標題: 你最希望拥有的超能力 [打印本頁]

作者: thinkitect    時間: 2005-6-20 03:22 PM     標題: 你最希望拥有的超能力

预知未来或是时间旅行没有加进去,因为太厉害了。还有其它的什么有趣的超能力吗?
作者: tom_love_jade    時間: 2005-6-20 03:31 PM

隐形淫魔. 唔著衫出街. 上d索女屋企部佢地...嘿嘿..
作者: bt新之助    時間: 2005-6-20 05:06 PM

Originally posted by tom_love_jade at 2005-6-20 03:31 PM:
& j" F; _$ H& X隐形淫魔. 唔著衫出街. 上d索女屋企部佢地...嘿嘿..
, `, K0 \* S5 o1 c1 c/ y, F  D" S" C/ U/ i
我要精神控制,唔洗上D索女屋企部佢地,直接控制佢地服侍我......嘿嘿
作者: 中華卡樂b    時間: 2005-6-20 07:07 PM

洞察他人内心思想
: z( L; f7 M4 s咁樣可以知到d人諗咩~做事好方便
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-6-20 07:09 PM

又係呢D  TOPIC??
& {  x1 u3 O: r: s/ o不過如果只能俾我擇一樣~~1 \' q2 ?* l  D( t
我會選擇精神控制!!!!2 [& ]' M1 v3 L% f5 t! S3 f# ^
到時咩都可以做啦~~; D$ p0 W& A$ U% j( f/ h/ \( Q
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!!!!!!!!
作者: YIP    時間: 2005-6-20 07:44 PM

最好有心想事成
: A$ i7 G2 o& ~: RXDDDDDD
作者: hideaki    時間: 2005-6-21 01:28 AM

Originally posted by YIP at 2005-6-20 07:44 PM:* |- R) K# H- U% S% `
最好有心想事成
' V3 q5 ^$ b5 \% o  `XDDDDDD
, b4 r. h8 C& u

7 f6 M  H* Y: x' tagree
作者: 25131988k    時間: 2005-6-21 02:13 AM

隐形透明
作者: robertchai    時間: 2005-6-21 02:45 AM

點解冇人選金光不壞身既,叫雞唔怕有性病呀...
作者: abcde1918    時間: 2005-6-21 12:10 PM

你最希望拥有洞察他人内心思想的超能力
作者: Ronno    時間: 2005-6-21 05:21 PM

隐形透明
作者: Yui.i    時間: 2005-6-22 06:26 PM

變做女人好d......lol
作者: karate_pau    時間: 2005-6-23 01:06 AM

食屎屙飯
9 u% l" |5 n) R) \救助萬民
作者: johnwu    時間: 2005-6-23 03:23 AM

Originally posted by karate_pau at 2005-6-23 01:06 AM:
, M% X9 N* p' E9 u( u9 d1 |& F食屎屙飯
4 B7 L5 U% d1 w5 l. p救助萬民
5 l  K; q5 j; N3 ~; `) l3 Z* C2 R
作者: twh1110    時間: 2005-6-23 11:49 AM

空间转移
$ r( v6 \9 v1 `; ~& E' ]) C! O3 p走佬都易d~
作者: tintintinf2    時間: 2005-6-23 02:54 PM

精神控制最好...想點就想
作者: zome    時間: 2005-6-23 08:04 PM

洞察他人内心思想

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0