標題: 世界某个角落....... [打印本頁]

作者: KANGMENG    時間: 2005-7-14 11:36 PM     標題: 世界某个角落.......

如果世界某个角落有个同你生的一模一样的人,你会.......
作者: KANGMENG    時間: 2005-7-14 11:40 PM

我报警,话有人冒认我的身份, f9 q4 n+ F% u6 @
或者告他侵犯他人版权
作者: 奇    時間: 2005-7-14 11:41 PM

女既娶左佢,男既殺左佢
作者: KANGMENG    時間: 2005-7-14 11:43 PM

乱伦!!?
作者: 奇    時間: 2005-7-14 11:46 PM

Originally posted by KANGMENG at 2005-7-14 11:43 PM:
" H# l5 Q' z2 l- m" G5 x乱伦!!?
) O8 P: i3 X* y
斷估佢唔會係我失散多年既....掛
作者: gundamman678    時間: 2005-7-15 01:03 AM

無乜興趣,始終係兩個人,外表相同,但其他內在人格思想不同。而且還是不要太熟落好,會令大家的生活都出現麻煩。
作者: william303    時間: 2005-7-15 01:25 AM

Originally posted by KANGMENG at 2005-7-14 11:36 PM:7 l6 w8 ^7 T/ e9 O0 L6 i) `5 z
如果世界某个角落有个同你生的一模一样的人,你会.......
% H' M1 z5 s2 _# \唔使一模一樣,九成似已經令你頭痛非常,非常頭痛,因為本人身受其害,
/ \2 O- ^5 J, F2 Y. t呢一個人我都見過,重要係坐地鐵坐對面,好似對住鏡咁,果一刻我終於明
2 L( T& J+ Z( w$ c7 A' d白,我已前d女朋友,又話我攪第二條女又咁又咁,我諗佢都一樣,從此我1 [! l" U; }& Y
每一個女朋友都會同佢講係街千祈千祈唔好攬錯人,不過我諗依家已經唔同,, b' S6 @- A4 j) s5 ?- ]
因為我肥左太多啦!
作者: 奇    時間: 2005-7-15 01:32 AM

Originally posted by william303 at 2005-7-15 01:25 AM:
, i6 t' [! B. j5 ^- f. v3 q6 V+ Y: P+ p( u! W" T
唔使一模一樣,九成似已經令你頭痛...
( a0 i" O- O# k4 p" c" x0 w
佢係咪william hung?~講笑

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0