標題: 如果日軍打到黎香港你會...... [打印本頁]

作者: yanmatthew2006    時間: 2005-6-18 10:49 AM     標題: 如果日軍打到黎香港你會......

我會參軍,打死班日軍.0 U6 E0 g( @$ n. W( y
* B3 e; d+ P) I  ^
How about you?
作者: 威尼斯人蛇    時間: 2005-6-18 10:54 AM

我會自相殘殺
作者: twh1110    時間: 2005-6-18 11:05 AM

寧死不屈!!!
作者: qweqweqwe    時間: 2005-6-18 11:07 AM

做漢姦, 扮投誠, 然後出奇不意,取日軍長官首級,跟住自殺
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-6-18 11:43 AM

Originally posted by qweqweqwe at 2005-6-18 11:07 AM:0 T* D2 }* D, S8 ]' w
做漢姦, 扮投誠, 然後出奇不意,取日軍長官首級,跟住自殺
' }4 M! a" S9 j. X  Z& Y我同你差不多!我會好似無間道咁!
作者: sysykiller01    時間: 2005-6-18 11:48 AM

14歲參唔參到軍嫁??
作者: Miz    時間: 2005-6-18 11:52 AM

緊係逃亡啦 =3=% ]. Y+ c3 o0 N, g5 s
不過都有想到會參軍
' [, S. i& `% g8 V( r' U
* W: O" r% H1 e, h% o  ?& g0 B樓上...我諗呢個做法..好難lah
作者: 樑少    時間: 2005-6-18 01:03 PM

我一定會參軍對抗日本仔
作者: happylion99    時間: 2005-6-18 01:10 PM

叫美國偷襲日本後方
作者: spector.R    時間: 2005-6-18 02:46 PM

香港有精英解放軍保護, 唔洗驚....  " D+ ^; Z9 E  F3 c, g
除非對方有高達....
作者: justtocc    時間: 2005-6-18 02:59 PM

既然都發生左戰爭..仲要係日本..咁有籍口..偷日本駛進香港o既戰機/總之有戰機就駛去日本!!
9 c. f" f6 h! Q; G  y% U" x5 U姦哂d 女 !! *_*
作者: spector.R    時間: 2005-6-18 03:10 PM

Originally posted by justtocc at 2005-6-18 02:59 PM:
' s% U7 Q. T) V4 }% a3 n既然都發生左戰爭..仲要係日本..咁有籍口..偷日本駛進香港o既戰機/總之有戰機就駛去日本!!3 z/ ^. y! H& W. l
姦哂d 女 !! *_*
* V& }8 `) Y, j& I; S
8 n, Q& Y$ h6 Y- C
/ M% S! u& P" J
咁你要快d 學定點樣ja 戰機 ~~~~
作者: justtocc    時間: 2005-6-18 03:13 PM

Originally posted by spector.R at 2005-6-18 03:10 PM:4 F: j6 i7 g& N3 h; u
2 f* c( k& c4 a9 `2 K/ d; K4 `  Y1 X

5 F6 @9 q/ _5 A; F- h/ m/ @1 V) c5 z6 B5 j. g+ @" o. c. D* u; V
咁你要快d 學定點樣ja 戰機 ~~~~
8 z" [- [5 Y! M! i3 z
唔係bor..日本無得攻擊wo..只有自衛軍..因為第2次世界大戰..美國要日本只可以有自衛軍..
作者: rmzidane    時間: 2005-6-18 03:30 PM

stay at home-.-"
作者: 奇    時間: 2005-6-18 03:40 PM

同佢地揪....實況
作者: abcde1918    時間: 2005-6-18 03:47 PM

緊係逃亡啦   唔走就奇
作者: Yui.i    時間: 2005-6-18 03:52 PM

搵部GP02A放粒氫彈去日本好唔好?跟住男o既去'報國仇',女o既就剪曬d日本仔....諗下就話姐......打到o來先算la.....lol
作者: gaye    時間: 2005-6-18 04:06 PM

