標題: 轉貼~暫時不要去泰國 [打印本頁]

作者: men    時間: 2005-7-14 05:50 PM     標題: 轉貼~暫時不要去泰國

別去泰國及馬來西亞% W! l& n% s7 A( {
( n) O) ?- x* f' L/ k  E( E
有位剛從泰國回來的顧問醫生向我們透露,一班在泰國清理海底的潛水員,; Z. i7 Q, |4 R  S
大部份己染上不知名的皮膚病,現時沒法醫治。
' i1 G9 c, b: m3 U, L) \. B
3 b+ D# G* f5 F2 ]  U 所以,小心從泰國及馬來西亞的海產及食品,短期內也不要進食及到此地!
作者: kaixinren    時間: 2005-7-14 05:55 PM

屍毒啊!!
作者: 銘少    時間: 2005-7-14 06:09 PM

嘩,不過泰國不嬲都咁恐佈既, ?, y4 v+ a( O4 T3 {( u. F
又有好多神神怪怪歌D野# ]- R2 W; w" @
你請我我都唔會去!
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-7-14 10:41 PM

Originally posted by 銘少 at 2005-7-14 06:09 PM:2 x) k- h' h) {) P# d, r
嘩,不過泰國不嬲都咁恐佈既
0 s3 ?  l, I  y4 e: H1 S  H又有好多神神怪怪歌D野
8 @/ R1 @3 s0 T; p' O你請我我都唔會去!
1 R- }( r3 m) e' D) t3 F. k其實我去過2次...一d都唔恐怖wor...
/ |" x6 I$ v# T! j如果唔敢去泰國,咁大陸更加唔洗去~
作者: mtvcmh    時間: 2005-7-14 11:06 PM

Originally posted by 銘少 at 2005-7-14 06:09 PM:
. [9 b" [+ m! z2 ~% G嘩,不過泰國不嬲都咁恐佈既
+ O8 s/ M% m. ~9 d; z  R; f9 J又有好多神神怪怪歌D野
, _+ t; o1 g, u+ V; `7 i( S9 V你請我我都唔會去!
- g- E& N. k( P1 @2 W可能你驚遇到人妖
作者: 446622    時間: 2005-7-15 12:22 AM

我就覺得泰國都幾好玩,又平,陽光海灘,又多野睇,不過去到邊都要小心啦!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0