標題: 開個專區俾打工仔同老細好唔好? [打印本頁]

作者: RyuII    時間: 2005-6-26 05:24 PM     標題: 開個專區俾打工仔同老細好唔好?

打工仔好多時都要受老闆氣, 而老細好多時又有自己本身o既難題. 開個主題俾大家發洩一下. 打工仔可以發洩之餘老細又可以睇下佢地o既諗法. 同時亦可以知道其實 d 老細想要 d 乜野黎做好 d 去幫下公司.
& L' H" g7 l5 V( A$ X/ x" q
: p4 S* `: R+ X9 s( W如果大家希望有個專區去講下平時做野o既問題咁請大家支持下, 多謝
作者: abcde1918    時間: 2005-6-26 07:00 PM

好呀!!!我全力技持!
作者: vivienna    時間: 2005-6-26 07:05 PM

比打工仔發下泄就得。
作者: mgsl    時間: 2005-6-26 07:42 PM

順便用來吊老細$ \# z  f! r. y; a0 z# Y
和講下公司趣事
作者: RyuII    時間: 2005-6-27 12:07 AM

你o既意思係要我o係吹水版開多 d 同工作有關o既主題然後睇下多唔多人回應?
( \6 D* @" \, R' {: k0 Z* O% l
+ d0 m' `* |/ D5 Z% e' D另外如果我唔想做管理人係唔係就一定開唔成?
: F$ P) N# I! V$ h* l9 J5 ~8 \) m% h0 j( s( {0 X2 _; J. A
我只係希望有個地方可以講多 d 同工作有關o既野, 而我又常常睇 etfun, 如果有的話我都可以同多 d 人分享工作o既野, 不過唔知 etfun o既會員係學生定做野多呢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0