標題: 中意生仔定生女 [打印本頁]

作者: annie628    時間: 2005-6-29 03:44 PM     標題: 中意生仔定生女

我中意生女多D,女會聽話D,孝順D,又可以幫佢扮靓靓,
5 {! e& z3 y, ~, E6 V/ G但如果可以生一仔一女,湊個好字就更加好啦!
作者: hcee    時間: 2005-6-29 03:53 PM

我都係鍾意有一女一子..........
& y+ A3 ?/ F# _" p$ n如果有得選擇........而只可生一個.........我會選擇愛仔多d.............
% `+ w$ N1 F% Z3 _' Y$ K因為生仔唔使人咁擔心..........而且據我經驗如果個女好鍾意wet 同買野咪大鑊..........
4 w0 W- d) y) n! w1 F1 A8 E又怕個女識錯男仔群錯friends..........
作者: will213    時間: 2005-6-29 04:20 PM

我比較喜歡
, Q4 I2 Z. [, a& q1 j: }* h9 E) }, t% J  p7 f
出世先, 兩年後才生... 因為哥哥會保護細妹..係未呀annie??
+ I! g: Z) h% {$ U" y/ j  n+ f2 j- J

作者: 亨九利    時間: 2005-6-29 04:23 PM

無所謂, 最緊要乖同孝順...
作者: sexdog    時間: 2005-6-29 10:02 PM

唔鍾意生女, 養黎比人屌
作者: 心冷之戀*行    時間: 2005-6-29 11:31 PM

生仔之後先女*
作者: fatfatdragon    時間: 2005-6-30 01:37 AM

其實冇所謂啦, 仔女都是自己的. 唔擔心得將來會點.
+ l7 o6 m# Q: m% ^
- G. l- ?# Y& q- h( Y( ^有次同朋友講起, 佢話生仔好 (他自己有一個仔), 他說仔的話難蝕底一些. 通常都喺攞好處嗰個, 只是驚有女仔上門叫佢負責. 當時, 我攪gag講, 如果生仔, 第時有"仔"上門叫他負責重大劑.....
作者: 小虫    時間: 2005-6-30 10:55 AM

中意生仔多D~
作者: ricojohny    時間: 2005-6-30 04:24 PM

生女=蝕本貨
0 n4 Y5 r) r- K3 e5 ]生仔=唔孝順隨時拎刀斬你
5 |1 l, J. C7 ^& j9 ~/ W4 w( V4 m* v1 s+ ^
唔生好過喇
作者: 【車仁】    時間: 2005-6-30 06:41 PM

係香港生女比較好d,9 o1 j0 i* H3 w
因為嫁左就咩都唔使煩,
  Z& h! k! C" R* l又有家用比番你,
' ^$ {* J; l% G9 m  y生仔又要養老婆,冇$就照顧唔到自己,
- J. W. n  b+ ~. L- tso本人覺得生女會好d!!
作者: 金牌選手    時間: 2005-6-30 07:25 PM

仔,因為可以同佢踢下波
作者: sfxc0000    時間: 2005-6-30 07:29 PM

Originally posted by fatfatdragon at 2005-6-30 01:37 AM:! @$ L% @- r8 j9 Q
其實冇所謂啦, 仔女都是自己的. 唔擔心得將來會點.
7 G$ z9 V1 s8 f9 E7 P4 A  z+ [$ N! P, `
有次同朋友講起, 佢話生仔好 (他自己有一個仔), 他說仔的話難蝕底一些. 通常都喺攞好處嗰個, 只是驚有女仔上門叫佢負責. 當時, 我攪gag講, 如果生仔, 第時有"仔"上門叫他負責重大劑.....
0 ^( u, ]$ Q/ H% k8 r9 X9 j3 b呢個.....
作者: margaret    時間: 2005-6-30 10:20 PM

I like gals... cuz they are prettier than guys
作者: 老鬼X    時間: 2005-7-1 10:26 PM

生乜又有所謂
. p2 Z* t5 s8 w% A$ z$ k生.....其實真係好簡單....." f& Z9 k& J) t  ]: f1 r
而養佢就更加容易2 G7 S( [' c0 R' L9 `: {8 R4 V
俾兩碗飽飯佢咪得o羅
" _6 h: Q2 D/ W3 `; }4 g+ K& D& u( S個問題係點教!/ C/ v- A* q7 Q5 [3 x
個人觀點係: Q4 s9 Q8 B' y/ L1 S
你自己認為可以教得好既7 x1 @- l0 |& u* ?2 |4 J& P
仔同女又有乜分別呢?
作者: abcde1918    時間: 2005-7-2 02:02 PM

一定係中意生仔呀
作者: Christy~呀華    時間: 2005-7-3 01:33 PM

我只係想要狗仔,/ N9 O& G8 f: Q; \
得嗎?
作者: singgeihot    時間: 2005-7-3 01:36 PM

唔敢生
作者: cibe    時間: 2005-7-4 12:31 PM

doesnt matter is a girl or boy

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0