標題: 最憎人係巴士做咩? [打印本頁]

作者: yanmatthew2006    時間: 2005-6-20 08:34 AM     標題: 最憎人係巴士做咩?

最憎人係巴士做咩?
作者: 3nine    時間: 2005-6-20 08:37 AM

all
作者: benny0105    時間: 2005-6-20 09:18 AM

CUT 手甲,成個身挨落條扶手柱度,等其他人唔可以用手扶,都好憎
作者: abcde1918    時間: 2005-6-20 11:20 AM

小弟最憎人同我掙位坐
作者: yyy007    時間: 2005-6-20 11:28 AM

If anyone lives in Canada and have taken bus in a hot summer day w/ any brown people you will know those above is nothing when comparin to their smell.
作者: wer    時間: 2005-6-20 11:30 AM

坐係你格離自言自語,因為是有問題
作者: hoho886    時間: 2005-6-20 12:19 PM

我好唔like d人將隻腳靠去別人的椅背
( r9 X5 e  X  x7 ]! j咁樣整到人覺得後面有野頂住你,咁樣好黑人憎,5 _, g& ~2 [7 ^/ O  @3 d
仲要整到人又煩,坐落又唔舒服,最唔好個陣車又上曬人/ I" D9 z+ |1 Z+ [% m  u
想坐第二到都唔得呀!!
作者: 周衡    時間: 2005-6-20 01:03 PM

最憎d人放野係個位度,架車唔係太多人就冇問題,但有d人專登係多人時擺野係個位度,之後仲要扮訓覺,呢d真係好自私
作者: gaye    時間: 2005-6-20 01:27 PM

下層企位d 人唔行入去 , 整到前面迫到就死 , 車尾就好鬆動
作者: 良友    時間: 2005-6-20 03:12 PM

你個契弟唔好成日開返D開過既post唔該你,
4 s8 l$ x) |- @3 x唔好而為人地唔記得呢D post之前開過
作者: brightlee    時間: 2005-6-20 05:27 PM

it's posted before.
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-6-20 07:40 PM

D男女學生係到 E E YUP YUP LAW~~- ?3 _% Y; W, M" b$ s/ F3 o
因為會好唔GUR~~
作者: hcee    時間: 2005-6-20 08:58 PM

我投大聲講電話......0 x$ e* N  R! u  q
  o0 f6 F- f8 R6 _2 n+ T
good  topic  wor..........~
作者: 25131988k    時間: 2005-6-20 09:15 PM

將私人雜物放在別的椅上<------------
作者: karate_pau    時間: 2005-6-20 09:33 PM

將隻腳靠去別人的椅背最撚仆街!!!!5 Y' z2 q7 x/ z
我一定會令轉頭beer下果個撚樣(3秒倒)9 o' @7 y! _* I6 r
佢都會自己識做縮返開隻腳,次次都成功& i# C6 W( M5 `
大家可以試下
作者: sfxc0000    時間: 2005-6-21 12:44 PM

Originally posted by karate_pau at 2005-6-20 09:33 PM:
+ R$ y+ @8 Z' F  `7 F將隻腳靠去別人的椅背最撚仆街!!!!  [& N" B  A: r" G3 X8 N5 j
我一定會令轉頭beer下果個撚樣(3秒倒)/ @& O5 n" ^5 C, L/ s) I
佢都會自己識做縮返開隻腳,次次都成功
, {& M8 M: r' B# b0 f: @大家可以試下
+ D" b0 m' s' J) }9 V
請盡量唔好使用粗口
作者: 睇我唔到    時間: 2005-6-21 02:04 PM

最憎d人係車到食香口膠食到勁大聲,已為好鬼勁咁,仲要將香口膠"之"係車位下面,實在太要不得啦
作者: hello1234    時間: 2005-6-21 04:27 PM

剪手甲啦, 彈到四處都係.
1 ~: [! t* Q3 @6 j% p真係想打佢.. ="=
作者: 良友    時間: 2005-6-21 05:21 PM

最憎人係巴士標童啦!
! W- |$ C- L; }# }嘈都死!!
作者: johnwu    時間: 2005-6-22 04:27 AM

Originally posted by 良友 at 2005-6-21 05:21 PM:# o9 a+ w7 ~+ m% e3 R1 A$ Y
最憎人係巴士標童啦!
9 h) f1 P9 ~/ Z嘈都死!!
. ?. p% I+ Y3 X
, W! V% q9 f7 A3 |
標童?  That I have not seen before....
作者: 鬼魂    時間: 2005-6-22 01:14 PM

將隻腳靠去別人的椅背<-----我成日做=.="
作者: Yui.i    時間: 2005-6-22 03:29 PM

你講得出都好衰ga la wor....樣樣都唔太喜歡...
作者: bodycharge    時間: 2005-6-23 01:49 AM

將雙腳頂住前面背脊嗰啲人正人渣!!!
+ M. ~1 ]/ g7 _- t& T祝願佢地早日雙腳殘廢.
作者: ricojohny    時間: 2005-6-23 01:02 PM

最憎d人係後排搞野,又比我聽到- O% [7 l! A( M- E
但我又唔係好敢望
5 s3 v- F! @$ k6 }; O% G
5 {- V, ~- R7 I: T4 Q等到我坐最後又無人係前面搞野
作者: gundamman678    時間: 2005-6-27 12:13 AM

最憎既係:
# ~7 o. A& }; ~2 j3 x3 y$ D# o0 [0 X! d( a% L9 u
1) 粗口到爆既人大大聲係隔離講粗口;* k# j3 w* B& L0 P. N6 c% L; X& D5 H
2) 成身臭汗味既人座係隔離;+ I0 k( O9 N% w, F0 N2 B& c: J
3) 精神有問題但控制唔到自己既人座係隔離(這不是歧視,因為真的很滋擾);5 y4 X6 Q  l9 T
4) 唔讓座俾好有需要既人(eg. 明顯係好需要坐既長者或大肚婆);+ J  r& E# a4 M9 m
5) 爭位座,尤其是堂堂既香港男女,竟然成個大陸人咁衝去爭位座,真係cheap到爆;
3 ~8 h  Z$ \' l* {2 U6) 成頭油既人訓落玻璃度,整度塊玻璃污糟晒!
# u% C1 k7 p# \, [6 H; g7 T' h7) 明明唔夠佢龐大既身位坐既都係要迫埋黎坐! 無自知之明!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0