標題: 不如講下大家細個時對呢個世界既誤解? [打印本頁]

作者: Dr.anger    時間: 2005-7-5 12:27 AM     標題: 不如講下大家細個時對呢個世界既誤解?

細個時,我意為枸蒻姐係"舉藥"(姐係春藥)....=.="# ?& \. s" k, i
又意為女人只係會用pat pat黎去大小便...=.="
作者: yeahchan    時間: 2005-7-5 12:45 AM

細個覺得星星真係5角星o既形狀! |# J3 D7 d  A" _* l) C  C
中1. 2仲以為口交=打茄輪........................性知識貧乏
作者: charlie007    時間: 2005-7-5 12:46 AM

{環首死刑}我細個諗極唔明點解受死仲可以(還手)
作者: adamas    時間: 2005-7-5 06:52 AM

我以為一男一女除哂衫係度攬住典黎典去就係性交+ \- [9 ]4 U( m% V: y
跟住睇電視略知男性既精子進入女性既卵子先有BB
  u4 Q* D1 e8 {6 u3 h以為D精子係由肚臍傳送
作者: 奇    時間: 2005-7-5 07:16 PM

除了charlie007兄那個,以上全部/ ~2 h5 E, _2 D9 ~" j# d. q- n
還有以前射精,以為瀨尿4 O) Y! d* Z2 P$ @
我阿妹細個信有狐狸先生,我成日嚇喊佢
作者: sysykiller01    時間: 2005-7-5 07:33 PM

我以前成日將係街果d安全島叫左做安全套 = =
作者: Dr.anger    時間: 2005-7-6 12:32 PM

em...我以前細個被o的同學老點,佢地話街霸個"春麗"叫"春代"=.=""....之後同媽行街見到有遊戲機賣...我仲指住個電視裡頭o個個春麗...係咁叫"春..."...之後仲係咁叫呀媽買部機被我玩。之後過左一排先知原來叫做春麗=.=""...
作者: sfxc0000    時間: 2005-7-6 12:42 PM

Originally posted by Dr.anger at 2005-7-6 12:32 PM:: s( I4 _) j6 }  d
em...我以前細個被o的同學老點,佢地話...
+ _" G2 Y) J" J! s( W呢個好pk啊 =.="
作者: 大優勢    時間: 2005-7-6 01:03 PM

細個果時以為地球是平,,盡頭是高山

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0