標題: 如果你有念力可以控制他人... [打印本頁]

作者: thinkitect    時間: 2005-6-20 03:16 PM     標題: 如果你有念力可以控制他人...

如果你有念力可以控制他人想法和行为,你会做些什么呢?
作者: 腳指o    時間: 2005-6-20 03:43 PM

除晒d3
作者: bt新之助    時間: 2005-6-20 05:19 PM

第一件事先要賺錢6 c, Z5 ^" s8 W
之後要女
3 A7 B" A' \+ [9 G; h1 \  j: A呵呵
作者: 阿仇    時間: 2005-6-20 05:59 PM

令佢同我一齊去睇皆大歡喜
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-6-20 07:18 PM

我會搵我認為全世界最靚既女,7 w$ y2 |5 Z; ^0 Q1 Y9 D6 T" g" G
將我既第一次俾左佢!!!!
作者: Victor2005    時間: 2005-6-20 08:21 PM

我會令我暗戀ga人鍾意我
作者: 笨小孩    時間: 2005-6-20 08:54 PM

Originally posted by thinkitect at 2005-6-20 03:16 PM:3 E% c, f/ R2 U5 C  J" ]' ]
如果你有念力可以控制他人想法和行为,你会做些什么呢?
' ], U- x0 O% ^2 w3 Y/ l4 q' ?6 D
0 U4 Z$ Z1 n  h3 Y( j/ h% J如果你有念力,你應該去聖域,然後投考黃金聖鬥士,或者去拜各位黃金聖鬥士為師,首選應該係穆先生,因為佢念力最勁!你可以盡展所長!
作者: Dr.anger    時間: 2005-6-20 10:28 PM

除左殺人或者自殺之外...真係冇野想做
作者: mtvcmh    時間: 2005-6-21 12:27 AM

我可能會搵番亞特蘭提斯
6 @& T* u* R! U9 Q之後再去做有錢佬^^
作者: 亨九利    時間: 2005-6-21 12:30 AM

君臨天下, 統一全球
作者: Miz    時間: 2005-6-21 03:23 AM

if me有念力可以控制他人的話...
6 _/ d2 ~6 f2 f) a第一時間緊係令黑我憎既人自殺
作者: xshatinx    時間: 2005-6-21 04:39 AM

我會要李生將所有財產比曬我。。到時想做咩都得拉。。
作者: 奇    時間: 2005-6-24 08:34 PM

我會做黑武士,統治宇宙
6 e7 g! u. }* D+ _; V9 c; `嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿2 r) A8 J8 T6 v  M
嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿
( ]! x& R3 \: w: X! V3 i: D嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿
9 P# n6 e1 c9 S0 b* A  H7 A嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿
7 F3 M  e" o; K% b嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿- _8 N' t  s; S, R7 m
嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿嘿
作者: 心冷之戀*行    時間: 2005-6-25 12:34 AM

我會要我條女一生一世永不分離XD
作者: 雷公    時間: 2005-6-25 12:38 AM

叫Sukie Tong同我扑番獲勁

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0