標題: 你地有 d 乜野想插你老細? [打印本頁]

作者: RyuII    時間: 2005-6-27 12:36 AM     標題: 你地有 d 乜野想插你老細?

平時返工就俾老細插, 如果你可以插返你老細你會插佢 d 乜野?
; z. J4 \$ ~9 p( b" S2 S! U& y3 _+ Q. s
1 h7 D7 A- P3 t0 f9 W# x4 x5 [/ T/ {& l我有樣野想插我老細好耐, 就係成要臨收工o個陣就叫人去開會, 有時一開就開成兩三個鐘. 唔係話唔想開 OT, 但可以早 d 講麻, 成日搞到約左人都要失約
作者: hcee    時間: 2005-6-27 12:40 AM

我覺得有人工收就唔好咁多不滿啦.........4 L  k/ w5 j3 s0 A$ q- \* j
用行動去令到佢收爹..........
% `9 l2 [9 E" ^1 J
# B8 }6 u  o2 f- I* `不過如果次次都收工先開會.......都幾狗下wor.........
作者: michaelwong71    時間: 2005-6-27 06:32 PM

Originally posted by hcee at 2005-6-27 12:40 AM:+ H# Q" r/ j) J
我覺得有人工收就唔好咁多不滿啦.........
+ C$ [& S6 Y/ h. O8 S6 M用行動去令到佢收爹..........5 q- w8 w) g2 K3 M; a; l

1 K/ H* \: o9 ]% `0 t不過如果次次都收工先開會.......都幾狗下wor.........
' D- N# G2 D% }3 V; D7 }
  p! u9 O4 A3 J* h% R
1 t  Z: b$ {- a, x& @
你應該話如果有OT錢給, 就唔好咁多不滿啦.
) E! X, T( d3 g! v如果要給錢的, 個老闆就打死都唔駛你地放工至來開會喇.  開會講的都是癈話.
作者: RyuII    時間: 2005-6-27 09:44 PM

係羅, 成日開會但又唔係有 d 乜野特別野, 可能見唔係公司時間所以就用盡佢掛
作者: research2005010    時間: 2005-6-27 10:57 PM

一把好鋒利的刀
作者: RyuII    時間: 2005-6-27 11:19 PM

但咁會死人架喎
作者: research2005010    時間: 2005-6-27 11:55 PM

咁我忍下先啦
作者: 奇    時間: 2005-6-28 12:07 PM

只怪她太索.........

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0