Originally posted by justtocc at 2005-6-18 03:13 PM:
( f  ^7 Q  c3 q- ]5 \# r6 K3 \' I, G& b4 s7 L
唔係bor..日本無得攻擊wo..只有自衛軍..因為第2次世界大戰..美國要日本只可以有自衛軍..
( U9 T+ @" T- U* B/ b  ]2 P7 {! x5 r' s+ W
講係咁講 , 但上次伊拉克戰後, 日本都有出部隊過去 ,' v# Q8 r4 |. \1 b& a. Y
而家又有美國撐 , 又要入常 , 加強係國際上既影響力,
+ Z) N, R7 Z# \: v3 ^2 K日本而家想衝出亞洲 , 得到其他國家既重視 ...
2 X0 X: }& T& z$ S日本話唔定都想升自衛隊 level 做軍隊 , 但未係時候
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-6-18 04:12 PM

比佢試埋鵝頸橋打小人陣
作者: 甘國武    時間: 2005-6-18 04:56 PM

扮投降,送大陸假/毒食物&愛滋北姑去勞軍~~
作者: DarknessPower    時間: 2005-6-18 05:00 PM

Running away
作者: charlie007    時間: 2005-6-18 09:06 PM

打柒日本狗
作者: Dr.anger    時間: 2005-6-18 09:12 PM

黎個空城計。係佢地黎之前,趕去日本....到時日本冇乜男人...我地就發啦^^
作者: xthmkn    時間: 2005-6-18 09:28 PM

如果佢地真係打到黎香港 我諗我地都唔駛話點走
9 x8 ]7 Q- P6 w1 C佢山長水遠打香港 你當解放軍個幾百萬人流架?. K1 h" U7 Z; ]: q' \6 g- q

# p" {1 [  O7 i1 v6 F6 n3 H9 ^大家見日本仔打到黎  拎到"登"仔 睇日本仔玩搶灘啦
作者: singgeihot    時間: 2005-6-19 01:18 AM

Originally posted by gaye at 2005-6-18 04:06 PM:
$ h7 x& z5 j1 F' V5 z1 d& z4 h5 J+ @4 ^

" h  [7 B9 a4 s) d' S: Z+ n講係咁講 , 但上次伊拉克戰後, 日...
4 S3 T+ Z9 f, B' r& i) y
: `: x) y$ Z/ e8 D# k其實日本常規軍力目前僅次於美国, 日本欠決嘅只不過係核武, 9 Q" M& J6 N6 o

3 @: j; }* S4 E6 O0 k; \如果佢哋打到嚟, 咪好似甘兄咁一邊請佢哋食雞胸鴨胸同果子狸刺身 (禽流感 & SARS), 一邊送上性病愛滋北姑, 總之佢哋要乜俾乜, 只係俾之前加 d 料就得
0 ]. l! u) S4 d: u& G
* h1 \/ p8 |# ^  ?- c如果全民唔怕死咁同佢哋打遊擊, 只要香港政府淪陷之前一人送一枝槍同一堆手榴彈, 班日本仔要具體佔領香港都唔容易, 睇吓美国佬响伊拉克就知
作者: sas    時間: 2005-6-19 01:26 AM

一定參軍- {* B# @: O* g
幫手打殘班日本仔
作者: garycheung    時間: 2005-6-19 05:37 AM

同你一樣我會參軍,打死班日軍
作者: adamas    時間: 2005-6-19 07:20 AM

Originally posted by xthmkn at 2005-6-18 09:28 PM:3 F- S" t9 a7 `& {4 j
如果佢地真係打到黎香港 我諗我地都唔...
5 v) q7 `$ A6 w) J4 O6 s- b( s& j

0 D8 b8 u+ @1 i! O2 f9 }1 i淺水灣戰役
作者: crap    時間: 2005-6-19 07:33 AM

伐交% |! j- F$ y5 k9 e0 F! Y- v
再引佢同大陸一齊打美國佬
6 V3 c* z: T( e' C' Q之後放佢飛機
# F/ ?  Z5 w7 L9 I! Y8 B5 S再夾埋俄羅斯偷襲日本
8 u/ R% U* n: y$ X4 C然後聯合拉登同北韓穩固勢力
作者: chickenboy    時間: 2005-6-19 09:56 AM

死守元朗.............
, O; x4 i' g7 p0 u5 j! n5 M. _: Z元朗是我家,抗日齊參加................
作者: sysykiller01    時間: 2005-6-19 10:10 AM

黎個南丫島戰役(中途島戰役)...
作者: 亨九利    時間: 2005-6-19 01:00 PM

不如改過Topic......"如果解放軍打到去東京你會......?"* z; ^2 F7 T4 w7 T
我會以彼之道, 還施彼身! 成立"大中華共榮圈"; 將日本女人征召做"慰安婦"; 將日元全換作"人民解放軍票"; 再來個"東京大屠殺"殺他媽的日本鬼幾十萬人; 組"有中國特色的731部隊"將日本仔捉去試生化武器......最後解放日本, 逼小泉純一郎早, 午, 晚各到"中國神社" 參拜中日戰爭死難者!!!
  ! i9 x2 i* E* }$ S! u+ Y

作者: 細水水    時間: 2005-6-19 02:58 PM

我會用龜波氣功打佢..
作者: 入晒    時間: 2005-6-19 04:33 PM

我會比日本仔侵略,可能比日本仔統治仲好過比大陸統治。。。仲有。。比架仔統治之後,d av,四仔應該平d。。唔洗打稅麻。。。仲有好多架妹黎香港住。。係咪幾好哩
作者: 段云    時間: 2005-6-19 04:38 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-6-19 01:00 PM:, f* ~0 ~; O5 M
不如改過Topic......&q...
9 v$ U6 i' C# D' S  n% w5 g) n) Y
+ h" x) V% T; p' }8 T" D
閣下既言論同大陸既憤青無乜分別# C/ J8 f( U" T' b) Y# k  a% F

' z7 j) S2 `  l8 w. F* O2 ~- |( X1 q[ Last edited by 段云 on 2005-6-19 at 04:58 PM ]
作者: 段云    時間: 2005-6-19 04:41 PM

仲有,參考返抗日戰爭......
9 ~' S1 d$ d( W' V# v+ \1 g+ n打到黎香港即係表示中國沿岸已經被日本佔領....4 c+ k5 O1 q* V
以而家中國既軍力....這幾乎是不可能的結果
作者: 【車仁】    時間: 2005-6-19 06:05 PM

Originally posted by yanmatthew2006 at 2005-6-18 10:49 AM:
9 v( g& b7 `# T! r1 p! N! v我會參軍,打死班日軍.
. m1 `- m% ^. `1 k) C. ~$ t
+ ~$ M: O' o  k5 NHow about you?
; l7 B  a5 W0 u+ i- _$ M
同日本仔死過,再搞埋d日本妹!!!
作者: yutik    時間: 2005-6-19 09:44 PM

Originally posted by 甘國武 at 2005-6-18 04:56 PM:- c7 _6 Z- I# e5 Q' a) }$ g7 R
) o7 o* z3 d3 ?! c+ W

4 t3 r, {5 C( l0 `) o% y! l0 ]9 @& B% r6 }: `! ~
good, 果然係甘國武!!
作者: d228216    時間: 2005-6-19 10:11 PM

甘生只要奉上 你d作品 既日文版 比佢地d 陸軍 就惦 嫁啦!!!) O) E0 [0 ?; p/ N
/ I' Z2 Q9 Q# \$ y
佢地一打XX 佢地d 空軍呀, 戰機呀, 全部被打落............
# r) y) v1 v* P8 m/ @; e( P0 J6 R! V( A* _8 z) n0 x
佢地再狂打XX, d 精野流入大海, 蒸發出毒氣, 淨係毒死d 日本仔 (日系 DNA 的關係, 中國人冇事)...D 海軍唔死 都變咗 基佬....又惦咗..." ?; m. {9 x5 y2 j/ ]2 Z
4 a, A% n, m' Q; Y% d: S# F
淨返D 陸軍 点算? 超...佢地敢打法 唔死都变咗 阿伯啦, 呀甘生 呵篤尿 都射死佢地啦!
作者: billyben    時間: 2005-6-20 12:32 AM

) }+ q# o" J1 w. Uthis is good idea
作者: 心冷之戀*行    時間: 2005-6-21 03:40 PM

渣架  strike 去 KO佢地*
* l. [2 N: d* y$ L# c# e5 w$ k參軍啦" 海軍<<
作者: 同意    時間: 2005-6-21 03:43 PM

笑笑口
作者: D_Boy    時間: 2005-6-21 04:17 PM

我一定會參軍~保家衛國!
作者: 25131988k    時間: 2005-6-21 04:27 PM

搞晒d日本妹佢
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-6-21 05:02 PM

我就會好似玩aoc咁!!
9 ^# d4 S. [" e5 e( _3 U0 o# D& g佢打我地方,我地就打番佢地頭!!!
作者: iato    時間: 2005-6-22 03:01 PM

Originally posted by 入晒 at 2005-6-19 04:33 PM:' P3 N( p" _6 s/ P# y" _
我會比日本仔侵略,可能比日本仔統治...
6 z# V) P* s7 o. K4 g

2 o4 s5 k4 S6 p$ R, k咁你不如去日本住... 丫唔係. 你咁講得都係睇怕去唔到... 咁無大志.../ c4 U. U" M* ?7 P8 Z* e+ h
如果真係打到黎 佢地見到你好似死狗咁 一定雞姦你... god bless u
作者: 亨九利    時間: 2005-6-22 03:05 PM

Originally posted by iato at 2005-6-22 15:01:
6 @% r# I5 ]& |. l/ c+ g4 Q, e4 K6 Y5 G. s3 X6 ^
' J6 T- _/ X: j4 X* k
咁你不如去日本住... 丫唔係. 你咁講得都係睇怕去唔到... 咁無大志...& Y! {4 w. q  Y1 S
如果真係打到黎 佢地見到你好似死狗咁 一定雞姦你... god bless u
/ F! I& j4 p+ I) A/ ]
咁真係有如其名"入晒"!!!) `% U0 Q9 a6 g9 ^1 U

作者: d228216    時間: 2005-6-22 03:15 PM

Originally posted by 【車仁】 at 2005-6-19 06:05 PM:8 i4 p: c( q" ?( o. [% Q7 T2 d

% J* E" |  l" E2 K% [% D( J" L同日本仔死過,再搞埋d日本!!!
3 A% f0 L% c: `& Q; q+ K! Y6 q

+ z, O1 i+ ?0 E9 w! E+ j啱! 同日本仔死過! 唔死得 再同d日本妹死過!
作者: Dolly!Sit!    時間: 2005-6-22 05:23 PM

其實中國而家軍力己經係世界上五甲 ( 軍人數目多,而且精銳 ,武器又先進左 )  ,打起上黎,只要係 one  on one  ,美國唔幫日本既話 中國勝面最大~~  美國幫日本既話,中國咪吹雞到北朝鮮同越南(北越 ) 偷襲珍珠港 law A_A , 核彈同越南僱傭兵(遊擊戰最勁,唔怕死,全部係死士 ) 都夠殺 la = 0 =打勝 之後咪中國要科技(中國又唔係冇大波女,only 科技落後過日本 ), 北越要女,朝鮮要錢 law       A_A   happy ending A_A
作者: iato    時間: 2005-6-22 06:41 PM

打win左又有咩用. 不如專心發展啦... 唔打一定會追到 打就唔知啦
作者: ooooooooooo    時間: 2005-6-22 08:28 PM

首先參軍!!
9 ^2 f* I- _5 v# w6 u4 i6 I0 R之後如果未死打翻過日本
% }/ M% o# d3 i1 f% _根住報我中華民族之仇!!
8 e4 ?0 i0 R0 k8 v2 ]) p姦灑D日本女
作者: 得得C    時間: 2005-6-22 10:04 PM

可以的話我都去當兵

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0